Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,noo mě to jen zaskočilo jak to rychle uteklo,a ještě nemám ani nic nakoupenýho
.Ale malý koupím asi ten mluvící hrnec od FP,a za mamku mluvící mobil a ještě něco,ta se zblázní je to strašná mobilistka
.Taky budu píct 3druhy,rohlíčky,škeble,a ještě něco,apak nepečený vosí hnízda,ale stejně nejlepší cukroví jsou chlebíčky
.Akorát přemejšlím kdy začít,když to bude moc brzo,tak to budu nuset před chlapem asi zahrabat 100m pod zem,nebo na vánoce budem koukat do prázdnejch krabic
.Ale vtom Syneru na ozdobu vypadá taky pěkně ![]()
Týnko: jj hodím, je to podobné jako linecké, ale přidává se do toho citronová šťáva ![]()
Christi: uteklo to rychle, my budeme péct asi teď o víkendu… snad se to nesežere a kupovaný u nás tedy nee
A plastové hačky mluvící či jinak dělající zvuky u nás taky ne, jsem to celé rodině zakázala, už je malé rok a dostala zatím jenom jednu, tak jsem zato mooc ráda ![]()
Saxi:z toho mobilu,bude mít radost,telefony miluje
.A ten hrnec si kamarádka chválila,tak uvidíme.Když ona nemá ještě žádný pořádný hračky pro větší děti,jen samý kousátka a chrastítka atd..
aty ji už nebavěj ajá jí teď nechtěla nic kupovat když po vánocích má hned narozky.Hmm taky sem zvědavá na receptík,a vyzkouším,ať máme taky nějakou změnu
.a loni mi bylo 2měsíce před porodem ouvej,tak nám nezbylo nic jinýho než kupovaný,a bylo taky výborný,ale domácí je domácí ![]()
holky šlehačkové nebo z vína je taky moooc dobré to budu péct já jo a košíčky mnááám to je žrádlo ty miluju já
pak linecké a rohlíčky a vosí úlky to budu péct já…jj saxy hod recept citronové zní zajímavě to neznám…
christy ten hrnec dostala bety vloni a hraje si s ním do ted jinak já mám taky raději dřevěné hračky jako saxana..
Ahoj,
tak já asi dneska budu nakonec patlat ty vosí hnízda ![]()
Abruš, košíčky mám taky ráda, máme jedne moooc dobrý recept z Apettitu, už je budem dělat třetím rokem
A z dvojité dávky
![]()
Adam má teda plastové, dřevěné, plyšové hračky, takový mix
A taky hrací, jak jinak
Ale už má jen dvě hrací, CDměnič od FP a pak hrací berušku od FP, hrací míč od Simby se nějak porouchal
, asi nevydržel Adamovi rány či co
![]()
Jinak vím, že Aďas dostane jednu hrací hračku k Vánocům od FP, ale to bude asi tak fefko, 3 zvukové hračky mu stači ![]()
Ještě dostane Lego Duplo a určitě něco vymyslím, chtěla jsem mu koupit velký traktor od Smoby, ale to nechám až k narozeninám, až s tím bude moct řádit na zahradě, takhle by potloukl všechno doma
ahoj jak se vede? co vikend co budete delat? no tak nam jde tatka do prace, tak vyrazime k mym rodicum, at nejsme porad sami,tak pect cukrovi chci taky, ale jen malo, protoze moje tchyne vzdycky pece a pak nam da a pece fakt dobre, tak at toho nemame moc, nejhorsi je, ze drzim dietu, tak jsem zvedava , jak to zvladnu pres vanoce ![]()
ahoj lanci užijte si víkend u rodičů..já budu s holkama sama manžel je v práci..tak nevím co podnikneme ![]()
jinak v neděli je advetnt tak asi udělám už výzdobu ![]()
lanci taky jsem držela dietu ale už jsem to porušila přes vánoce to nejde začnu po novém roce a to dost tvrdě ![]()
týnko tak co uplácala si ty vosí úly??
Ahojky
,já taky dietu na vánoce vzdávám,ale po novým roce fakt tvrdě dotoho
.no my jsme o víkendu taky samy doma,nevím co vymyslím
a dotoho jsme byly dneska na kontrole u dr.a příští úterý musíme jít na krev a doníst moč,kvůli tomu,že nechce jíst ani to mlíko nepije,jen čaj…tak nám prosím držte palce,ať to není nic hroznýho
.Joo myslíte,že může jít s kašlem ven?S chlapem se otom pořád dohadujem,on tvrdí,že ne,ale já myslím že na chvilku může,ne??to bysme byly už 14dní zavřený doma…
ahoj christy
pokud malá nemá teploty tak bych s ní aspon na půl hodinky šla ven…a to ti jako vůbec nic nejí jen pije čaj??A má průjem ??
Průjem nená,no začalo to před víc jak 14dněma,rostou jí 3zuby najednou,a dotoho horečky 39°C a rýma jak trám,to to mlíko ještě trochu pila,moc nejdla ajen čaj,teploty ustoupily a mliko ani ťuk jen řev a vztekání
a pár lžiček jídla,a to jsem zkusila kdeco,a nedávno ještě začala dotoho chrchlat,Hedelix nám nezabírá a dr.jsem se zapoměla zeptat na něco jinýho,tak přemejšlím nad tím Stodalem,ale to nevím jestli může takhle malá ![]()
Ahoj,
Chhristy, budu držet pěstičky
Myslím, že Sinecod může, pokud chceš, mám ho doma, tak se ti můžu i podívat na příbalový leták, já jsem dávala proti kašli kapičky, sirupy jsou většinou na vykašlávání a Hedelix neznám, tak je možná i na tlumení kašle
![]()
Abruš, nedělala, nakonec jsem udělala piškotové řezy a manža si pochutnával ![]()
Jinak já mám vík. jasný, zítra jsem ještě vě škole (dneska taky) a v neděli máme rodinnou oslavu, takže vůbec nezbyde čas na adventní přípravu, neva, to zvládnem v pondělí, teda věnec mám, to si zapálíme při obědě svíčku ![]()