Tablet Acer Iconia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1857
10.9.13 14:06

@pvmr Děkuji,snad vydrží nějaký ten pátek :kytka: Zkusím se zeptat prodavačů, jestli neporadí schválně jen to nejdražší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
10.9.13 15:58

Hele, sleduju tuhle. diskuzi, mam ten acer tez v hledacku. Ten goclever ( nejaky 10') jsem mela v ruce, pripadal mi na prohlizeni webu super. Tak jsem si ho dala do porovnani do heureka.cz (jsou tam i recenze zakazniku) a na acer tam byly ohlasy mnohem lepsi :nevim:
Jo a acer snad vysel lepe nez samsung 7'. To zase psaly v testu nejakeho casopisu o compech. Toto se mi podarilo vygooglit. in natura jsem je nevidela, jen ten goclever.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
10.9.13 16:59

@Lemuska Díky.Asi ho prubnu, já se vždycky nemůžu rozhodnout, když něco kupuju.Snad udělám dobře :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
10.9.13 17:10

@claire91 jinak ještě mám takový postřeh od majitelky toho 10' gocleveru. Prý se na tyto velikosti velmi těžko shání obaly…a když už nějaký seženeš tak prý v řádu tisícikorun (což je pro,,levný" tablet dost drahé).
Pro jaký ses rozhodla? Mohla bych za čas napsat SZ o tvou zkušenost? Mám doma novorozence tak zatím nemám kapacitu se tomu věnovat. Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
10.9.13 18:24

@Lemuska Pro ten Acer. Určitě ti pak napíšu. Snad s ním budu mít jen dobré zkušenosti :).Teda takhle drahý obal bychsi tedy nekoupila. Zaujal mě u něj hlavně ten větší display, ale spokojím se i s menším. Doufám, že bude mít i to USB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
10.9.13 20:25

@claire91 jsi hodna, dekujuuuu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
11.9.13 18:20

Docela mě zaujal i tenhle, hlavně baterie vydrží 8 h. http://www.eva.cz/…premium-8se/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
11.9.13 19:03

Vypada hodne dobre, ma i lepsi parametry nez samsung a ma i USB port. A je i trochu vetsi, coz je. uplne super :palec: I cena je prijemna, super jsi to vycuchala. Co si myslis o te znacce a tim padem o servisu, kdyby s nim nedejboze neco bylo… Zkusim poverit manzela at se zepta jejich ITaka v praci…dam vedet co on na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
11.9.13 19:16

@Lemuska No tu značku právě neznám. Takže to jediné je asi takové minus.Ale recenze jsou docela dobré. To by bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
12.9.13 07:36

Z toho co ste pisali by som asi volila ten acer ;-) inak ale ja som objednala detom lacny tablet z ciny, no name… :-D alebo teda taka ich klasicka cinska znacka, zatial cestuje ale vysiel ma na 500 kc v akcii takze sa oplatil :-D inak servis u tychto tabletov by som neriesila, takovy praskly displej je najcastejsi problem a aj najvyssia polozka :nevim: :nevim: ale to sa neda vyreklamovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
12.9.13 08:06

@pata308 ta znacka mi prave vrta hlavou, jinak parametry jsou super. Ten tablet, bude pro mne na surfovani na netu, skype…atd. Spis na zabavu at nemusim stavit svuj telefon a notebook je na tohle trosku tezky.
Muzu se zeptat? Je ten vas levnouch schopen prehrat treba pohadku??? Mam ted noorozence tak bych starsi treba na chvilku zabavila kdyz kojim. Promin, ze se ptam, zatim nemam moc kapacitu si to obehat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
12.9.13 08:10

Jo ted koukam…jeste ho nemas…tyyyjo po porodu pulka mozku pryc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
13.9.13 18:16

Tak jsem slyšela, že Acer nemá moc dobré tablety, zkusím asi ten poslední. No, snad něco vydrží. V úterý pro něj půjdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
14.9.13 21:34

@Lemuska ked dorazi dam vediet :-) a v klidu mne sa blizi treti porod, mam silne obavy ci sa zvladnem po nom aspon najest :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
15.9.13 01:40

@pata308 no to jsi hrdinka…treti ditko… :kytka: ja mam hlavu jako balon ze dvou ;) Klobouk dolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák