Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
jsem z Liberce, mám doma skoro tříletou princeznu a další miminko je na cestě. Ráda bych se někým z Liberce a okolí setkala. Můžete se mi ozvat?
Třeba i soukromou zprávou nebo sem do fóra.
Díky.
Mikinka
Ahoj Mikinko,
koukala jsem, že jsi zakládala už puvodni diskuzi Liberec
![]()
Chodím do zamčené diskuze Liberečandy, ale rikala jsem si, že napišu i semka, aby jsi tady nebyla tak sama
![]()
Odkud z Lbc jsi? Já jsem z jeho okolí
![]()
Ahoj Mikino ![]()
Jsem taky z tý uzamčený skupiny,ale ráda budu psát i sem.
S holkama děláme občas sraziky,tak můžeš klidně s náma.
Kdy čekáš miminko?
Ahoj holky, jsem z Andělský Hory u Chrastavy, tak bych se k vám ráda přidala ![]()
Ahoj holky,
díky všem za reakce. Jsem z Liberce 14 - Ruprechtic.
Můžu mít na vás prosbu? Mohla bych jít taky k vám do diskuze, i když je zatím pro mne uzamčená?
Díky.
Mikinka
SAXANA22 a MIKINKA, jdu vam dat pristup do uzamcene diskuze,tak k nam pak kouknete, zatim ahoj..
Staci kliknout na tento odkaz…
https://www.emimino.cz/modules.php?…
SLUNI
Ahojky ja bydlim taky kousek od liberce, bydlim na Rasovce, mam 4 mesicni holcinu a rada bych se seznamila s nekym z liberce, bydlim tu od narozeni ![]()
Ahoj lancisko: já jsem z andělský hory, máme roční holčičku, chodíš sem často?
Ahoj lancisko,
Rašovku znám, tam je to moc hezké
Já jsem z Jablonného v Podj. ![]()
Ahoj holky,chci se zeptat chodí se ještě někdo?
Ačkoli jsem tu zaregistrovaná pomalu rok,dosu jsem sem moc nechodila , nebyl na to čas,narodila se mi dcerka s vroznou vadou srdíčka,takže jsme byly dost často v Motole , až máme za sebou třetí operaci,další nás čeká na 2 letech,ale zatím se držíme.Moc moc ráda bych si touto cestou psala nebo se i scházela s někým z liberce,žádná další diskuze na libeec jsem nenašla,ani asi uzavřená diskuze tu není že?
Tak co to trochu tady rozjet holky z liberecka ![]()
Aha tak jsem si ted přečetla celou diskuzi a uzavřená diskuze tu je jak se k vám mužu přidat?????
![]()
Ahoj Albinko,
do uzavřené diskuze už nikoho nepřibíráme, jsme tam už taková rodina, ale já si klidně s tebou můžu povídat tady a i holky sem občas nakukujou
No, já teda určitě, akorát mě to poslední pár dnů nenapadlo, furt byl můj příspěvek jako poslední, tak jsem myslela,že už se sem nikdo nenakukuje
![]()
Jinak já teda nejsem přímo z Liberce, ale z jeho okolí, ovšem do Liberce jezdíme dost často ![]()
Tak zatím ahoj ![]()