Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no ja bydlim v takovym zapadakove a volal mi kde teda bydlim a zacal, ze tam nepojede, ze tam netrefi,ale tak hnusne at si pripravim presne penize a ja rikam ze mam o neco vic, ze to nemam presne, tak mel keci, no choval se fakt jak buran
lanci no tak to si na něj jako stěžuj takhle by se poslíček chovat jako neměl
vždyt ho to živý…měl by ti líbat ruce..debil ..pardon..mě to rozčílilo ![]()
tak jsem tam volala a bude mit prusvih, jako nejsem clovek, kterej si stezuje, ale co je moc to je moc
lanci supeer máš recht…takhle by si mohl dovolovat na další a dělal by špatnou reklamu firmě…a aspon si dá majzla příště bude milejší ![]()
Jo Lanci normálně jim tam zavolej a stěžýuj si na něj,takový namachrivaný hovada známe
.Jednou si sousedi nechali přivízt něco z Datartu,a mi měli připravenej před dveřma kočárek,že půjdem ven a oni si tím kočárkem zablokovali dveře,aby je nemuseli pořád otvírat a rvali přes to ty krabice
to sem myslela,že vyletím z kůže,a ještě byli sprostý ať držíme hubu apod.tak jsme si na ně v Hypru hned stěžovaly,ale nevím jestli to bylo něco platný,stím sem se teda taky setkala poprvý,je to hnus
se omlouvám za hrubky,ale se mi zas rozvařila krev jak sem si na to vzpoměla,jasně že nám kočár poškrábali ![]()
Jéé teď koukám,že sem to zas nedočetla dokonce,sem nějaká mimoň ![]()
no je to hruza, jak se nejaci lide chovaji… ja jim tam volala a rekli mi, ze mu daji pokutu a jestli si na nej uz nekdo stezoval a ja jsem treti, tak ho vihodi, nerada si na nekoho stezuju, ale tohle je moc…
Ahojky,Lanci co ti řikal doma chlap na toho „milýho dovozce??“no my jdem dneska na mikulášskou,ikdyž malá ztoho bude mít ještě asi prd
tak jsem zvědavá…kam vyrážíte vy se svištěma??
ahoj christy mi jsme jeli do cvikova ke tchyni mame tu taky čerta s mikulášem tak jsem taky zvědavá jak se bude Bětule na ně tvářit ![]()
abruš:tak co jak se líbil čert a mikuláš??Kajule u čerta natahovala tak,ji nechal,ata si pak ničeho nevšímala,jen zas řádila s jinejma klučinama,nějak si s holčičkama nechce hrát,mrška jedna
no aspoň sem si mohla podrbat s bejvalejma kolegyněma ![]()
christy ahojky tak čerti byli paráda bety se na ně hrozně těšila pořád dělala bllbllbll a když přišli tak ječela jak tur
no a jen co odešli už zase dělala hrdinku
a co vy a čerti???Neodnesli si vás ![]()
Ahoj Holky
Nezlobte se , že vám sem lezu,ale chtěla bych se zeptat k jakému datu vám chodí mateřská ?
albinko proč by jsme se zlobily???Spíš se zlobím že sem nelezeš však jsi si chtěla s náma psát no né? ![]()
a mateřská mi chodí na účet…12-13-14 záleží na kdy to vyjde ![]()
a koukej se ozvat a říct jak se máte a co malá… ![]()
Víš jak to mám na prd s časem
Jinak máme se celkem dobře,to víte doma šrumec kolem vánoc,uklízení,pečení atd,do toho jsem ted absolutně vystresovaná z toho že nemám nic koupeného,kromě dvou kravinek,a mateřská mi chodí až tak 17
Tak jsem z toho nějaká špatná,proto jsem se i ptala jak chodí vám penízky ![]()
Ahojky,Albinko mě chodí mateřská taky kolem 17
.Jo a dárky mám taky koupený jen 2 za moji mamku
Nojo my budem mít vánoce naprd,budem se rozcházet s přítelem,ale tím vás tady nechci otravovat,a kazit předvánoční náladu.Včera jsem to napsala do partnerských vztahů a stráášně se mi ulevilo,že už jsem to nemusela v sobě dusit…