Liberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
24.1.09 14:46

Ahoj Oluscho :wink:

Já sem občas nakukuju, ale je tady mrtvo :lol: A na zmíněném BC už to mají holky pěkně rozjetá a znají se i osobně 8)

Koukám že jsi z Českolipska :wink: Já to mám na rozhraní českolipského a libereckého okresu a ty? :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.09 21:44

Jé konečně se někdo ozval :lol: Já jsem z Mimoně a ty?
Jojo to máš pravdu , je tady fakt mrtvo.A myslim si , že to je fakt škoda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.1.09 18:11

AHOJ, TAK TO JSME SKORO SOUSEDKY :D :wink: JÁ JSEM TOTIŽ Z JABLONÉÉHO :) ŽIJŠ TAM DLOUHO? JÁ V JABLONNÝM OD DVOU LET, SICE TEDA U NAŠICH :arrow: ZATÍM :arrow: STAVÍME BARÁČEK :wink:
A KDE BUDEŠ RODIT?
TAKOVÝCH OTÁZEK :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.2.09 19:27

Ahojky , promin ze pisu az ted , 27.1. se nam narodil Honzicek. :lol: Rodila jsem v liberci , no ale nak nejsem nadsena z té porodnice.Jinak ja v Mimoni bydlim pres rok , odstehovala jsem se z liberce za mym pritelem.Tak to je nahoda , ani bych neverila ze se tady potkam s nekym , kdo bydli takhle blizko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.2.09 19:42

Ahoj!
Já jsem si to myslela :wink: :wink: Velikánská gratulace ke klučíkovi :-) :)
Já jsem byla v porodce docela spokojená, až na to jídlo :? to teda bylo na :-( :lol: :lol: A jaké dojmy jsou z prvních dnů doma? :)
Taky jsem netušila, že na e-mimi potkám někoho, kdo bydlí za humny 8) :wink: :wink: Pěkná náhoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.2.09 14:11

Ahoj holky,
nakoukla jsem sem náhodou, a hned chci jednak pogratulovat Olushe k chlapečkovi, a druhak, Olusho, nemile jsi mě překvapila s tím, že se ti to v liberecké porodnici nezdálo. Já bydlím v Liberci (Vratislavicích), máme to stejně daleko do porodnice v Liberci i v Jablonci, už jsem byla skoro rozhodnutá pro porodnici Liberec, protože tam chodím na ultrazvuky a pak nás tam budou asi posílat s prckem kvůli kyčlím, ale teď zas nevím :? Rodit mám na konci června, takže si to ještě můžu rozmyslet, a teď jsem taková zviklaná.
Jaké máš zkušenosti? Já jsem totiž slyšela, že se to v Liberci v porodnici dost zlepšilo po výměně primáře (hlavně stran chování personálu). Jídlo, jak píše Ryntyntyna, je asi hrůza všude, starší se mi narodila v Praze-Krči, a tam jsem vždycky doufala, že k večeři bude rohlík, a ne ta pseudoteplá, neidentifikovatelná šlichta podobná té, co byla na oběd, tak to bych přežila i v Liberci :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
7.2.09 14:22

Ahoj,
taky sem čas od času nakouknu a že by se to pomalu rozjíždělo??? :lol: To jsem ráda, u nás v Březnu 08 jsme z Liberce 3.
Oslucho, moc ti gratuluju k Honzíkovi, užívej si ho, hrozně rychle vyroste :roll: .

Já jsem rodila v Jablonci a jsem moc spokojená. Personál je naprosto super a doktoři taky. Kámoška teď chytla nějakýho divnýho a prý ji šil jak blbec, ale to si myslím, že se může stát i v LB. Tak to jen moje zkušenosti.

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.2.09 17:35

Děkuji všem za gratulace :lol: No je to pěkná zabíračka mít miminko , tomu bych ani neveřila. :) Jinak k té porodnici , co se týče personálu na porodním sále tak fakt super , jsou tam moc skvělý a moc mi pomohli .Sestry na oddělení šestinedělí taky bezva, měla jsem těžký porod a ještě druhý den po porodu jsem omdlévala , ale moc mi pomáhali a starali se o mě , i když zas tak ani nemuseli , ale je z nich cítit že tu práci dělaj s láskou , uměj se vcítit,jediný co fakt neunesu a dlouho nezapomenu , bylo chování některých sester na novorozeneckým.Co se týče kojení , nic mi nevysvětlili , nic neukázali a nakonec mě to ted teprve učila máma doma, protože malej nepřibýval na váze , měl stále hlad a já ho neuměla nakojit :( Ale už je to lepší :) Jinak ještě v porodnici dostal chudinka malej žloutenku , a přšla mi to sestra říct na pokoj že se ho berou na svícení , ale neřekla mi to normálně , bylo to tim stylem že uplně vlítla na pokoj , vzala si malého s tou postýlkou a řekla mi at jdu s ni že mi doktorka k te žloutence řekne víc a uplně s malým div neutíkalaa já za ni běžela , bylo to hrozný , ještě ted když si na to vzpomenu , tak se mi stále chce brečet.Zkrátka neměla moc cítění,ale zase záleží koho zrovna chytneš , třeba ty mladé sestřičky sou super.Tot muj příběh o liberecké porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.2.09 19:45

