Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, zakládám toto téma, protože mě zajímají vaše názory ![]()
Jsem v 33.tt, od začátku těhu každý den používám notebook, od 20.tt sem na rizikovém těhu, od té doby i klidně 6 i více hodin denně ( internet, pouštím si filmy, muziku…), jsem celé dny sama doma asi bych se jinak zbláznila… ![]()
Nikdy si ho nepokládám na bříško ani jinou část těla, mám ho pěkně na mini stolečku vedle postele, ale stejně… myslíte ´, že může být škodlivý ( a to nejen v těhu)?
To samé mobil, často telefonuju, denně celkem tak půl hodiny…
Manžel říká, ať to neřeším, co mají dělat lidé, kteří v práci sedí u Pc i 8 hodin a musí také často telefonovat, že v dnešní době se tomu nevyhneme… např. kdyby jsme neměli v bytě wifi připojení my, tak k nám jde stejně signál z okolních bytů atd.
těšim se na názory ![]()
Prvni tehotenstvi jsem stravila s notebookem nebo tabletem v tesne blizkost skoro nonstop. prcek se jevi v poradku, krome velke prichylnosti ke vsem podobnym pristrojum ![]()
Na youtube jsem o tom viděla dokument zde odkaz http://www.youtube.com/watch?…
obrázek si udělej sama ![]()
@Ali-Ali píše:
Prvni tehotenstvi jsem stravila s notebookem nebo tabletem v tesne blizkost skoro nonstop. prcek se jevi v poradku, krome velke prichylnosti ke vsem podobnym pristrojum
Přesně
Malej je úchyl na ovladače, mobily…Takže nějaký následky asi jsou ![]()
@hanula23 píše:
Ahoj, zakládám toto téma, protože mě zajímají vaše názory
Jsem v 33.tt, od začátku těhu každý den používám notebook, od 20.tt sem na rizikovém těhu, od té doby i klidně 6 i více hodin denně ( internet, pouštím si filmy, muziku…), jsem celé dny sama doma asi bych se jinak zbláznila…
Nikdy si ho nepokládám na bříško ani jinou část těla, mám ho pěkně na mini stolečku vedle postele, ale stejně… myslíte ´, že může být škodlivý ( a to nejen v těhu)?
To samé mobil, často telefonuju, denně celkem tak půl hodiny…
Manžel říká, ať to neřeším, co mají dělat lidé, kteří v práci sedí u Pc i 8 hodin a musí také často telefonovat, že v dnešní době se tomu nevyhneme… např. kdyby jsme neměli v bytě wifi připojení my, tak k nám jde stejně signál z okolních bytů atd.
těšim se na názory
Já teda těhule nejsem, ale kdyby mělo být pravda, že je NTB škodlivý, tak já už jsem asi dementní
PC používám až 16 hodin denně někdy
![]()
@Ali-Ali píše:
Prvni tehotenstvi jsem stravila s notebookem nebo tabletem v tesne blizkost skoro nonstop. prcek se jevi v poradku, krome velke prichylnosti ke vsem podobnym pristrojum
Ona se ti nenarodila malá myška??
Já myslela, že jo
![]()
@lloren no to je ale…ještě mi tam chybí chemtrails a illumináti
Manžel má pravdu.
U obou dětí jsem u PC seděla, u toho prvního od rána do noci - byla jsem na nemocenské, dva týdny jsem dokonce s ním proležela na břichu v posteli a světe div se, děti žijí a jsou zdravé jako řípy.
V těhu jsem musela ležet, u noťasu jsem byla nonstop + mobilem denně volám v souhrnu víc jak dvě hodiny… a všechno v pořádku ![]()
Manžel má pravdu. Já v těhu seděla u nb celé dny a ani mě nenapadlo, že by to mohl být problém. ![]()
Ležím u iPadu i notebooku denně, sice ne moc dlouho, pač mám malou holčičku a spoustu těhulenských vyšetření
ale tohle už neovlivníš ![]()
Já si zas myslím, že zdravotní dopady wifi a mobilů se teprve můžou zjistit. Jestli se nepletu, tak mobily opravdu způsobují rakovinné bujení v mozku, pokud používáte často. A neznamená to, že se následky projeví hned jak se mimi narodí
Já jsem používala ntb také, ale omezila jsem, problém je s wifi, od sousedů je tu plný signál
, ale určitě bych nad tím nemávala rukou. Takže za mně - méně je více ![]()
@hanula23 Omlouvám se za upřímnost, ale pane bože prosím o zapojení selského rozumu…víš kolik je kolem nás nejrůznějšího záření atd.to by člověk nemohl nic
Prvni tehotenstvi jsem pracovala denne s pc a nic to na mne nezanechalo. Jen osmy mesic jsem nevedela jak uz mam sedet v praci. Asi to chtelo postel a mini stolecek ![]()