Lexibook LexiTab - vzdělávací tablet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2339
9.10.13 09:40

Holky a koukaly jste na dětské tablety? Ty jsou skoro o polovinu levnější a co do funkcí mi přijdou min. podobné. Jasně, není tam nic předinstalováno, ale to asi nebude problém pak stáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.10.13 09:43

Ahoj, má někdo Lexitab doma odzkušený dětmi??? Uvažuji o něm a pak jsem ještě narazila na toto:
http://www.nejtablet.cz/…ds-et-7.html že bych sfoukla jeden dárek pro dva lidi naráz:-))
Máte někdo doma?
Jinak podotýkám že žádné zkušenosti s tabletem nemám - co to vše umí nebo spíš neumí oproti normálnímu notebooku?? Jaké média umé číst? CD asi ne co? Flashky?
Díky za jakékoliv zkušenosti

Příspěvek upraven 27.10.13 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
27.10.13 10:11

@Klarindas Ne, cédéčko tam opravdu nenarveš, a flashku teoreticky po připojení redukce, ale čte to paměťové karty (obvykle MicroUSB): čili si koupíš kartu s redukcí a jako na flashku si to na ni nahraješ.

Oproti notebooku je to výrazně pomalejší (aspoň ten model co zvažuješ), je na tom nepohodlný psát (delší text je vopruz), displej je o dost menší (dneska se dělají i mobily, co mají pět palců, a ten tablet má sedm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mg75
2.11.13 09:24

Tablet pro dceru...

Dcera má 4.5 roku a s normálním tabletem si plně vyhraje už od tří let. Sama si to umí pustit, proklikat u her menu, aniž by uměla číst, hrát si hry, pouštět videa, vypnout. Rozhodně to umí ovládat líp, než manželka. Mně se ty specializované tablety pro děti zdají k ničemu, navíc je to 2× tak drahé, co běžný postačující tablet. Možná jsou trochu pevnější, to nevím, ale dceru, aby to neházela po zemi, si ohlídám. Her pro malé děti je pro Android dostatek, jenom se hůř hledají hry pro učení české abecedy.

• Citovat
  • Upravit
mg75
2.11.13 09:31

Jinak ty tablety pro děti jsou hardwarová ořezávátka (jednojádro, půl giga paměti, jednojádrová grafika, starší systém, 4GB úložiště). Kupte nějaký tablet alespoň s dvoujádrem Cortex A9, 1GB paměti, 8 GB úložiště, čtyřjádrovou grafikou, Android 4.1, dá se sehnat za cca 2 tisíce, a je to bohatě použitelné pro celou rodinu.

• Citovat
  • Upravit
852
2.11.13 11:34

Můžu mít teda ještě zvědavý dotaz:-)) Na co vlastně tablet je? Když to vlastně nic neumí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.11.13 13:10

@Klarindas to jako fakt nebo ze srandy?
Já se dozvěděla, že se tam dá malovat, hrát hry, číst knihy, pouštět videa. Atd. Prý což já toho názoru nejsem užívají tablet někteří logopedové při výuce u dětí, prý některé hry rozvijí mysl. Což, asi ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.11.13 21:18

Ahoj holky taky uvažujem že malý k narozkám pořídim tablet…dneska ráno byla reklama na tablet z hraček Sparkys a když jsem se zeptala známýho na jeho názor tak mi řekl-neber to! zbytečný peníze…doporučil mi tablet kterej je pro základní vzdělání tak akorát, měla jsem ho teď v ruce a musim říct že je výbornej a v lednu až budou všude výprodeje si pro něj jdeme! :dance:
a je to tenhle krasavec
http://www.alza.cz/…-d503353.htm
když to tak vezmete tak se vyplatí koupit klasickej tablet a na netu si do něj stáhnout aplikace, stahuju odsud https://play.google.com/?…
jo a mimochodem nedávno jsem si hrála v telefonu Angry Birds a malá řekla co to máš? tak jsem jí to jen ukázala, hned mi ho zabavila a to co se pak dělo, no čuměla jsem jak blázen, aniž by věděla co má dělat tak hned natáhla a jela jako profík, jako kdyby to znala už dávno :-D tam kde jsem se mordovala jak dlouho ona to vzala hopem :D řekněte mi kde to děti berou, že jak na to sáhnou tak ví co maj dělat :mrgreen:
takže lovu a dobrýmu výběru zdar, ať jsou všichni spokojený :potlesk: hlavně vybírejte s rozumem a dobře, neunáhlená koupě by mohla zamrzet, chce se jenom dobře zamyslet co je nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.11.13 21:20
@mg75 píše:
Dcera má 4.5 roku a s normálním tabletem si plně vyhraje už od tří let. Sama si to umí pustit, proklikat u her menu, aniž by uměla číst, hrát si hry, pouštět videa, vypnout. Rozhodně to umí ovládat líp, než manželka. Mně se ty specializované tablety pro děti zdají k ničemu, navíc je to 2× tak drahé, co běžný postačující tablet. Možná jsou trochu pevnější, to nevím, ale dceru, aby to neházela po zemi, si ohlídám. Her pro malé děti je pro Android dostatek, jenom se hůř hledají hry pro učení české abecedy.
úplně s tebou souhlasim, děti to ovládají líp než my dospělí :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.12.13 11:56

Zkusenost mam, zena mi chtela udelat radost tak mi tuto konzoli koupila stim, ze budeme mit konzoli, ktera bude na urovni minimalne playstation 1 ale ani te se to neblizi, protoze tuto strasnou konzoli strci do kapsy i 18 let stare videohry od vietnamcu. Ma to sice stejne graficke farametry jako vietnamske videohry ale ma to horsi ovladani a cena je vyssi, takze prosim vas, Nekupujte tento sunt!!!
Jsou to vyhozene penize a ty nejspis ten kdo hleda levnou konzoli nema. I playstation 2 vam udela mnohem vetsi radost a navic je hrozne videt zklamani cloveka, ktery vam chtel udelat radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák