Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky taky se připojuji s přáním do nového roku hlavně štěstí a zdraví to je to nejdůležitější když budeme mít toto tak to další příjde samo ![]()
christy a věř že i tebe si najde vždyt už první půlku máš a to je tvoje malá…ta druhá příjde co nevidět tak hodně štěstííííííííí ![]()
Abruš DÍÍKY ![]()
já sem na palici
,sháním info jak napsat papíry na alimenty,a jak na sociálce,a do toho dohaduju novej byt a na mě samotnou je to nějak moc,že občas nevím kde mi hlava stojí ![]()
a hlavně abych někde nenarazila,ztoho mám docela vítr…
Nojo co sem si nadrobila…
Nojo každá máme něco chjo.....
Ahoj holky,
nějak nestíhám
Také vám přeji do toho nového roku všechno nej ![]()
U nás svátky i Silvest v poklidu domova
A bylo to hezké ![]()
christy chtělo by to nějakého kamaráda či kamarádku aby ti s tím pomohli nebo co třeba tatínek??At na to nejsi uplně sama to je na prd zkus někoho poprosit jistě ti rádi pomůžou a hned to půjde líp uvidíš…a kde hledáš bydlení v které části liberce?
jo christy a jak to myslíš sama nadrobila???ty za to přece nemůžeš že vám to nevyšlo
Ahojky,
tím nadrobila myslím to,že mě všichni před ním varovaly,ale neposlouchala sem je,teď bych se za to kopla ![]()
Můj otec od mala na nás kašle,takže ten nehrozí,a nejlepší kamarádka,o kterou jsem se mohla vždycky opřít přešla do Prahy a ostatním se mi stím moc svěřovat nechce.
Jinak uvažuju nad Broumovskou,už jsem dostala nabídku tam na byt 3+1,ale ten bych těžko utáhla ![]()
ještě jsem přemejšlela nad Hanychovem,ale tam je zas všechno z ruky,ale pro děti prej pěkný místo,nemáš nějakej tip??
christy já bydlím na vápence tady je to super vše tu je co potřebuješ a hlavně mám tramvaj u nosu ..já se po něčem podívám nebo poptám..
jako tři jedna je pro tebe zbytečně moc velký a dost placení tobě staší jedna dvojka nebo dva kk to hledej..
já se pokoukám a pak ti písnu ..jo a kolik tak bys mohla platit měsíčně?
Ahoj holky,
zdravím vás zase po delší době ![]()
Teďka jsem byla docela často v práci, navíc začíná pomalu ale jistě vrcholit semestr ve škole
Takže se musím učit, učit… do toho Adam, problémy s manželem, domácnost, práce
No už aby bylo líp ![]()
Christy, takže už jste s Kájou samy?
3+1 je určtě pro vás velké
S bydlením po Liberci bohužel neporadím, jen vím, že kamarádka bydlela s dcerkou na Broumovské? tam to bylo docela slušné a pak i od Kendíka? (myslím??) byldeli na Krkonošské (tramvajová zastávka směrem do Horního Hanychova)… pak mám ještě dvě kolegyně, které byldí v Dolním Hanychově a jsou tam spokojené
A teda samo Abruška na Vápence ![]()
Týnko ahoj
,
koukám taky to nemáš lehký ![]()
Ještě nejsme s Kájou samy bohužel,nějak se to táhne,hlavně moje mamka to zdržuje,někdy mám pocit,že se do léta neodstěhujem…ikdyž teď už zřejmě budem muset.
Jo Broumovská je dobrá,ale ke Kendíkovi bych v životě nešla,na něj nemám zrovna dobrý vzpomínky
![]()
Ještě přemejšlím nad Pavlovicema,hlavně abych měla kam s Kájou jít,a nemusela bloumat mezi panelákama.
Jo Abra je zlatá,teď mi dohodila dva byty a nebejt mámy,tak bych to už konečně mohla rozjet ![]()
Jj, Abruška je zalťoučká ![]()
Takže mamka to blokuje? ![]()
Jj, já si říkám, že jednou musí být určtě líp ![]()
Ahoj holkyyyyy, jak se dari? Neprejedli jste se moc? christy tak co uz jsi nasla byt?
ryntynty co skola?
to je pocasi co? my mame kasel, takze nemuzeme ven ach jo…
![]()
ahojky lanci no my jsme taky nachcípany bety má laringitidu,ale už je to lepší ještě teda nudlí i kašle ale teploty nemá taky tvrdneme doma a já se ták těšila že budeme sánkovat..tak až se uzdraví tak na to vlítneme snad to neroztaje ![]()
Týnko ach ta škola vid jj je to boj ale ty jsi šikulka ty to zmákneš ![]()
christy jakmile budu zase o něčem vědět dám ti echo neboj myslím na vás holky ![]()
jo lanci a já držím dietku páč jsem nabrala jako prasátko ale je fakt že já opravdu žrala jako to prasátko tak se není čemu divit ![]()
jo ja dietu drzela pred vanoci,no ale na vanoce to nevyslo, ale nejak moc jsem nejedla, no a ted jdu do toho znovu…
tak to budu drzet palecky at jste brzo zdrave, chudacek mala, no my mame jen kasel a rymu, ale dr rikala at ji ven netaham, at pockam az bude zdrava…
Ahojky,
jééé holky dieta,taky jsem si jí plánovala,ale mám tu smůlu,že když mám nervy,a těch je teď dost tak prostě žeru
.Jak sem vždycky záviděla,těm co nemohly jíst u nervů,ale snažím se krotit ![]()
Lanci byt ještě nemám bohužel se to nějak táhne,tak ať je malá brzo fit!!Mě to ani ven nějak extra netáhne,vtomhle hnusu,já radši lééto ![]()
Abruš tak laryngitida,ztoho mám vítr,docela já měla poslední v 7letech,a proležela jsem na plicním v samostatním pokoji skoro měsíc,protože semi dotoho spustilo astma
.Tak se modlím,aby se to káje takhle vyhnulo.Tak ať ste taky rychle fit,vypadá to,že zima ještě nějakou dobu bude,tak se na sáňkách ještě vyřádíte… ![]()
christy tak malé je už líp tak jsem ráda no lítá po bytě jak čert a samozřejmě že zlobí
ale co at zlobí hlavně at je zdravá
a s tou dietou no já právě začala šíleně žrát ted přes ty svátky fakt nechutný tak jsem to musela utípnout jinak bych měla zachvilku metrák ![]()