Liberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7270
25.5.09 12:18

Ahojky tak já jsem také z liberce z Vápenky a mám dvě holčiny rok a půl a dvanáct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
25.5.09 14:19

Super,konečně někdo další :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
26.5.09 09:26

Ahoooj, taky jsem z Liberce… :wink:

Z Františkova, a mám dva kluky rošťáky..

Ahoj Míšoooo… :lol:

• Citovat
  • Upravit
1280
26.5.09 21:26

To já jsem z Mimoně,ale 19 let jsem bydlela v Liberci v Rochlicích,a moooc se mi po Liberci stýská :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
27.5.09 09:50

Olusho já jsem v mimoni také bydlela na ploužnici v těch panelácích po rusákách jako prostředí krásný,ale žadná práce tam nebyla jezdila jsem do stráže pod ralskem šít potahy do aut…manžel práci nesehnal žádnou no sama jsem to neutáhla tak jsme se odstěhovali k našim do domku já jsem totiž rodilá liberečanda manžel je ze cvikova tak jsme zvolili Mimon jako střed a hlavně tam nabízeli levné byty njn jen ta práce tam chyběla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
27.5.09 12:19

Tak já měla štěstí na práci,sice sem dojížděla do Mnichova Hradiště do Behru,montovat výparníky do aut , ale je fakt že za ty peníze to stálo :) No my sme taky uvažovali o Ploužnici,ale nakonec nám vyšel byt přímo v Mimoni na sídlišti a je fakt že bych už asi neměnila a je pravda že okolí a příroda jsou tu krásné,no a ted už jezdím do Liberce sem tam třeba k našim na víkend s Honzíčkem,ale to mi za rok v dubnu skončí,rodiče se také stěhujou pryč,do Dolní Suché za prací,no a tak už budu jezdit do Liberce jen na výlety :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
28.5.09 10:32

Olu já měla taky štěstí na práci jen manžel né no sama jsem to fakt neutáhla a tenkrát byla mateřská 2330kč :roll: jinak už osm let bydlíme v liberci a jsem teda spokojená je to moje rodný město a mám to tu moc ráda a hlavně je tu všechno co člověk potřebuje když nemá auto :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
28.5.09 12:56

Koukám,že je tu ale nějak mrtvoučko co?

Copak jste holky dneska vařily? A co dělají vaši broučkové?
My měly včera ošklivej pád na hlavičku …podšmejkly se jí nožky a spadla na hranu kuch.linky no pěknej šok jsem z toho měla vypadalo to ošklivě,ale NAŠTĚSTÍ už je to vše ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.5.09 13:04

Ahoj holky,

taky my to rozjíždíme i tady, jo? 8) :lol: :lol:

Olusho, ahooooj :) :) :) Manžel zase dojížděl od nás (Jablonný) do Škodovky, ale teďka dělá už taky v Liberci.
A koukám, že malý ti roste do krásy 8) 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
28.5.09 13:11

Holky, ahoooj..

Olusho,tak nechces k nam do Liberecand???

At nejedeme dve diskuze.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
1280
28.5.09 16:21

A ona je tady ještě jedna dikuze holky liberečandy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
28.5.09 16:25

Strašněěě moooc bych si přála aby se tu to trochu rozjelo,holky z jiných měst si furt píšou a my nic :P
Jinak dneska je fakt dost hnusný počasí,tak sedíme doma,malej leží v postýlce a cumlá takovou plyšovou stonožku,kterou dostal od našich,a je tak ošklivá až je hezká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
28.5.09 17:19

Oluš je to uzamčená diskuze sluní ti dá povolení pro vstup a můžeš tam s náma pokecat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
28.5.09 18:27

Jejej to já netušila,no jasně chci k vám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
29.5.09 15:14

OLUSCHO, uz jsem Ti povolila pristup..muzes k nam..

A tady mas odkaz.. jinak je to..diskuzni forum..skupiny (az dole na strance)…a diskuze Liberečandy…
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová