Liberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
9.6.09 20:13

Ahoj holky,
to je škoda, že máte vlastní diskuzi uzamčenou, z Liberce je nás tady víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
10.6.09 08:21

Ahoj AKACA, tak ja Ti dam pristup, znam od vas z diskuze Brezen STEJFU!!!
Tak vam muzu dat pristup oboum,kdybyste chtely..

Dej vedet,ju..

Rekni Stejfe,at se ozve, jsem puvodne ze snazilek a ona k nam pred tehu chodila..

Diky, paaaaaaaa

• Citovat
  • Upravit
2139
11.6.09 23:33

Jéé díky, písnu jí SZ a potom dám vědět.
dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
15.6.09 07:43

jj, dej vedet..

Zatim paaa..

Jinak s vama pocitame v nasi diskuzi, tak mi pak napiste a ja vam dam pristup…

• Citovat
  • Upravit
5450
16.6.09 09:29

Ahoj sluníčko, to mě těší, že si mě pamatuješ. Akaca dala vědět jak slíbila. A jak se vede? U mě je všechno ok, Veronika nám dělá radost, už je to velká holka.

Zdravím i ostatní Liberečandy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
16.6.09 09:38

Jestli teda můžu dotaz ohledně porodnic, já rodila v liberecké a musím říct, že jsem byla spokojena, byla jsem od začátku na porodním pokoji v žádné hékarně a sestřičky byli fajn. Až na jednu, ale tu jsem viděla jenom jednou na noční službě. Asi jsem jí vyrušila ze spaní. 8O Jinak vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.6.09 13:39

Ahoj,
sluníčko, tak teda jestli nám oběma můžeš dát přístup na Liberec?
Moc děkujeme K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
16.6.09 21:04

Stejfo, to slyším dost ráda, někdo tu předtím psal, že moc spokojený nebyl, a mě to brzo čeká. Tedy jestli se do liberecké porodnice vůbec dostanu - teď jsem slyšela z několika stran včetně svojí dr., že porodů je tolik, že už si je přehazuje Liberec, Jablonec, Turnov i Boleslav jak horkou bramboru 8O . Abychom nakonec nerodili na parkovišti před špitálem :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
16.6.09 21:52

Ahoj holky,já za sebe musím říct že jsem spokojená byla a to hlavně u druhýho porodu,rodily mě porodní asistentky a super,jen ta jedna moc nekomunikovala ale ta druhá byla zlatá.Na šestinedělí taky dobrý,moc pomáhaly a pořád se ptaly jestli něco nepotřebuji,fakt si nemůžu stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
17.6.09 20:23

GAladwen tak nech ti to dobře dopadne a máš to co nejrychleji za sebou.
Myslím, že se to všude zlepšilo, neboj na parkovišti tě nenechají. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.6.09 19:13

Ahoj holky liberecké,

já si na porodnici též nemůžu stěžovat, byla jsem spokojená na porodním sále, na kterém jsem byta taktéž od začátku, tak i na šestinedělí :wink: :wink: :wink: Teda až na to jídlo, ale to je snad blafové ve všech nemocnicích :-( :lol: :lol:

Galadwen: Podle mě je to hlavě o lidech a na blbce můžeš narazit kdekoliv jak v malé okrsní nemocnici, tak i ve fakultce, ale jinak bych řekla, že úroveň se zvedla všude :wink: :wink: :wink:

Holky, jen tak pro moji zvědavost :oops: :oops: :wink: Jak se vám líbí nové „Tesco“ ??? Je teda pravda, že tam chodím jen občas, ale i tak si na něj vůbec nemůžu zvyknout, ani trošku se mi nelíbí :roll: :roll: :? A hlavně mi tam chybí „kouzlo starého Tesca“, hlavně oblečení a to hlavně pro prcky, švadlenka a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.6.09 21:49

Rantyntyno, souhlasím, v novém tescu je super parkování první hodinu zdarma, ale to je vše. Ze starého tesca jsme chtěli domů na památku jednu oranžovou cihličku, ale nesehnali jsme, to mě mrzí.
No a nakupování öblečků je hrůza. Pro maloum mi zn. cherokee tolik vyhovovala…teď tam mají svetříky za 600 díky, ale na to nemám.

Jo a rodila jsem v jablonci, byla jsem tam moc spokojená. Před porodem jsem kolem sebe slyšela jen samou hrůzu na liberec a jablonec samá pozitiva, takže bylo rozhodnuto. Ať se rozhodneš pro cokoliv, vždycky tam může být někdo, kdo ti to znepříjemní,ale i někdo na koho budeš ráda vzpomínat. Tak hlavně dobrej výběr :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.6.09 10:28

Ahoj holky,

Akaco: No vidíš, na to parkování jsem úplně zapomněla, to je fajn, parkuju tam ráda, hlavně mi vyhovuje, jak je ten bývalý parkovací dům propojený s Forem 8) :) :) Od auta to projdu do Fora a sjedu dolů výtahem a je to, takhle ve starém jsem musela snášet kočárek po schodišti :roll: :evil: :wink:
K těm oblečkám, byla jsem se tam defacto podívat jen dvakrát, chlapecké se krčlo pomalu někde v rohu, takže jsem ani nekoukala na ceny…ale věřím, že je pěkně předražili :roll: :roll: :? A taky mě štve, jak kamarádka, kde je „normální“ Tesco říkala, že kolik tam mají tepláčků a tady ani jedny (a to teda ani v C-Ačku a tak…), ještě že existuje MMB :lol: :lol: :lol:

Příjemný zbytek víkednu :wink: :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.2.10 13:55

ahojky, chtela bych Vas poprosit o pomoc s diplomkou vyplnenim dotaznicku - zabere 1 min :-)

http://prodejna-potravin-ve-vasem-okoli.vyplnto.cz/

diky moc! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.10 14:09

Ahoj, bydlím kousek od Liberce. Píšu tady raději anonymně. Jsem tu registrovaná v uzavřeném foru. Ryntyntyna mě zná, teda, já jsem ji tu našla, máme dětičky narozené ve stejný den v liberecké porodnici. Mohla bych dostat přístup k vám do uzavřené skupiny? nechci nikde nic psát veřejně. Děkuju!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová