Liberec a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3194
3.12.09 11:44

no ja bydlim v takovym zapadakove a volal mi kde teda bydlim a zacal, ze tam nepojede, ze tam netrefi,ale tak hnusne at si pripravim presne penize a ja rikam ze mam o neco vic, ze to nemam presne, tak mel keci, no choval se fakt jak buran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
3.12.09 11:52

lanci no tak to si na něj jako stěžuj takhle by se poslíček chovat jako neměl :evil: vždyt ho to živý…měl by ti líbat ruce..debil ..pardon..mě to rozčílilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
3.12.09 12:03

tak jsem tam volala a bude mit prusvih, jako nejsem clovek, kterej si stezuje, ale co je moc to je moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
3.12.09 12:10

lanci supeer máš recht…takhle by si mohl dovolovat na další a dělal by špatnou reklamu firmě…a aspon si dá majzla příště bude milejší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
3.12.09 12:39

Jo Lanci normálně jim tam zavolej a stěžýuj si na něj,takový namachrivaný hovada známe :-( .Jednou si sousedi nechali přivízt něco z Datartu,a mi měli připravenej před dveřma kočárek,že půjdem ven a oni si tím kočárkem zablokovali dveře,aby je nemuseli pořád otvírat a rvali přes to ty krabice 8-o 8-o to sem myslela,že vyletím z kůže,a ještě byli sprostý ať držíme hubu apod.tak jsme si na ně v Hypru hned stěžovaly,ale nevím jestli to bylo něco platný,stím sem se teda taky setkala poprvý,je to hnus :evil: se omlouvám za hrubky,ale se mi zas rozvařila krev jak sem si na to vzpoměla,jasně že nám kočár poškrábali :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
3.12.09 13:05

Jéé teď koukám,že sem to zas nedočetla dokonce,sem nějaká mimoň :-D

• Citovat
  • Upravit
3194
3.12.09 13:40

no je to hruza, jak se nejaci lide chovaji… ja jim tam volala a rekli mi, ze mu daji pokutu a jestli si na nej uz nekdo stezoval a ja jsem treti, tak ho vihodi, nerada si na nekoho stezuju, ale tohle je moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
4.12.09 12:20

Ahojky,Lanci co ti řikal doma chlap na toho „milýho dovozce??“no my jdem dneska na mikulášskou,ikdyž malá ztoho bude mít ještě asi prd :-D tak jsem zvědavá…kam vyrážíte vy se svištěma??

• Citovat
  • Upravit
7270
4.12.09 15:24

ahoj christy mi jsme jeli do cvikova ke tchyni mame tu taky čerta s mikulášem tak jsem taky zvědavá jak se bude Bětule na ně tvářit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
4.12.09 22:32

abruš:tak co jak se líbil čert a mikuláš??Kajule u čerta natahovala tak,ji nechal,ata si pak ničeho nevšímala,jen zas řádila s jinejma klučinama,nějak si s holčičkama nechce hrát,mrška jedna :mrgreen: no aspoň sem si mohla podrbat s bejvalejma kolegyněma :-)

• Citovat
  • Upravit
7270
7.12.09 09:12

christy ahojky tak čerti byli paráda bety se na ně hrozně těšila pořád dělala bllbllbll a když přišli tak ječela jak tur :lol: no a jen co odešli už zase dělala hrdinku :mrgreen: a co vy a čerti???Neodnesli si vás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.12.09 11:14

Ahoj Holky :mavam: Nezlobte se , že vám sem lezu,ale chtěla bych se zeptat k jakému datu vám chodí mateřská ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
7.12.09 12:30

albinko proč by jsme se zlobily???Spíš se zlobím že sem nelezeš však jsi si chtěla s náma psát no né? :-D

a mateřská mi chodí na účet…12-13-14 záleží na kdy to vyjde :wink:

a koukej se ozvat a říct jak se máte a co malá… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.12.09 12:39

Víš jak to mám na prd s časem :-( Jinak máme se celkem dobře,to víte doma šrumec kolem vánoc,uklízení,pečení atd,do toho jsem ted absolutně vystresovaná z toho že nemám nic koupeného,kromě dvou kravinek,a mateřská mi chodí až tak 17 :cry: Tak jsem z toho nějaká špatná,proto jsem se i ptala jak chodí vám penízky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
7.12.09 12:46

Ahojky,Albinko mě chodí mateřská taky kolem 17 :-( .Jo a dárky mám taky koupený jen 2 za moji mamku :-? Nojo my budem mít vánoce naprd,budem se rozcházet s přítelem,ale tím vás tady nechci otravovat,a kazit předvánoční náladu.Včera jsem to napsala do partnerských vztahů a stráášně se mi ulevilo,že už jsem to nemusela v sobě dusit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová