Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj
christy: to je dobre, ze to mate za sebou, budem drzet palecky at to dobre dopadne,
my zase byli vcera pichat nausnicky, tak uz je videt, ze mame holcicku a uz si lidi nebudou myslet, ze mame chlapecka
Dneska jsem se rozhodla, ze neco upecu a nakonec jsem udelala misa rezy mnam uz se na ne tesim
, stve me to pocasi, tady je celej den hroozna mlha, tak jsme nemohli ani ven achjo
Christy, budeme držet palečky!!
![]()
Lanci, tady je taky mizerně a když jsme chtěli už jít ven před třetí, tak začlo mrholit
Mno, a bohužel líp nebude, že ![]()
ach to pocasi, kdyby aspon bud mrzlo a nebo bylo hezky, ale tohle je strasny, tady je mlha, ze ani videt neni
Jojo a mi vtom hnusu,lítaly od brzkýho rána,jááá chci léééto a teplo
.
Lanci:A nechávaly jste malý náušničky píchnout nebo nastřelit,asi sem to nějak přehlídla.Když jsme dávali Káje tak jsme bohužel ještě neměli internet,tak sem neměla ani tucha,kdo v lbc nastřeluje ani že existuje nějaká umrtvující mastička,takže jsme na ušnim nechaly normálně jehlou,to byl hnus,a pak se jí to docela dlouho hojilo,takže řev u každýho čištění
.a oni prej když si vysloveně řekneš tak ti je píchnou už v nemocnici,říkala známá
tak příště tak…tak sem si dneska taky konečně udělala dvojitou dávku těsta na rohlíčky,tak huráá zejtradotoho.Jo Lanci nechceš doníst trochu těch řezů???? ![]()
no my to teda nechali pichnout(ale ptali se me po telefonu,jestli chci pichnout nebo nastrelit),doktor byl hrozne hodnej a dneska uz je to v pohode, normalne ji s nausnickama tocim a smeje se u toho, brecela jen vcera, kdyz ji to delali, ten doktor rikal, ze takhle maly deti to neboli, ze breci jen kvuli tomu, jak je drzi, vzdyt on ji dal jen na ucho tampon z desinfekci a uz rvala, nepichnou, ja se na to ptala, jak sem byla v porodce a tam mi rekli, ze musi byt prvni hexavakcina a pak si sehtat dr,ktery to dela, me ho doporucila moje doktorka, hoji se to krasne, ma to od vcerejska a dneska nema ani strup…
Lanci a nebyly jste u Bydžovskýho??já byla u dr,v klášteře a ta se mě na nic neptala jen přijďte s náušnicema v líhu a nic víc,tak to je dobře,že už to máte O.K.nám i krvácelo,takže nic moc a právě ta známá řikala,že to jde i v porodce,ale asi jak kdy,kde,u koho,tak nevím noo.mě zas každej řikal,že jdem pozdě,že už to cejtěj,ale to je už fuk…hlavně,že už to maj za sebou ![]()
jj, byli jsme u bydzovskyho-skvely doktor,no ja se prave v porodce ptala, protoze jsem taky slysela, ze to tam propichnou, ale sestra rikala, ze to neni pravda, ze se musi cekat na prvni hexa.....
Ahojky,jj Bydžovskej je dobrej,škoda,že jsem se o něm dozvěděla pozdě
.Tak už máme ty testy,všechny jsou snad dobrý akorát jaterní má hraniční nebo co,tak nevim co to pro nás znamená,s dr.budu pořádně mluvit až 12.12.tak snad to nebude taková katastrofa
A dotoho nám KONEČNĚ dělaj topení,jo ale je tady kláda,tak snad Kája nepochití něco dalšího,nechce se mi bejt zas zavřená doma ![]()
ahoj holky
christy tak super že jsou vysledky dobré ![]()
a gratulka k topení nj chvilku tu zimu přežijete a pak už bude fajn
ale že si se dočkala vid ![]()
a k těm naušničkám nám je píchla naše dr a super a ouška jsme měly taky potřený tou umrtvující mastičkou problém s tím nebyl a krásně druhý den šlo s naušničkou vrtět jen jsme to mazali do týdne uplně ok ![]()
Abruš:to si piš jsem připláclá na topení a konečně se vyhřívám
a sousedka drzá si je hned od nás zavolala k sobě na profouknutí zanešenýho topení a my na nový čekaly dlouho jak blbcci,jo dneska fakt musíš bejt drzá
.Já furt přemejšlim nad těma hraničníma výsledkama a zrovna ty játra,chjo nechci to hrotit,ale nevím jak to mám brát mám se bát??Jo stěma naušnicema nevím kde to známá vyhrabala,ale třeba jí nebo někomu jinýmu to udělaly ze známosti…
christy s těma výsledkama se zatím nenervuj uvidíš co ti na to poví dětská ![]()
jo a s tou drzostí…no v dnešní době musíš mít ostré lokty a pěkně prořízlou hubu no ![]()
Ahojk holky jsem nastvana, nechala jsem si poslat darek pro manzela sluzbou PPL a prijel nejakej mladik-choval se ke me , jak hovado, premyslim jestli si mam na nej stezovat nebo to nechat, nechavam si pres ne posilat takovych veci a zadny problem az ted byl fakt hroznej…
lanci ahoj a co ti provedl prevít hele normálně si zavolej k nim na vedení a stěžuj si nenech to jen tak být přece si nenecháš sr@t na hlavu no né?? ![]()