Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lanci: manducu znám, to je dobrý nosidlo
jsem se lekla, abys neměla nějakýho klokana
Nám asi taky lezou zuby, teploty, srajda, nespí, mazec… Já mám šátky a nosítko Liliputi
no mala zvraci, knoura,spi mnohem vic jak predtim a to mame hooodne uchrapany mimco, pritom jinak je taaaak hodna
¨No nevím, jeslti je to zvracení k zubům a jí ti a pije? TO je docela blbý no… taky bych spavý mimčo brala, jako přes den to jde, ale v noci ![]()
Lanci to blindění spíš vypadá na virozu no uvidíš hlavně at pije…pokud by to nepřešlo tak raději zajdi zítra k dr přece jen je před náma víkend ![]()
a ty neštovice jj budu ráda když je bude mít za sebou hlavně aby byl průběh klidný ![]()
jj, zajdu, ted ji budu delat prikrm tak uvidim, nejhorsi je, ze zitra mame vitani obcanku, tak doufam, ze to bude v pohode…
No tak to je blbý a co jí vaříš a kolikrát ti zvracela? A od kolika máte vítání?
no rano se pozvracela dost, ale ted jen ublinkava, to je normalni, ale nechce moc jist, ji hrozne malo, jenze my jit musime, protoze dalsi bude az v cervnu a to aje bude rok, ja si myslim, ze to jsou zoubky, jak ji sahnu do pusy, tak place, chvili je v pohode, pak zase knoura, ach jo, tak ja uz fakt nevim
lanci: na zuby se svádí všechno
a Ninušce taky brokolice ze začátku moc nejela, ale teď jí baští normálně.
Hoj, hoj, hojda
,
tak po dnešní dvanáctce mám teda dost
Zítra budu krom cestování do Liberce jen odpočívat a užívat si Aďáska, moc se na něj těším, ale to na mě dolehlo až teďka večer, přes den jsem nějak ani neměla čas na stýskání…
Lancisko, já mám taky manducu
Petrolejovou
Fakt super nosítko, i teďka tam Aďáska občas nosím, hlavně teda do terénu ![]()
A už je Andrejce líp?
Abruš, jejéj, neštovice, no, „aspoň“ by jste to měly už za sebou, jen dobrý průběh
![]()
I vy mandukářky jedny
Kdybych neměla takovou neposedu, tak nedám na šátek dopustit. Ještě k nynějšímu počasí je ale nosítko lepší řešení. Tuhle jsem byla s malou v lese no a to ten šátek vypadal ![]()
Dobré ránko,
Saxy, to věřím
Tak šátek se dá taky vyprat, tak ono to vyjde tak nastejno, né? Akorát možná dýl schne ![]()
Týnko: nee o to by ani nešlo, ale šátkem docela zameteš, když ho vážeš někde v blátě, s nosítkem ne… A schnou rychle věším je na dveře…