Liberec a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
18.11.09 21:12

Holký můžu se přidat?lancisko no to teda :mrgreen: Já ted mám zrovna období,že bych chtěla už druhý mimčo,ale ne dám si nějakej odstup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
18.11.09 21:28

Saxana..hi mě vaření taky neba,ale jak je rodina halt se muší..ale nejhorší je pořát vymýšlet co uvařit to mě fakt neba a když se zeptám co mám uvařit tak nesnáším odpověd mě je to jedno :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
18.11.09 21:30

Lanci téda no máš to pěkně naplánované :lol: a co když budou dvojky holky půjdeš i klído do čtvrtého :lol:

Já měla v plánu taky tři ale jaksi se nezadařilo no a holky mají velký odstup páč ta druhá nám nešla osm let až po umělku se zadařilo tak ji máme vymodlenou :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.11.09 21:32

AHoj holky,

tak jsem si zkoukla Přešlapy a málem u toho usnula :mrgreen: Dneska musím jít do hajan brzy, zítra mě ještě čeká jedna 12cka a vstávání v půl šesté, jj, jak jsem rozmazlená vstávat s malým v sedm :lol: :lol: 8-)

Já vařím dopoledne, tak aby jsme to měli s Aďasem v poledne čerstvé a jak mám ráda, když mám navařeno z druhého dne 8-) :-D

A u nás bude taky jedno druhé, ale nakonec to vyjde tak, že dítka budou mít mezi sebou 4až5ti letý věkový rozdíl, když to teda dobře půjde, člověk míní, život mění, že :think: :think:

Abruš, tak odpověď mě je to jedno mě fakt dostává :-? :-? No, mě je to ale pak při vaření taky může být jedno, že…jj, ale vydělávat si při vaření doma jako ta Ilona z Přešlapů bych taky chtěla :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.11.09 21:34

Abruš, hlavně že Betynku máte, i když jste na ni čekali doma tak dloho :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
18.11.09 21:37

rynty jj jsem strašně za ní ráda i když je to čertisko zlobivý,ale díky bohu že ji máme je to náš mazlík :hug:

a i přesto že mají holky desetiletý rozdíl tak se mají hrozně moc rádi…i si spolu krásně pohrají :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.11.09 21:44

Tak to je dobře, já se třeba právě tohodle bojím, teďka jsme to zrovna probíraly s holkama v Dubnu, hodně záleží na individuální povaze dětí a rodičů, můžou být děti od sebe roka a půl, dva a rubat se o 106 a nebo pak větší a být :hug: 8-) Těžko říct, že…do toho se nevidí, já jsem původně chtěl tak dvou až dvouapůl letý rozdíl, no, což se mi nesplní, tak aspoň se vejít do těch 5ti let :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.11.09 21:54

Abra: když se doma ptám co vám vařit, tak hned dodávám, Mě je to jedno a nevim neumim :)

Lanci: my taky plánujeme za rok dva druhý a pak ještě jedno :) Jestli se poštěstí dvojátka, tak budu na palici, nebudu je moct nosit v šátku :mrgreen:

Dobrou, jdu do hajan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.11.09 21:58

Saxi, tak pak jedině ty baby vaky? Ale ty jim určtě něvěříš jako já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
19.11.09 07:28

Ryntyn: no proti babyvakům kvalitním nic nemám, ale stejně tak to půjde se dvěma šátky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
19.11.09 10:40

tak ja teda mam neco jako babyvak, vypada to jak batoh :lol: , bylo to teda dost drahy, ale je to super, je to i pro starsi deti a jelikoz my chceme s ajou chodit ruzne po kopcich vubec tady u nas, tak kdyz ji budou bolet nozky tak tatka si ji vezme na zada :lol:, no manzelmi rekl, ze dokud se mu nepovede kluk, tak to budem zkouset, tak sem mu rekla, ze mu odrodim tri a zbytek at si odrodi sam :lol: , hlavne by me zajimalo kdo bude deti zivit :think:
no tak me vareni bavi(jsem vyucena kucharka),ale varim jen doma,no ale co fakt nesnasim, kdyz se zeptam, co chce manzel k obedu a on mi rekne:JA NEVIM, NECO UVAR
uvarim to a on mi rekne: NO TAK NA TO NEMAM VUBEC CHUT :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
19.11.09 10:48

Lanci :lol: :lol: :lol: tak to bych taky střílela hihi…manžel má v rodině všechny kuchaře tchýně tchán i švagr…jen on je truhlář :lol:

jinak dnes jsem se dozvěděla že bráchy malá4roky dostala neštovice a bety si s ní hrála celý víkend tudíž je asi bude mít taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
19.11.09 11:15

Lanci: a co máš za nosítko? Mě to zajímá, jsem nato ujetá :) A vařím taky ráda, ale musím vědět co :)

Abra: no tak je aspoň bude mít za sebou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
19.11.09 11:55
Saxana22 píše:
Lanci: a co máš za nosítko? Mě to zajímá, jsem nato ujetá :) A vařím taky ráda, ale musím vědět co :)Abra: no tak je aspoň bude mít za sebou ne?

Mám tu samou otázku co saxana na to nosítko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
19.11.09 12:18

Abro: tak nestovice teda jako vubec nezavidim
Saxano:tak nositko mame manduca poslu odkaz: http://www.malvik.cz/…DUCA-nositko

• tohle mame a jsme s nim spokojeni,v cerny barve,

ach jo zlobi nas zoubky, chudacek mala :-(

• načítám...
  • Citovat