Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Albi a tobě to chodí složenkou??To právě chodí dýl na účtu je to dřív
A s tím shonem kolem vánoc to tu máme každá…tak se sem tam ukaž a pokecej ![]()
christy ty jo tak to mě mrzí..a už to prostě nejde nijak zachránit??A zrovna takhle před vánoci…no holka drž se a když budeš chtít klidně tu o tom pokecej…mám za sebou taky pěknou etapu..nebo písni SZ a jasan nedrž to v sobě at se ti uleví ![]()
Abruš mě ta mateřská chodí na účet právě kolem toho 17týho,ale mám poštovní spořku,ta je snad nejpomalejší
Nojo zachránit to už těžko půjde jsme tak nějak na konci,dál už nemáme kam jít
.No když budeš mít někdy náladu,tak si to když tak přečti na těch partneských vztazích,odpovídala jsem jedný mamině,která je v podobný situaci
.Je to v tom peníze,patner a mimi na cestě…
.No snažím se jak blázen kvůli malý,aby to nějak nepocejtila,ale někdy to nejde…
christy rozumím a chápu podívám se tam
a ty nesmutni všechno špatný skončí a něco krásného nového vznikne…držím ti palce ![]()
ahoj holky, tak me chodi na ucet materska 16, jo a abrus: muj manzel rikal, ze by tomu chlapovi pekne vynadal, christy: hlavne to nedrz v sobe, budem drzet palecky
ja dneska dostala darecek od manzela nechala jsem si udelat gelovy nehty,tak aspon neco hezkeho, kdyz uz jsem byla skoro plesata, jak mi vypadavaji vlasy ![]()
Lanci jéé gelové nechtíky taky si je moc přeju ale bohužel ted to momentálně nejde no…ale neva dali jsme si s manželem taky pěkný dárek a to konferenční stůl
a nic si z toho nedělej já mám taky půlku vlasů fuč ![]()
Ahoooj, holkýýý!!!
Zdravím vás po víkendíku, v sobotu jsem byla nějak KO po noční, navíc odpolko jsme šli do města s Adámkem na čerty, docela dobrý ani se nebál, hrdina
Akorát mě mrzelo, že jsme tam byli s Adamem zase sami,no
Manžel dělal na baráku…
V neděli takový uklízecí, pečící den a dneska jsme byly s mamkou nakupovat v Liberci, vlastně byli, jelikož byl s náma i Aďas ![]()
Christy, klidně o tom piš, já si teda taky půjdu pročíst na tamtu diskuzi, my jsme to měli taky s manželem po porodu krizi jak prase, nakonec jsme se z toho dostali, ale tak nějak jsem si představovala, že budeme s Adamem sami…věřím, že vy dvě holky to zvládnete!!!
![]()
Albi, ahooj
Mě chodí mateřská též až kolem toho 17.tého a jste holky, lepší než já, já nemám ani jeden dárek!!! Z toho ještě 22hého jdu do práce ![]()
Jééé Lanci,taky bych si chtěla udělat takovou radost,kde sisi je nechala dělat a za kolik??
Jinak holky já vím,že týhle hnusný době,má hodně lidí takovýhle trable,akorát jsem tam nenapsala všechny hnusy,to už mi přišlo zbytečný.Akorát mě strašně štve,že je vtom aj ta málá,jemi ztoho všeho na ![]()
Chrisity, vypovídat se z toho fakt pomůže, já jsem se bohužel v té době neměla vypovídat komu, mno, snažila jsem se to překonat už kvůli malému, hlavně pokdu to fakt nejde, tak to nemá zase smysl lámat přes koleno, i malá vycítí, že ty nejseš v pohodě ![]()
A už hledáš jiné bydleníčko?
Jo, holky, já bych taky chtěla gelovky, ale nějak nemám odvahu do toho jít a tak si dělám francouzskou manikůru aspoň doma
Radši bych došla na pedikůru, ne že by to teda potřebovala, ale přeci ![]()
Týnko já to právě taky nemám komu říct,tak chrlím tady
.To víš,že scháním nový bydlení,ale je to těžký,a hlavně mám docela strach ztěch realitek,aby neudělaly nějakej podraz,každej mě před nima varuje,a hlavně si hlídat smlouvu noo…a když ktomu nemáš chlapa co by ti poradil tak je to naprd
.Nojo a do toho příspěvku sem nenapsalo všechno,protože by si každej klepal na čelo,jak sem mohla bejt tak blbá a jít dotoho.nojo když já nevěřila,že někdo může bejt tak strašně prolhanej,co třetí slovo to lež,no nic nechám toho
.K těm nehtům,já mám od porodu hnusný nehty ať dělám co dělám lámou se a třepí,tak přemejšlím nad nějakým zpevněním nebo gelovýma nehtíkama ![]()
Jo týnko já ho omlouvala před rodinou celý dva roky a žádná změna asi si na to zvyknul a nemá potřebu něco měnit.Někdy se neudržía řve na mě i před malou,a když vidim ty MODRÝ VYKULENÝ OČI,KTERÝ NEVĚDĚJ CO SE DĚJE,bych ho nejradši nakopala,většinou to je když po něm něco chci,naštěstí už to není moc často
.holky ani nevíte jak mi to je trapný,že vám sem chrlim jen svoje problémy,protože kdo je dneska nemá,že jo??Ale jinam nevíte jakej je dobrej šampon na padání vlasů,kterej vám zabírá nejvíc,od porodu je to hrůza,anebo sou všechny naprd?? ![]()
christy a co tatínek nepomohl by ti při vybírání bytečku??Koukni se na netu nějaká garsonka nebo jedna jedna by ti do začátku postačila..to by jsi možná i finančně zvládala sama…a klidně povídej povídej rádi tě vyslechneme popřípadě poradíme nebo pomůžeme bude-li to v našich silách ![]()
s tím šamponem..já toho vyzkoušela mraky a nic ještě mi pomohlo obyčejný bečko..vitamín to jsem viděla jak mi obrůstaji vlásky kolem hlavy trčelo mi to ze všech stran..ted už je to odrostlejší ale je to děsný stejně ![]()
Jojo tatínek,se svým otcem se nestýkám od mala,taky se o nás nestaral
.No už jsem se koukala,na netu na něco,garsonka nebo jedna jedna,by byl super,ale dneska jsme se bavily s mámou a chtěla by se taky stěhovat,takže by šla do většího snáma tak uvidíme
.Jen ta realitka…no snad to zvládnem ![]()
Christy, jen povídej, nás to ani trošku neobtěžuje, však máme taktéž aspoň trošku partnerské nesváry ![]()
Z realitek bych měla taky vítr, bohužel nevím, kdo by mohl nabízet pronájem v Liberci… ![]()
My teda máme doma zakázáno se hádat před Adamem, ale občas se neudržíme, no ![]()
A jak jste dlouho s přítelem? Ty tři roky?
Já mám naštěstí nehtíky a vlasy po porodu OK, na vlásky bych taky spíš doporučila nějaký vitamínky ![]()
No skvělý, že by ses stěhovala i s mamkou
Nebudeš sama a mamka ti pomůže a navíc ve dvou-třech-se to lépe táhne
![]()
Jééé holky jste fakt zlatý
,mě se takhle aspoň trochu uleví…
Týnko jsem sním přes dva roky,a otěhotněla jsem do půl roka,ale aspoň ta Kája mi dělá fakt radost,šikulka
.
Hmm stěma vlasama asi dám na Abru a zkusím nějaký to béčko…
Tak snad nám to s mámou vyjde,teď jsem pořád sama doma,tak pak aspoň trošku pomůže,tp už zvládnem.. ![]()