Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosim potrebuju poradit holka mi zablokovala mobil tim, ze mockrat nakreslila na displeji odemykaci gesto. Potiz je v tom, ze mam v mobilu vypnute automaticke pripojovani na net, takze se nemuzu prihlasit pres gmail a tim tel odblokovat. Mate s tim nekdo zkusenost? Lze udelat neco jineho nez hard reset a tim padem neprijit o veskera fota v mobilu? Samozrejme nemam pametovku ![]()
Dekuju za rady a poznamky tipu, ze detem mobil a podobne veci nepatri do ruky si prosim nechte. Vzala mi jej kdyz jsem byla ve sprse a ona mela koukat na vecernicek.
@alexxa přes puk2, nebo na infolinku. A mobil dětem do ruk patří, zabaví se a chvilku je od nich pokoj ![]()
@alexxa taky se mi to stalo a musíš chvíli počkat asi 2 min už přesně nevím, pak zadat gesto znova a je to ![]()
Mala zablokovalo odemykani obrazovky ne simkartu pin dam normalne ale dal se nedostanu. @hankaaaa nejde to porad to po me chce abych se prihlasila pres gmail jenze to nemuzu pac jsem si vypnula automaticky pripojovani na net
na infolince mi rekli at zajedu na prodejnu. Vidim to na hard reset
takze mam po fotkach ![]()
@alexxa noo tak to pak nevím… mě se to stalo, ale pak normálně jsem gesto zadala znova a šlo to… ![]()
@alexxa stalo se mi totéž, nic jiného než reset nefunguje. Jediné, co jsem nezkoušela, tak zkus připojit telefon přes USB do počítače, vytahat veškeré fotky a pak udělat reset.
@alexxa je to tak u všech Androidů. Dcerka si takhle hraje na iPadu a tam to můžu zablokovat max. na hodinu a pak to bez problému odemknu. BlackBerry to samé.
@anlendy. píše:
@alexxa je to tak u všech Androidů. Dcerka si takhle hraje na iPadu a tam to můžu zablokovat max. na hodinu a pak to bez problému odemknu. BlackBerry to samé.
v tom pripade nechapu, co na tom holka udelala, ze to po me chce abych se prihlasila pres ucet gmail. Jo a pise to PRILIS MNOHO POKUSU O NAKRESLENI GESTA CHCETE-LI TELEFON ODEMKNOUT, PRIHLASTE SE POMOCI SVEHO UCTU NA GOOGLE.To bych rada, ale nemuzu pac mam net vypnuty
jak na potvoru fakt pac jmeno i heslo na gmail znam ![]()
@alexxa hele vždyťji na internetu tady tak nepiš na emimi, ale přihlaš se na google
![]()
@hankaaaa jako na pocitaci? a co mi to pomuze? tam se normalne prihlasim, ale co z toho?
@alexxa jo tak to nevím myslela jsem, že je jedno kde se na ten google učet přihlásíš a tam to nějak odblokuješ ![]()
Potřebuju pomoc, sestřenka mi zablokovala mobil jak zkoušela gesta a nejde se mi přihlásit tak jsem zkoušel hard reset zmáčkl jsem zapnutí a hlasitost zároven a jen mi zrůžověla obrazovka, nevíte co s tím ![]()
Na Flasku nahrát firmware a při zapnutí musíš držet tlačítko co ovládá hlasitost. PS nevim kde se to da sosnout ale v servisu ti to za drobný poplatek udělají.