Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
AHoj ženy,
máte tip na nějaký osvědčený, kvalitní a ne drahý termohrnek? chci ho jako dárek k Vánocům, ale nejsem si jistá, že bude mít úspěch, takže nechci fakt investovat extrémně moc. Děkujuuuu
kdyby jsi to neměla jako dárek k vánoců
tak ho dávaly v DM za 70 bodů
![]()
![]()
Ahoj. Mám z DMka. Jak je kvalitní, to nepoznám. Než dopiju meltu (půllitr), tak je pořád krásně horká. Ale ta akce už asi v DMku skončila.
![]()
me by ani nevadily body ![]()
on manzel malo pije, ale o vikendu vylemta velkej hrnek caje, tak jsem si rikala, ze kdyz rano prevaruju vodu na mliko, ze bych udelala caj a on se konecne musel napit.
Za mne ten z Tchiba, mame doma asi pet termohrnku a tenhle jedinej netece (manzel ho bere s sebou do auta a tak) ![]()
Na netu v Tchibu maji ted v nabidce termohrnek, akorat stoji 249,– to asi levny neni, ze? ALe vypada hezky ![]()
Ahojky.Chtěla bych oživit tuto diskuzi.Sháním termohrnek,mužete nějaký doporučit.Budu ho muset objednat přes net u nás ve městě nemaj vůbec nic ![]()
S tim z DM nejsem spokojena ani nahodou. Teda jako hrnek s vicekm to celkem ujde, ale jako termonadoba… ani kdyz to dam do termoobalu z DM, tak nic moc. Teplota klesne na teplotu okoli asi za 4 hodiny.
Já bych chtěla i jiny typi nez DM nebo Tchibo.Muže být i dražší,ale tím,že ho neuvidim,tak bych ráda nějakou radu.
Tak já kupovala před rokem tento -
http://www.karavan3nec.cz/…rimus-cerny/
Dlouho v něm vydrží nápoj horký, je to vlasně vybavení pro horolezce, tak to musí být kvalitka, mám od toho i termosku na jídlo pro malého a suprovní. Nebyly to vyhozené prašule.
nothingn píše:
Mahja: vypada zajimave,pekny design a cena taky jde.
Fakt urží nápoj horký, já do něj dělala třeba maželovi kafe na cestu, když někde jedem, ale hned ho nezavírám, čekám, až trošku vychladne, ono se to pak nedá pít, jak je to pořád horké…
Ten s tím plastem jsem neviděla, šla jsem rovnou do nerezu a cena byla myslím ještě větší.
Přidávám se s prosbou o radu - potřebuji termohrnek do auta, takže takový, kterému těsní víčko i při náhodném převrhnutí. A současně takový, který jde snadno čistit - piji čaj s mlékem a třeba v malé termosce mám pocit, že není po mléce pořádně vymytá.
Zvykla jsem si vozit do práce teplé pití a v klidu si ho vypít.
Cena není hlavní kritérium, spíš objem, ideálně 4-5 dl, těsnící víčko a dobrá údržba plus občasné mytí v myčce ![]()
Předem díky za tipy.
L.
Lesina píše:
Přidávám se s prosbou o radu - potřebuji termohrnek do auta, takže takový, kterému těsní víčko i při náhodném převrhnutí. A současně takový, který jde snadno čistit - piji čaj s mlékem a třeba v malé termosce mám pocit, že není po mléce pořádně vymytá.
Zvykla jsem si vozit do práce teplé pití a v klidu si ho vypít.Cena není hlavní kritérium, spíš objem, ideálně 4-5 dl, těsnící víčko a dobrá údržba plus občasné mytí v myčce
Předem díky za tipy.
L.
Mytí v myčce asi ne, ale ten, na který jsem tady hodila odkaz, ten je takový tak do auta vhodný. Při převrhnutí z něj nic nevyteče, dobře těsní, kdyby se z něj chtěl řidič za jízdy napít, tak jediným zmáčknutím uvolní otvor k pití. Žádný jiný termohrnek - jako třeba ty, kde se otvor na pití zasouvá si nedokážu představit, ty obsah na 100% nezadrží.
Mahja píše:Lesina píše:Mytí v myčce asi ne, ale ten, na který jsem tady hodila odkaz, ten je takový tak do auta vhodný. Při převrhnutí z něj nic nevyteče, dobře těsní, kdyby se z něj chtěl řidič za jízdy napít, tak jediným zmáčknutím uvolní otvor k pití. Žádný jiný termohrnek - jako třeba ty, kde se otvor na pití zasouvá si nedokážu představit, ty obsah na 100% nezadrží.
Zvykla jsem si vozit do práce teplé pití a v klidu si ho vypít.Cena není hlavní kritérium, spíš objem, ideálně 4-5 dl, těsnící víčko a dobrá údržba plus občasné mytí v myčce
Předem díky za tipy.
L.
No, na ten jsem se dívala, ale mám strach z toho čudlíku, piji čaj s mlékem a bojím se, že se bude usazovat uvnitř ventilu a že ho pořádně nevymyji.
Ideální by bylo šroubovací těsnící víčko bez ventilu. A ještě mám jeden požadavek, nechci si pití nikam přelévat, potřebují pít rovnou z hrnku, takže úzké lahve nehrozí.