Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj teď jsem ho měla o víkendu v ruce ve sparkysu a celkem jsem za ty peníze zklamaná. Celkem malý. Jestli máš v okolí sparkys tak si ho tam můžeš vyzkoušet.
@EvaG no sparkys ne ale datart
a funkčně jak se ti to zdálo?
No nevím zda není lepší koupit klasický tablet. Toto mě přišlo takový ještě ne moc dokonalý. s manželem jsme se shodli, že ne. Měli jsme puštěné hry a jednak nebyli myslím v češtině a jednak to moc nereagovalo. Nevím určitě bych se na to šla podívat. Ať nejsi pak zklamaná.
Také jsem o něm uvažovala jako o dárku na vánoce pro dcerku. Normální kupovat nechci, zdá se mi na to ještě malá. Tohle ja myslím tak akorát pro děti. Dcerka má 4,5.
@juicee oni prodávají i dětské tablety. Zkus se na to podívat. Ale pro menší děti určitě by šel. Je tam několik her, nějaké učení. Tak bych určitě mrkla kolik má kapacity a zda se tam dá něco nahrát vlastního.
Já odpůrce tabletů pro děti se dnes dozvěděla, že tchýně chce koupit dceři k 6.narozeninám tablet. No jsem zvědavá. Asi je to opravdu dobou, dřív tchán hrál s dcerou klasické pexeso nyní na počítači. Jinak dárky co by chtěla od ježíška mě dostaly do kolen kolo, koloběžku a tablet. No bude hodně zklamaná.
@EvaG no u nás to bude taky zklamání ale co se dá dělat nic
prostě penízky chyběj ![]()
A k tomu tabletu určitě na to kouknu můj tatka na to kouknul a řekl, že dobré ale že se mu to zdá malé hodně malé ![]()
@mamulinka právě mě to přišlo taky strašně malé. A pak mi to špatně reagovalo při hře. Tak to raději klasický tablet. Stejně na to nebudou peníze. Dostane praktické dárky. Loni mě na vánoce naštvala, strašně chtěla chodícího koníčka, tak ho dostala. Když šla ke stromečku tak řekla, že si jde pro toho koníčka. No a samozřejmě, že si s ním nehraje. Tak letos budou vánoce praktické.
@EvaG a sakrys me spis stve to ze to rozbaluji honem honem a kdyz dojde tak takovej oblicej a to je jako vse?
Já letos ještě moc neresim ted sem doresila narozeniny a mam toho plne zuby
Takze vanoce chvilku pockaj ![]()
@mamulinka my řešíme vánoce tedy spíš tchýně. Tam dostanou obě děti kola. U nás asi jen oblečení protože nejsou penízky.
To chápu, děti mají v dubnu a červnu ale já a manžel v lednu k tomu manžel 4.1. Takže tam mě to nebaví řešit a vždy mu řeknu ať si něco vybere, protože toho mám plný zuby.
Syn měl loni rok a půl, rozbalil jeden dárek a dál už nechtěl nic rozbalovat a hrál si. To zase bylo kouzelné.
@EvaG tak to verim z to bylo super
no jo no co čekat od 5 a 8 letých ty už jdou jen potom co nejvíce toho tam mít
aspon me to tak prijde
@mamulinka no mě přijde zas jak to není elektronika nebo to co nejvíc si přejí tak je konec. A já si myslela, že jak budou starší, že to bude teprve mít to pravé kouzlo. A ono to tak není.