Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky,tak to bylo jen nejake obdobi, dneska vubec nic, ani neknoura nic, takze si myslim ze to ma k zubum, ma to desne nality
jo holky tak satek bych taky asi neuvazala, koukala jsem na netu, jak se to dela(uvazovala jsem o nem)
Dneska jsme meli vitani a jsem z toho zklamana, vuubec se mi nelibilo, ani nedavali deti do kolibky,proste to byla fakt hruza ach jo a ja se taaak tesila ![]()
lanci a to vítání jsi měla v liberci?to se divím že jste nebyli v kolébce
mi jo a bylo to mooc hezké i pěkné fotečky nám udělali…
jinak jsme rády že jste ok ![]()
moc dekujeme, ne meli jsme to u nas na vesnici, prave me mrzi, ze to nebylo v liberci
aha tak to je škoda no a tak to jsi si nemohla dát jako náký požadavek do liberce?asi ne vid ![]()
já měla první vítání s tou starší taky na vesnici,ale tam to bylo taky hezký a kolíbka tam byla taky ale teda na libereckou vesnici to nemá to je fakt ![]()
no nam tam precetli asi dve basnicky, jeste s koktanim, holciny z vesce ze skoly zaspivali pisnicku, dali nam: maly hracku a knizku a me kytku a sli jsme sme,maminky vsechny prisli uplne normalne oblikle, dziny atd, jen ja ve spolecenskym
, proste to bylo takovy o nicem, mylsim si, ze to mohlo byt lespi…
Abro to bohužel nejde si dát požadavek na vítání občánku jinam,než tam kde bydlíš,já to tak chtěla,ještě když jsem bydlela v Mimoni,ale by mi řečeno že to tak nejde
Ale nakonec bylo hezký vítání občánků i v Mimoni a fotečky jak je malej v kolébce jsou krásný.Nicméně je to asi měsíc možná dýl,jsem se byla podívat na vítání občánků tady v Liberci a jako hezký,fakt hezký,hezčí než v Mimoni
Lanci to je škoda že nedávali dětičky do kolébky ,vždyt to k vítání občánku patří ![]()
lanci tak to každopádně no pěkně vám to odflákli teda to zamrzí… ![]()
lanci mi dnes docela hektický ráno jsme jeli do globusu manžel má dnes volno nakoupili jsme obr nákup vyzvedli verunku ze školy a jeli ke tchyni do cvikova…tady jsme si užili čerstvé ovzduší a ted trávím čas na pc a kecám
manžel ještě udělal tchynce utopence mnam ![]()
my taky byli v globusu, ale az navecer, no bylo tam lidi hruza, my koukame na film na prime a je docela hezkej,premyslim jestli jit do hajan
Lanci, to mě mrzí, takové vítání občánků na prd
![]()
Já jsem teda taky šla na vítání v džínách
, naštěstí to tam bylo u nás na úřadě tak dobře namixované
Jinak naše obřadní síň na MÚ fakt ještě těžce komunistitcký nádech, ještě že jsem se vdávála úplně někde jinde…
![]()
Já jsem měla dneska uklízecí den, musela jsem dohnat dvoudenní meškání v domácnosti
, odpolko jsme byli s A´dáskem ve městě, dokonce jsem zašli i na naše hřiště, jak bylo hezky ![]()
Holky a jestli pak jste si všimly že ta reklama na Globus jak ted běží pořád v televizi se natáčela tady v Liberci ![]()