Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
Lanci: škoda, že sis to neužila, u nás to bylo podobné, my jsme přišli společensky oblečení, ostatní džíny atd, ale kolíbka byla, bylo to hezký… tady máme fotečky, jestli se chceš mrknout. http://saxana22.rajce.idnes.cz/vitani_obcanku/
Olusch: tak zvaná kolíbka
no uvidíš, jak u druhého… A ještěže nám nejde televize, aspoň nemusím řešit reklamy…
Dobré ránko,
Saxi, fotky z vítání hezký, už jsem koukala dřív, malá byla kooooča ![]()
A naše Vítání:
Rynty a Saxi hezký fotečky ![]()
Saxi a co je na tom tak směšného že sme vázali kolíbku?
![]()
dobré poledne holky..saxanko a rynty krásné fotečky..jelikož jsem u tchynky tak tu nemám žádné fotečky z vítání..tak až budu doma tak taky sem něco loupnu ![]()
co máte dnes holky v plánu mi až se vzbudí malá razíme do lesa na chvojí ![]()
Abra: já mám v plánu chvojí v týdnu, advent je až za týden ne? A taky podle toho, jak malé bude.
saxanko jj je jenže já se pak už do lesa nedostanu…ale já to nechám venku na terase to vydrží ![]()
Ahoj holky,tak jsem tu zas po dlouhé době.Jinak koukám že se to tu rozjelo ![]()
ahoj albinko jsem si říkala kde se touláš no ptej se neboj
a koukej sem tam pokecat s náma ![]()
dobre odpoledne, holky mate nadherny fotky, my takovy vubec nemame, byli jsme jediny, kdo tam mel babicku, takze se tam mamka citila docela divne, pak rikala, ze ani chodit nemela, my dneska uvarili a ted pujdem ven neco udelat na zahradu, pak k sousedum na drby(uz se tesim) a pak ke tchanovcum ![]()
A co Vanoce mate uz nakoupeno? ja jen pro malou, vubec nevim co ostatnim koupit, vcera jak jsem byli v globusu, tak tam meji to puzzle na zem to velky pro deti s krteckem, tak ho chceme koupit jeste Aje, tyhle Vanoce si desne uzivam, jsem jak mala…
lanci já mám nakoupeno zatím taky jen pro holky a na vánoce jak jsou děti se taky moc těším a užívám si tu jejich radost z dárečků..tak nějak už mám z části hotový i předvánoční úklid ještě napeču a bude to… ![]()
a hlavně je to nádhera když je vše hotovo a sednu si s dětma k pohádkám uždibuju cukroví a pěkně kynu ale ta atmosféra je super ![]()
My budeme prvni Vanoce s Ajou(minuly byla v brisku)takze se nemuzu ani dockat, koupila jsem ji toho pejska od fisher price, tak jsem zvedava, jak se ji bude libit, hlavne bude s nama tatka doma,takhle je furt v praci…