Tablet Acer Iconia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5342
15.9.13 01:46

@claire91 vcera jsem na rychlovku jukla na ten Acer in natura…a vis co mi na nem vadilo? Ta velikost. Nenapadlo by mne to, ale nejak mi prislo, ze tech 7' je hrozne male. Tech 8' je podle mne idealni velikost. Jsem zvedava co na nej povis. Vcera jsme vznesli dotaz na toho ITaka tak uvidime jak se vyjadri :nevim:
Tak ty uz ho budes mit…super…priste budes pisat z tabletu, vid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
15.9.13 09:21

@Lemuska No,někdo psal, že ten Acer má malý display, má okolo stran černý rám. No to já taky, snad to nebude šunt. Jojo, chci si ho koupit úterý, tak snad to vyjde :) A nevíš kdy by vám tak mohl odpovědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
15.9.13 13:58

@claire91 koukala jsem na nej dnes v zapnutem stavu a nakonec velikost displaye neni zas tak mala (na lezato). Na prohlizeni je to uplne v pohode, nemusis mit strach. Prodejce rikal, ze se na nej neda napojit flashka ani pres redukci, pry to Acer neumi precist. Jinak za ty penizky je to pry super tablet. Vyjadreni ITaka budu mit pristi tyden. Ale obecne pry rikal, ze by do tabletu moc neinvestoval, ze to chteji pak i deti, obvzlast je-li to. prvni tablet.
Jeste nam ukazoval tablet Asus (akorat ya cena je vyssi cca 4000) ten flashky prehrava, ma jeste navic 5megapix. fotak+predni kameru a rychlejsi 4jadrovy procesor.
Takze pry az na to USB je iconia super, to uz zalezi na co ji budes mit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
17.9.13 20:02

Ahoj, tak už ho mám. Chtěla jsem ten nextbook umax, ale prodavač mi poradil prestigio multipad 8.0.Stál 2790.Zatím si na něj teprve zvykám, ale příjde mi super.Tak uvidíme za nějaký čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
18.9.13 08:23

@claire91 koukam, ze nakonec jsi sla do vetsi velikosti. Urcite to bude super prisroj a udela ti spoustu radosti. Kazdopadne to prestigio je pro mne jako pro laika mnohem znamejsi znacka nez umax. At ti dobre slouzi, pak dej vedet co a jak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
18.9.13 11:53

@Lemuska Díky :) Snad jo.No,prý je to slovenská značka. Nakonec jo, měli tam i Acer Iconia, ale prodavač ho nedoporučoval. K tomuhle bylo i originální pouzdro, tak alespoň nemusím dokupovat. Určitě dám vědět aty pak napiš, co vám řekl ten IT. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
30.9.13 22:52

@claire91 Ahoj :mavam:
Tak se hlásím :mrgreen: Jak jsi spokojená? Já mám teď pár dní tu Iconii, ale má označení A1, je to ta vyšší řada s 5mpx foťákem a s 4jádrovým procesorem. Zatím se seznamuji. Ten ITák se nakonec nijak konkrétně nevyjádřil (v podstatě schvaloval ideu moc neinvestovat, čehož jsme se nedrželi). Snad nám to bude sloužit :palec: Super je, že má 8'.
Doufám, že ti tablet slouží a ze mu nedáš vydechnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
2.10.13 18:45
@Lemuska píše:
@claire91 Ahoj :mavam:
Tak se hlásím :mrgreen: Jak jsi spokojená? Já mám teď pár dní tu Iconii, ale má označení A1, je to ta vyšší řada s 5mpx foťákem a s 4jádrovým procesorem. Zatím se seznamuji. Ten ITák se nakonec nijak konkrétně nevyjádřil (v podstatě schvaloval ideu moc neinvestovat, čehož jsme se nedrželi). Snad nám to bude sloužit :palec: Super je, že má 8'.
Doufám, že ti tablet slouží a ze mu nedáš vydechnout :mrgreen:

Ahoj, zatím jsem spokojená :) No vidíš, tak máš našláplý :palec: já ho mám akorát každou chvíli upatlaný od dcery, hraje ptáčky. Určitě vydrží. Tak ať jsi spokojená :) vydechne si akorát přes noc a když jsem v práci, jinak nemá šanci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
22.10.13 16:35

Acer Iconia mám, i s tou odnímatelnou klávesnicí - mám ho skoro 5 měsíců a maximální spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák