Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem teprve na začátku těhotenství(10. týden), ale už teď se začínáme rozmýšlet nad porodnicí…trochu mě děsí ty historky o Liberecké porodnici, ale pro mě jako pro liberečandu navíc bez auta by byl Liberec mnohem lepší varianta. Nemáte prosím někdo nové informace jak to s porodnicí vypadá? Moc děkuji!
@Necka
Tak koukám že za ty roky se v liberci absolutně vůbe nic nezměnila..:D ach jo
No třeba sem někdo nakoukne a pomůže mu to se rozhodnout…V liberci 6.10.2011 jsem rodila,průběh a péči potom nebudu nijak dlouhosáhle popisovat,myslím že to už jsem někde v diskuzi Liberecká porodnice psala.Nicméně u porodu musela PA upozornit doktorku že jsou špatné srdeční ozvy miminka,protože doktorka absolutně neuměla číst v grafu(byla hodně mladá).Voda mi odtekla ve 2 ráno a při příjmu mi bylo řečeno že mam přítele poslat domů že nebudu dnes rodit,což moc nechápu,protože pokud je voda takto moc zkalená,měl by porod proběhnout co nejrychleji.V jablonci mi bylo řečeno že pokud by se toto stalo u nich(zkalená voda ašpatné srdeční ozvy,okamžitě bych šla na císaře)No nechali mě tam ležet do zhruba 10:30 jen tak,nikdo mi nic neřekl,přítele naštěstí pustili.Nakonec jsem porodila v 11:10 skakali mi po břiše,prostě šílený.Nástřih,děsný..myslím že bolel víc než celý porod,Markétku mi ani neukázali,odnesli jí a až po 10 min se s ní vrátil přítel.Výsledek je že nnástřih je špatně zašitý.Moje doktorka se tedy strašně divila že už při ranních vizitách na to někdo nepřišel,prostě vše odfláklé..O pobytu na šestinedělí raději nemluvim,na co se člověk nezeptal to nevěděl.No jsem od porodu 7 měsíců,příští týden mě čeká plastícká operace hráze,za což doufám že platit nebudu,nebo to romáznu takovým způsobem že se z toho poserou…Do dnes se ptám na jméno porodníka který mě rodil a do dnes mi nikdo není schopen odpovědět,protože v propouštěcí zprávě to není.Nechci to abych někde někoho špinila,to ani náhodou,ale protože máme knížku Naše miminko a tam by se mělo vypsat jméno porodníka.Prostě liberecká nemocnice mlčí…
Pokud budu mít ještě miminko,jako že ho chci,tak doufám že né v Liberci,pokud ano nic se nedá dělat,ale rozhodně si nenechám libit věci jako ted…pevně ale dofám že v Liberci už nikdy,… ![]()
Ahojte, nechci zakládat novou diskusi kvůli blbosti, tak se zeptám tady. Prosím v jakém H&M v Liberci je těhotenská móda? Vím, že v jednom z center kde je H&M je těhotenská móda a v druhém ne, ale nemůžu si vzpomenout v jakém
Do Liberce pojedu jen na rychlovku, tak nebudu mít čas jít do obou. Děkuju ![]()
@MKSP ve Fóru je pár kousků, tam jsem nakupovala. To vím jistě. Ale nechce se mi věřit, že by v Nise nic neměli. Tam je to větší.
@Čičorečka Super děkuji
Já tam právě byla před cca 3 měsíci a v tom jednom mi prodavačka řekla, že těhotenskou módu nevedou a že musím do toho druhého obchoďáku. Ale vůbec jsem si nemohla vzpomenout, který je který ![]()
@ka-tka píše: Více
Tak nějak se to říká že Jablonecká porodnice je lepší. Ale Liberecká po modernizaci je prý taky vpohodě.