Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Svistice píše:
@Russet Děkuji, koukám, že je tam i pěkné koupaliště. To jsem ani nevěděla a máme to vcelku kousek.
No, ale v létě to je hlava na hlavě. Ale byli jsme tam celý den, měli jsme s sebou plážový stan. Dají se tam píchnout i slunečníky.
Pak se dá jezdit i v Bakově na bývalém koupališti, je tam i hřiště. Dřív tam občerstvení bylo, nebyla jsem tam asi 2 roky. Učila jsem se tam bruslit.
Holky, prý máte v Liberci hromadu výborných restaurací. Co by jste doporučily?
Koukala jsem na tu irskou, chicago a potrefenou husu.
@Salorka podle toho, co očekáváš. Potrefenou husu mají všude stejnou. Moje oblíbené jsou Bílý mlýn u přehrady, nebo Park restaurant.
@Salorka v Liberci Chicago, v okolí jednoznačně Kovárna Frýdštejn
To je všechno pěkně drahý a že by to byl bůh ví jakej luxus.. Možná to Chicago, páč burgry nevose. eš
ale jinak jsem se v Liberci nikdy moc dobře nenajedla a to jsme byli skoro všude.. Možná pizzerie Made in Italy, tam jsme se dokonce i ještě jednou vrátili
ale zase, pizza, co na tom můžeš zkazit.. To už musí bejt člověk fakt břídil ![]()
Mam rada Ztraty a nalezy, pak chodime do italske na namesti. Mam tam rada kremove polevky, gnocci a lasagne. Byli jsme i ve steak housu, taky neni spatny - pro masozravce…
Kdo se nebojí, může na hotovku do restaurace propojené s nádražím. Za mě dobrý.