Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Aladina píše:
Tak to Anguo neznáš mojí švagrovou. Ta nenechá na našem bytě cihlu suchou.Tuhle přivedla svojí sestru sebou a začala. No maj tu blbý schody, podívej ty rohy- to by se mi nelíbilo. Nemaj malý hrníčky a každej hrnek jinej. Ta podlaha. Atd.
Co jsme se nastěhovali, má jen řeči. Je to teda o něčem jiném. Ale mě pokaždý tak nakrkne.
To jo, tak to je zas ale extrém…
Že to ty lidi baví
![]()
Ahoj,
na Mimibazaru jsou maminky, které posílají na objednávku věci z Ikea, určitě by ses domluvila, zkus pohledat. Nevím tedy, jak je to s velkými věcmi, ale doplňky a poličky by neměly být problém ![]()
Ahoj,
tak my nemame klasicky obyvak, je to spojene s kuchyni, ale moc veci tam nemame. Sedacku, konf.stolek, lampu a koberecek, vsechno z Ikea. Chce to spravne zvoli doplnky.
Jinak jak tu rozebirate to ptani se…mame kamarada, ktery se porad pta, jak se nam neco libi…a furt dokola…ono se nam to vetsino libi, ale kdyz tomate pochvalit po dvacate, tak je to uz divne, ze?
. Pamatuju se, jak nam predvadel byt, ma moc hezky udelanou koupelnu, jen na muj vkus to trosku zazdil sprchacem, pusobi dost lacine, no tak jsem mu to rekla, ze jako pekny, ale ze sprchac bych dala trochu jiny…no koukal na me jak zjara..nejak neni asi zvykly na jiny nazor
![]()
ahoj ahoj ,tak prvně chci moc poděkovat za rady,že na mimibazaru jsou mamči,který posílají věci z ikea-už to tam mam domluvený a vyjdemě to asi jen o 120 kč dráž,takže furt levnější než si tam pro to jed.MOC DÍK
![]()
No a včera jsem byla u kamarádky a ta mě naučila plíct košíčky z maladý fronty,je to moc jednoduchý-levný a když se natřou a zlakujou je to prostě LUXUS.Takže na poličku u konf. stolku si upletu krabičky na noviny atd…Vypadá to jako barevnej ratan.......
No a objědnala jsem si modelovací
hlínu hnčířskou-červenou ta se nemusí vypálit stačí když uschne -napište mi sem ještě ňáký nápady jak s modelovací hlínou-nesmí to být hrníčky květináče,páč se do toho nesmí dostat voda
![]()