Časté používání notebooku/PC v těhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
7.8.13 20:18
@Micink píše:
@hanula23 Omlouvám se za upřímnost, ale pane bože prosím o zapojení selského rozumu…víš kolik je kolem nás nejrůznějšího záření atd.to by člověk nemohl nic

tak aby nedošlo k nějakému omylu, já též souhlasím se svým manželem, kdyby ne, asi teď nejsem na notebooku ;-) jen mě to prostě napadlo včera jsme nad tím polemizovali s manž.,prostě mě zajímají názory jiných… omlouvám se, pokud to vyznělo jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.8.13 20:19

@Micink To mi připomíná mou švagrovou…proč nekouřit (mým) dětem pod nos, když je stejně všude kolem tolik smogu :think:

http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
Kdyby šlo o mou wifi, v těhotenství (a nejlépe i potom) bych ji vypnula. Tím bych (doufám) vyloučila alespoň ten nejsilnější zdroj záření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
7.8.13 20:35

Ireeenka souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
7.8.13 20:40

Pri prvom som pouzivala pocitac (ntb) tak 16 hod denne minimalne, :-D pracovala som, u druheho som nemohla robit ine ako sediet takze zas stale s ntb, teraz mam ntb stale zaply, pracujem aj ked odbieham k detom, ani jedno dieta nie je nijak poskodene, akurat ich pritahuju pociace, telefony a tablety :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.8.13 21:01

Holky nic ve zlém, ale když použiju opět příklad své švagrové, tak ta kouří už asi 30 let a žádné následky na ní taky nepozoruju :think: To, že dítě se NArODÍ zdravé, podle mně nevypovídá vůbec nic o škodlivosti nebo neškodlivosti záření.
Civilizační choroby jsou důsledkem všech škodlivých faktorů, které na sebe necháme působit, na tom se asi shodnem. Takže podle mne vůbec neškodí přemýšlet o tom, kde ještě něco z těch faktorů odečíst.
Není tím myšleno, že se vám díky wifi narodí sedmihlavá saň :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
7.8.13 21:15

Já takhle taky prožila těhotenství a to přímo s notebookem na klíně, protože se mi s tím velkým bubnem špatně sedělo u stolu..naši mě taky strašili, že to je nebezpečné, ale zatím nepozoruju, že by to na malé zanechalo nějaké následky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
7.8.13 21:15

Taky jsem si na začátku těhotenství často dávala PC na břicho, nebo jsem si mezi to dávala polštář a myslela přitom na to samé co ty. Ale pak jsem to neřešila, vždyť u PC dnes sedí denně každá druhá těhulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
7.8.13 23:38

Manžel ma pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie