Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, jdu si pro radu
. Rozloučil se se mnou po 2 letech notebook a jelikož máme ještě stolní pc, tak přemýšlím nad tabletem pro mě(chci ho jen na internet).Moc nedůvěřuji tabletům za 1500,neznámé značky, ale našla jsem tenhle. Chtěla bych znát vaše názory, popř. zkušenosti s tímto nebo jinými tablety, já ještě žádný neměla, takže se v tom opravdu nevyznám. Děkuji ![]()
Mali sme ho pozicany, nie je ziadne delo ale pokial ho chces na citanie na webu tak si myslim ze postaci ![]()
@pata308 Díky.No v téhle ceně se mi zdál zatím nejlepší. Nemáte zkušenost i s jiným?
Našla jsem tento http://www.euronics.cz/…4kb/p346875/ ale neznám tu značku, nemáte ho někdo?
@claire91 já měla tablet od goclevru, nevím už ale přesné označení, měl taky 10palců a bylo k němu pouzdro - tenkrát ho měli v planeo stál taky kolem 3tis. vydržel mi dva měsíce, pak nešlo připojení přes wifi a vrátili mi peníze. Můj synovec ho měl taky a za tři měsíce mu nejel vůbec, ani se nerozjel. Já osobně jsem z těch tabletů rozčarovaná. Teď synovec má sencora za nějakých 1800 a je spokojený. ![]()
@pvmr Teda,to moc nevydržel. Já ještě žádný neměla, tak neví jaký vybrat.Asi spíš ten Acer. Takže asineplatí čím dražší tím lepší. Holt to asi budu muset risknout.
Ještě jsem našla tenhle, líbí se mi ta klávesnice, ale nevím no http://www.eva.cz/…-klavesnici/
@claire91 mě to teda pěkně zklamalo ![]()
Možná být tebou a mít to jen na občasné kouknutí co se děje na netu bych koupila nějaký do dvou tisíc, třeba toho sencora, ten má ale display 7palců
Jo a zkus pohledat v diskuzích, se mi zdá že před prázdninami se tady řešilo jaký tablet vybrat ![]()
@claire91 hele ta klávenda se dá dokoupit ku každému tabletu
@pvmr No,když já se bojím, že ten levnější nevydrží. A ten Acer stojí 2500,což není moc.Ale říkám si, jestli není lepší 10 palcová obrazovka za 3000,alezas aby to nebyl šmejd, fakt nevim. Dneska už se podle značek asi řídit nemůžu. Já právě hledala i v diskuzích a našlo mi to většinou pro děti. Ještě se zkusím podívat.
@pvmr píše:
@claire91 hele ta klávenda se dá dokoupit ku každému tabletu
Aha
To jsem nevěděla
Hlavně chci aby šwl připojit přes USB k tv. Nevíš jestli to mívají všechny?
@claire91 já ti jen říkám svojí zkušenost
koupila jsem za trojku a vydržel měsíc, synovec má za necelou dvojku a drží mu (mu stačí malá obrazovka
)
v té elektronice aby se čert vyznal ![]()
Jinak máš pravdu, je lepší větší display, to určitě ![]()
Tak přeju, ať pořídíš dobře ![]()
@claire91 píše:
AhaTo jsem nevěděla
Hlavně chci aby šwl připojit přes USB k tv. Nevíš jestli to mívají všechny?
jooo holka, tak to nevím, expert nejsem ![]()
@pvmr Děkuji,snad vydrží nějaký ten pátek
Zkusím se zeptat prodavačů, jestli neporadí schválně jen to nejdražší ![]()