Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Po 4s vysla rychle petka tak jsem si pockala.ted vysla ta nova rada tak jdu do 5s.
Mně ta čtyřka na to nervování stačí, hlavně teď s tím iOS 7
![]()
Mela iphone uz 4× a po 4S uz jsem se nesrala a koupila si ted samsung Galaxy S4 a spokojenost. Muzu si pretahovat data s kterym koliv telefonem, posilat fotky pres bloototh, natahnout si tam cokoliv aniz bych musela pres itunes. Kompatibilni se vsim
apple mi zustal akorat macbook air a ipad, jinak uz telefon od applu nechci.
Asi zůstanu u pětky a počkám si na další:)podle mě ta 5s rychle vyšla a dle mě se moc neliší jen s tím systémem a otiskem prstu ![]()
@Janichka jste nespokojená?
já nad tím také docela přemýšlím jinak ipad mám a jsem moooooooc spokojená
ten bych neměnila!!
@Safiye ja vsechno tohle pisu pres ipad
taky bych ho nemenila
je pravda ale ze jsem jiny tablet v ruce nemela ![]()
Se samsungem galaxy S4 jsem moc spokojena, jen ta cena je tada silena.
@Safiye ale chvilku trvalo nez jsem si zvykla na jine ovladani ![]()
Já mám pořád 4
moc často telefony neměním ale další si pořídím zase iphone telefon mi vyhovuje i se mi líbí ![]()
@Safiye mam 5 a ios 7 se mi automaticky upgradeoval
je super, jak kdybych mela novej telefon
mam ho od cervna a o 5s vubec neuvazuji
Já teda měla iphona 3jku a neuvažovala jsem o koupi 4ky, jenom proto že je ta trojka "starý model, nevím proč. Není to zbytečný vyhazování prachů do vzduchu když se od sebe 4, 4s a 5 až tak moc neliší? ![]()
Ja dostala 3GS a zustavam u nej, dokud slouzi. Sama bych si ho nekoupila, nelibi se mi ovladani ani propojovani pomoci itunes. Proc kupovat novou verzi jen proto, ze je na trhu? Bracha si kupuje kazdy model a bude ted kupovat i ten novy, potrebuje to pro praci. Asi bych se ridila velikosti, soucasny model se mi zda moc velky…
@Mobidick mě zklamala ta grafika, řekla bych, že je to krok zpět. Ale to je asi víceméně jen o zvyku.
Uvažujete nad koupí 5s nebo zůstáváte u pětky a raději si koupíte až 6tku nebo další typ?
děkuji za veškeré odpovědi zajímá mě vás názor