Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
abro: tak my meli tatku v praci, tak jsme jeli k mym rodicum, byla tam svagrova s mimcem je mu 14 dni a ma problemy s prdikama, chudacek , cely den probrecel, bylo mi ho tak lito, pak jsem neco malo poklidila a vykoupat malou a muzu jit chrnet
, akorat me stve, ze bylo tak hnusne
, no to my se hadame s vzdycky s manzou o nootbook, takze je obcas i sranda ![]()
Lanci jeje 14ti denní mimi to už ani nevím jak vypadá
nj to jsme měli taky trápení s prdečkama až do třech měsíců au au si pamatuju jak jsem počítala každý den jen už aby to přestalo a já se trochu vyspala a dnes mi to příjde že to uteklo děsně rychle ![]()
jo a počasí mě dnes teda pěkně štavlo páč jsme nešli vůbec na vychajdu nikomu se nechtělo ![]()
my taky nesli, chteli jsme jit i se svagrovou, ale v tomhle fakt neeee, no utika to rychle, mam pocit ze jsem vcera porodila a maly uz je skoro pet mesicu, je to asi pravda, kdyz lidi rikaji, ze na detech je nejvice videt, jak starneme ![]()
Lancisko, tak to určitě
, však tomu mýmu ďáblíkovi už je víc jak 19 měsíců, no mazec… a 14ti denní miminko, jééé, já si občas fakt s chutí projdu fotky, jak vůbec Adam přesně vypadal jako úplně malinký
… a taky trpěl na prdíky, nejhroší to bylo v šestinedělí, teda hlavně na moji psychiku
Ještě že jsme bydleli (teda stále bydlíme) u našich a mamka občas s malým pomohla, tj. uhoupala ho po večerním konzertu do spánku ![]()
Abruš: Já myslela, že máte jen velký počítač? Jsem se chtěla zapat, jaký máte notebook, holky, ale to až tak v tom únoru, teďka bych se akorát zbytečně namlsala
![]()
Ale třeba Ježuch by se mohl překonat, že?
![]()
A my jsme byli na prochajdě v nákupáku, resp. teda v Géčku, taky se mi nechtělo, ale co se dalo dělat, zásoby se musely doplnit ![]()
Dobré ránko
Tak doufám že dneska bude počasíčko lepší jak včera za chvilku musíme razit do krámečku páč jsme totalně vyjedení po svátku…
lanci mi nestárneme jen děti rostou mi jen dozráváme ve zralé ženy ![]()
rynty…my máme uplně obyč nootebook ale na ten intenet to stačí stál asi osmičku..tak třeba ježíšek přinese ![]()
Ahoj holky,zdravím z práce ![]()
Abruš, tak mě by taky stačil i za osmičku,hlavně aby byl můj
Ale asi spíš si na něj přiušetřím, jelikož přeplácet se mi to teda nechce…
![]()
Dobrý večer holky ![]()
Lancisko: no letí to jak blázen, malé je rok a taky mi to přijde neskutečný, hlavně ten vývoj, co se všechno za ten rok naučila
Občas mi je až smutno z toho, že už je tak veliká…
dobry vecer, jo utika to strasne, dneska bylo fakt krasne, tak svagrova to uz nevydrzela vyjeli do nemocnice, tak malymu dali nejake kapicky a pomahaji, akorat si chudak vyrval kilu, ach jo ten si taky uziva,tuhle ho odvezli kvuli tomu ze se dusil a ted tohle…
potrebovala bych varit, ale nase mrne se rohodlo, ze chce byt semnou, tak tu s ni lezim na zemi a hraju si
, no co aspon se nenudim
ja v sestinedeli mela zase problemy s mlikem, takze mi mala furt brecela- bolelo ji z toho brisko, takze jsem byla uz na psychouse ![]()
lancisko: tak nevař, k večeři se dycky něco uloví ne? tedy aspoň u nás to tak občas funguje, každý den holt není posvícení ![]()
no u nas to taky obcas tak byva, ale ja mam vyndany maso a varim vzdycky nez ma prijet manzel-at to ma teply, ja si pres den vzdycky neco ulovim.....
lancisko: já to mám taky tak, tedy manžel jezdí domů dřív, okolo půl čtvrté, tak dělám oběd a mezitím lovím co se dá
Ale řeknu ti, že mě to občas pěkně štve…
saxano heled šak to neva že ti ninuška už odrostla páč si to co nevidět zopakuješ nanovo,ale co já já už jen vzpomínám..já už čekám tak leda na vnoučata
![]()
a já vařím ráno..večer mám ráda už klid a zítra mám havajo páč mám vařeno i na zítra ![]()
Abra: no já vařím taky dopolko,ale i tak mě to s… člověk nato musí pořád myslet že
a na dalším začneme pracovat za rok ![]()
no tak to ja zacnu na dalsim pracovat za rok az dva, nechci mit deti daleko od sebe
a kdyz budeme mit znovu holciu, tak tomu nechame 5 az 10 let a pujdeme do toho znova
, to to mame naplanovany co?