Zablokovaný mobil Huawei y300

1907
15.8.13 10:51

zablokovany mobil Huawei y300

Ahoj, prosim potrebuju poradit holka mi zablokovala mobil tim, ze mockrat nakreslila na displeji odemykaci gesto. Potiz je v tom, ze mam v mobilu vypnute automaticke pripojovani na net, takze se nemuzu prihlasit pres gmail a tim tel odblokovat. Mate s tim nekdo zkusenost? Lze udelat neco jineho nez hard reset a tim padem neprijit o veskera fota v mobilu? Samozrejme nemam pametovku :-(
Dekuju za rady a poznamky tipu, ze detem mobil a podobne veci nepatri do ruky si prosim nechte. Vzala mi jej kdyz jsem byla ve sprse a ona mela koukat na vecernicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2789
15.8.13 10:57

Tel se odblokovává přes puk2,ne? Zavolat na infolinku :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.8.13 10:59

@alexxa přes puk2, nebo na infolinku. A mobil dětem do ruk patří, zabaví se a chvilku je od nich pokoj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3564
15.8.13 11:17

@alexxa taky se mi to stalo a musíš chvíli počkat asi 2 min už přesně nevím, pak zadat gesto znova a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
15.8.13 12:11

Mala zablokovalo odemykani obrazovky ne simkartu pin dam normalne ale dal se nedostanu. @hankaaaa nejde to porad to po me chce abych se prihlasila pres gmail jenze to nemuzu pac jsem si vypnula automaticky pripojovani na net :-( na infolince mi rekli at zajedu na prodejnu. Vidim to na hard reset :-( takze mam po fotkach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
15.8.13 12:13

@alexxa noo tak to pak nevím… mě se to stalo, ale pak normálně jsem gesto zadala znova a šlo to… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
15.8.13 12:21

@alexxa stalo se mi totéž, nic jiného než reset nefunguje. Jediné, co jsem nezkoušela, tak zkus připojit telefon přes USB do počítače, vytahat veškeré fotky a pak udělat reset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
15.8.13 12:35

@anlendy. zkousela jsem nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
15.8.13 12:56

@alexxa je to tak u všech Androidů. Dcerka si takhle hraje na iPadu a tam to můžu zablokovat max. na hodinu a pak to bez problému odemknu. BlackBerry to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
15.8.13 14:34
@anlendy. píše:
@alexxa je to tak u všech Androidů. Dcerka si takhle hraje na iPadu a tam to můžu zablokovat max. na hodinu a pak to bez problému odemknu. BlackBerry to samé.

v tom pripade nechapu, co na tom holka udelala, ze to po me chce abych se prihlasila pres ucet gmail. Jo a pise to PRILIS MNOHO POKUSU O NAKRESLENI GESTA CHCETE-LI TELEFON ODEMKNOUT, PRIHLASTE SE POMOCI SVEHO UCTU NA GOOGLE.To bych rada, ale nemuzu pac mam net vypnuty :-(jak na potvoru fakt pac jmeno i heslo na gmail znam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
15.8.13 14:37

@alexxa hele vždyťji na internetu tady tak nepiš na emimi, ale přihlaš se na google :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
15.8.13 16:29

@hankaaaa jako na pocitaci? a co mi to pomuze? tam se normalne prihlasim, ale co z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
15.8.13 18:07

@alexxa jo tak to nevím myslela jsem, že je jedno kde se na ten google učet přihlásíš a tam to nějak odblokuješ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.10.14 20:58

Potřebuju pomoc, sestřenka mi zablokovala mobil jak zkoušela gesta a nejde se mi přihlásit tak jsem zkoušel hard reset zmáčkl jsem zapnutí a hlasitost zároven a jen mi zrůžověla obrazovka, nevíte co s tím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
11.10.14 22:15

Na Flasku nahrát firmware a při zapnutí musíš držet tlačítko co ovládá hlasitost. PS nevim kde se to da sosnout ale v servisu ti to za drobný poplatek udělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák