Lexibook LexiTab - vzdělávací tablet

3384
8.10.13 07:28

Lexibook LexiTab - vzdělávací tablet

Ahojík všem máte někdo zkušenost?

http://www.datart.cz/…Lexitab.html

Díky Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10937
8.10.13 07:33

Ahoj teď jsem ho měla o víkendu v ruce ve sparkysu a celkem jsem za ty peníze zklamaná. Celkem malý. Jestli máš v okolí sparkys tak si ho tam můžeš vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
8.10.13 07:37

@EvaG no sparkys ne ale datart :-) a funkčně jak se ti to zdálo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
8.10.13 09:58

No nevím zda není lepší koupit klasický tablet. Toto mě přišlo takový ještě ne moc dokonalý. s manželem jsme se shodli, že ne. Měli jsme puštěné hry a jednak nebyli myslím v češtině a jednak to moc nereagovalo. Nevím určitě bych se na to šla podívat. Ať nejsi pak zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
8.10.13 11:49

Také jsem o něm uvažovala jako o dárku na vánoce pro dcerku. Normální kupovat nechci, zdá se mi na to ještě malá. Tohle ja myslím tak akorát pro děti. Dcerka má 4,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
8.10.13 14:34

@juicee oni prodávají i dětské tablety. Zkus se na to podívat. Ale pro menší děti určitě by šel. Je tam několik her, nějaké učení. Tak bych určitě mrkla kolik má kapacity a zda se tam dá něco nahrát vlastního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
8.10.13 14:36

Já odpůrce tabletů pro děti se dnes dozvěděla, že tchýně chce koupit dceři k 6.narozeninám tablet. No jsem zvědavá. Asi je to opravdu dobou, dřív tchán hrál s dcerou klasické pexeso nyní na počítači. Jinak dárky co by chtěla od ježíška mě dostaly do kolen kolo, koloběžku a tablet. No bude hodně zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
8.10.13 14:40

@EvaG no u nás to bude taky zklamání ale co se dá dělat nic :-( prostě penízky chyběj :-(

A k tomu tabletu určitě na to kouknu můj tatka na to kouknul a řekl, že dobré ale že se mu to zdá malé hodně malé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
8.10.13 14:49

@mamulinka právě mě to přišlo taky strašně malé. A pak mi to špatně reagovalo při hře. Tak to raději klasický tablet. Stejně na to nebudou peníze. Dostane praktické dárky. Loni mě na vánoce naštvala, strašně chtěla chodícího koníčka, tak ho dostala. Když šla ke stromečku tak řekla, že si jde pro toho koníčka. No a samozřejmě, že si s ním nehraje. Tak letos budou vánoce praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
8.10.13 14:55

@EvaG a sakrys me spis stve to ze to rozbaluji honem honem a kdyz dojde tak takovej oblicej a to je jako vse?

Já letos ještě moc neresim ted sem doresila narozeniny a mam toho plne zuby :-( Takze vanoce chvilku pockaj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
8.10.13 15:03

@mamulinka my řešíme vánoce tedy spíš tchýně. Tam dostanou obě děti kola. U nás asi jen oblečení protože nejsou penízky.
To chápu, děti mají v dubnu a červnu ale já a manžel v lednu k tomu manžel 4.1. Takže tam mě to nebaví řešit a vždy mu řeknu ať si něco vybere, protože toho mám plný zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
8.10.13 15:04

Syn měl loni rok a půl, rozbalil jeden dárek a dál už nechtěl nic rozbalovat a hrál si. To zase bylo kouzelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
8.10.13 19:58

@EvaG tak to verim z to bylo super :-) no jo no co čekat od 5 a 8 letých ty už jdou jen potom co nejvíce toho tam mít :-) aspon me to tak prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
8.10.13 20:34

@mamulinka no mě přijde zas jak to není elektronika nebo to co nejvíc si přejí tak je konec. A já si myslela, že jak budou starší, že to bude teprve mít to pravé kouzlo. A ono to tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
9.10.13 07:17

@EvaG no právě to máš velikou pravdu :-) taky mě to štve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie