Slevový portál a koupě tabletu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1090
19.8.13 09:35

slevový portál a koupě tabletu

Ahoj holky, omlouvám se, jestli jsem to zařadila do špatné kategorie, ale nevím, kam přesně to zařadit. Chci se vás zeptat, jaké máte zkušenosti s koupí např. tabletu přes slevový portál…Narazila jsem na tablet za dobrou cenu, ale nikde jsem nenašla žádné recenze na tohoto prodejce…Našla jsem, že funguje snad na všech slevových portálech v ČR, ale nikde není recenze…Poslala bych odkaz, ale nevím, jestli se to smí, tak radši do SZ, ale odpovědi sem…Je to Ultratenký tablet ANGRY BIRDS s Androidem a se vším ho mají za 1999,– a poštovné je zdarma…I funkce má solidní, ale bojím se, abych nedala tolik peněz nějakému podvodníkovi. Jaké máte zkušenosti vy-jak s tímto tabletem, tak s koupí přes slevové portály? Děkuju za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2256
19.8.13 09:50

http://www.alza.cz/…18852425.htm?… mrkni se třeba tady… přes ten slevový portál bych nebrala nic. Jednou jsme zaplatili za NANOpodložky do auta 169 kč a nepřišly… Už je to rok… urgovali jsme, volali, psali a prd… takže za mě ne. Nedovedu si pak představit ani případnou reklamaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
19.8.13 10:23

Záleží, co je to za slevový portál, já jsem kupovala dost a neměla jsem nikdy problém, ale zase takovou dražší věc bych nekupovala přes nějaký neznámý server. Teď už beru jedině slevomat, ten má záruky, prověřuje nabídky, když nejsi spokojená, tak to řeší, za určitých podmínek i vrací peníze ve formě kreditů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
19.8.13 10:31

Asi záleží přes jaký slevový portál. Já občas nakupuju, ale zatím jsem tedy nekoupila spotřební zboží-jen zážitky, restaurace, kino…u toho jsme nikdy neměli problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.8.13 13:13

@chatline Jestli je to ten z hyperslev, tak není tenký ani nadupaný. Je to zastaralý krám s né moc dobrým displejem. Bez slevy se aktuálně prodává kolem 1600.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
19.8.13 13:27

@kotyk aha,tak to jsem nevěděla, mě se to zdálo divné…děkuju vám všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák