Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
to je škoda, že máte vlastní diskuzi uzamčenou, z Liberce je nás tady víc ![]()
Ahoj AKACA, tak ja Ti dam pristup, znam od vas z diskuze Brezen STEJFU!!!
Tak vam muzu dat pristup oboum,kdybyste chtely..
Dej vedet,ju..
Rekni Stejfe,at se ozve, jsem puvodne ze snazilek a ona k nam pred tehu chodila..
Diky, paaaaaaaa
jj, dej vedet..
Zatim paaa..
Jinak s vama pocitame v nasi diskuzi, tak mi pak napiste a ja vam dam pristup…
Ahoj sluníčko, to mě těší, že si mě pamatuješ. Akaca dala vědět jak slíbila. A jak se vede? U mě je všechno ok, Veronika nám dělá radost, už je to velká holka.
Zdravím i ostatní Liberečandy. ![]()
Jestli teda můžu dotaz ohledně porodnic, já rodila v liberecké a musím říct, že jsem byla spokojena, byla jsem od začátku na porodním pokoji v žádné hékarně a sestřičky byli fajn. Až na jednu, ale tu jsem viděla jenom jednou na noční službě. Asi jsem jí vyrušila ze spaní.
Jinak vše ok.
Ahoj,
sluníčko, tak teda jestli nám oběma můžeš dát přístup na Liberec?
Moc děkujeme K
Stejfo, to slyším dost ráda, někdo tu předtím psal, že moc spokojený nebyl, a mě to brzo čeká. Tedy jestli se do liberecké porodnice vůbec dostanu - teď jsem slyšela z několika stran včetně svojí dr., že porodů je tolik, že už si je přehazuje Liberec, Jablonec, Turnov i Boleslav jak horkou bramboru
. Abychom nakonec nerodili na parkovišti před špitálem
.
Ahoj holky,já za sebe musím říct že jsem spokojená byla a to hlavně u druhýho porodu,rodily mě porodní asistentky a super,jen ta jedna moc nekomunikovala ale ta druhá byla zlatá.Na šestinedělí taky dobrý,moc pomáhaly a pořád se ptaly jestli něco nepotřebuji,fakt si nemůžu stěžovat.
GAladwen tak nech ti to dobře dopadne a máš to co nejrychleji za sebou.
Myslím, že se to všude zlepšilo, neboj na parkovišti tě nenechají. ![]()
Ahoj holky liberecké,
já si na porodnici též nemůžu stěžovat, byla jsem spokojená na porodním sále, na kterém jsem byta taktéž od začátku, tak i na šestinedělí
Teda až na to jídlo, ale to je snad blafové ve všech nemocnicích
![]()
Galadwen: Podle mě je to hlavě o lidech a na blbce můžeš narazit kdekoliv jak v malé okrsní nemocnici, tak i ve fakultce, ale jinak bych řekla, že úroveň se zvedla všude
![]()
Holky, jen tak pro moji zvědavost
Jak se vám líbí nové „Tesco“ ??? Je teda pravda, že tam chodím jen občas, ale i tak si na něj vůbec nemůžu zvyknout, ani trošku se mi nelíbí
A hlavně mi tam chybí „kouzlo starého Tesca“, hlavně oblečení a to hlavně pro prcky, švadlenka a tak…
Rantyntyno, souhlasím, v novém tescu je super parkování první hodinu zdarma, ale to je vše. Ze starého tesca jsme chtěli domů na památku jednu oranžovou cihličku, ale nesehnali jsme, to mě mrzí.
No a nakupování öblečků je hrůza. Pro maloum mi zn. cherokee tolik vyhovovala…teď tam mají svetříky za 600 díky, ale na to nemám.
Jo a rodila jsem v jablonci, byla jsem tam moc spokojená. Před porodem jsem kolem sebe slyšela jen samou hrůzu na liberec a jablonec samá pozitiva, takže bylo rozhodnuto. Ať se rozhodneš pro cokoliv, vždycky tam může být někdo, kdo ti to znepříjemní,ale i někdo na koho budeš ráda vzpomínat. Tak hlavně dobrej výběr ![]()
Ahoj holky,
Akaco: No vidíš, na to parkování jsem úplně zapomněla, to je fajn, parkuju tam ráda, hlavně mi vyhovuje, jak je ten bývalý parkovací dům propojený s Forem
Od auta to projdu do Fora a sjedu dolů výtahem a je to, takhle ve starém jsem musela snášet kočárek po schodišti
![]()
K těm oblečkám, byla jsem se tam defacto podívat jen dvakrát, chlapecké se krčlo pomalu někde v rohu, takže jsem ani nekoukala na ceny…ale věřím, že je pěkně předražili
A taky mě štve, jak kamarádka, kde je „normální“ Tesco říkala, že kolik tam mají tepláčků a tady ani jedny (a to teda ani v C-Ačku a tak…), ještě že existuje MMB
![]()
Příjemný zbytek víkednu
![]()
ahojky, chtela bych Vas poprosit o pomoc s diplomkou vyplnenim dotaznicku - zabere 1 min ![]()
http://prodejna-potravin-ve-vasem-okoli.vyplnto.cz/
diky moc! ![]()
Ahoj, bydlím kousek od Liberce. Píšu tady raději anonymně. Jsem tu registrovaná v uzavřeném foru. Ryntyntyna mě zná, teda, já jsem ji tu našla, máme dětičky narozené ve stejný den v liberecké porodnici. Mohla bych dostat přístup k vám do uzavřené skupiny? nechci nikde nic psát veřejně. Děkuju!!