Ahoj holky,

Galadwen: No já jsem se nejvíc těšila vždycky na snídani 8) :arrow: houska to jistila vždycky :lol: :lol: :lol:
Máš pravdu, s novým primářem se dost zvedla úroveň :wink: Já jsem šla rodít spíš do Liberce, že to tam máme blíž než do Jablonce a navíc jako sestra ve špitálu, jsem tam měla jistý nadstandart zadarmiko, čehož jsem nakonec využila a nevím-nevím, zda to bylo lepší než ten původní třílužák :wink: :wink: :wink:

Akaco: Jj, vás je v Březnu víc :) :) :) Já jsem z Dubna a jelikož jste o měsíc napřed než my, tak vás dost šmíruju :oops: :oops: :)

Oluscha: No je pravda, že jistá starší sestřička byla občas na pěst…tu jsem měla při porodu a pak větší část pobytu i na odd., ale jak se dozvěděla, že jsem z oboru, tak otočila 8O :? Nám tedy kojení taky nešlo a dost nám chodili sestřičky pomáhat, nakonec malý nebrečel hlady, ale tím, že trpěl na tříměsíční koliku :-) Super že se vám kojení rozjelo :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
9.2.09 17:31

kuchyň

Ahojdy maminy a těhulky, prosím o radu. Pokud znáte nějakého truhláře z Liberce, nebo JAblonce, který dělá pěkné kuchyně a je spolehlivý, budu ráda za tipy. Chystáme se dělat novou kuchyň a jelikož Ikea a Oresi se nám moc nezdají a ostatní kuchynská studia jsou drahá, tak chceme zkusit truhláře. Pište i své ohlasy co se týká zkušeností s kuchyňskými studii. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.2.09 21:34

Ahoj,
nám dělal kuchyň pan Kosina z Liberce (mám jen telefon 606833617). Je to atypický prostor (zkosení stropu, bydlíme v půdní vestavbě), rohová linka s horními skříňkami ke stropu, potravinová skříň a skříňka s odpadkovým košem, přišlo nás to cca na 50 000, ale už to nevím přesně, platili jsme po částech.
Teď dělal kuchyň i tchánům, je o hodně větší než naše, a vyšlo to taky kolem 60 000. Jsme docela spokojení, všecko drží pěkně a i to dobře vypadá. Měli jsme ho na doporučení kolegyně manželovy matky, které dělal kuchyň v paneláku, tu jsme viděli a byla taky moc pěkná.
Jenom nevím, jak je na tom časově, dělal to při zaměstnání. Musel se tedy honit (tedy upomínat), nám to nevadilo, protože jsme tady ještě nebydleli, a tcháni si to pohlídali a všecko měli v rozumném čase namontované. A samozřejmě musíš počítat s technologickými lhůtami (odněkud se objednávají dvířka skříněk apod.)
Kdyby tě to zajímalo, můžu to tu vyfotit a poslat fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
9.2.09 22:29

Galadwen: to zní přímo skvěle-ta cena… pokud můžu poprosit o tu fotku, na mejl : simmel@email.cz
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.2.09 22:32

Ahoj, my zatím nemáme žádné zkušenosti s novou kuchyní, ale jelikož stavíme domek, tak si číslo taky zapíšu (pro strýčka Příhodu :wink: :wink: :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.3.09 20:56

Ahoj holky,

moc vás zdravím a jelikož se stále posouváme směrem dolů, tak něco i písnu :) :) :)
My jsme se snad definitivně vyhrabali z nemocí, oba dva… a jak se máte vy? V tomhle upršeném počasí, i když dneska byl den docela sluníčkový :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.5.09 18:46

Ahojky , chtělo by to aby se to tady zas rozjelo :lol: Holky pište! :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová