Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
christy je to hruza, jeste ze my mame svuj barak a clovek si topi jak jemu se chce, no ja bydlim kousek od doubi, sice je to dost do kopce, ale neni to tak daleko
Christy, tak třeba přítel nepříjde po novém roce o práci a pak by jste mohli jít do lepšího
![]()
S prací je to na prd, manžel teďka taky hledá… ![]()
Holky, já jsem ráda, že bydlíme taky v domečku, ale teda lepší by bylo, kdyby jsme bydleli v domečku v Liberci
Ale to by bylo o jiných pracách, že
![]()
tak prave s ajou poslouchme chnapik malinky krokodyl, mnam ,mnam bobik, vecernicek song, karel černoch slunce seno A to nejhezci Smolik-rikej mi tato, od ty doby co mame Aju, tak neposloucham nic jinyho ![]()
jé týnko tak to je blbý…achjo ![]()
christy tak ten byt opravte co??penízky za prodej se vám rychle rozkutálí byla by to škoda…jak je ten byt veliký?
Lancisko, u nás vede Lady Gaga Poker Face
Ale Chňapík taky dobrý ![]()
Jinak Adam už spí, šel spát skoro se 39°C, doufám, že z toho nebude druhá noční… hlavně aby jemu bylo ráno líp! ![]()
holky my posloucháme taky bobíka a bety se líbí lucka vondráčková písen tenkej led ![]()
týnko chudák to má teda dost..tak at je ráno líp ![]()
U nás my Adam dělá, že jakmile si sednu běhen dne k PC, tak hned ke mě a „TANYNY“ a musím mu pustit něco na YouTube ![]()
lanci:jo baráček je baráček,ale huuráá snad nám to topení opravěj,v brzký době,tak doufám,že tím nemyslely jaro
.joo a kdeže to teda bydlíš??Týnko:no snad to nebude tak krutý,a budem moc něco podniknout a rychle pryč odsaď.Chudák adámek,Kája právě minulej víkend taky horečkovala k zubům a asi nějaký viróze k tomu,a od tý doby nejí a nejí chjo…Abruš:máme „jen“1+1,a nejsem si jistá jestli se vyplatí investovat do opravy,to bych nechala na kupci.Já bych stejně časem chtěla ještě jedno
a tady je to pro 4členou rodinu dost malý,tak sem zvědavá jak to vykoumáme ![]()
christy tak to jooo jedna jedna je maličký to chápu že chcete prodat ![]()
my taky bydlíme v baráčku,ale ve starším a pomalu ho opravujeme a renovujeme..no ale jde to fakt pomalu ![]()
christy ja bydlim na rasovce,
abro my mame taky stary barak, , a ten predelavame je to teda fuska.....
Lanci to mi povídej náš barák je po němcích tak si to dovedeš představit jat to tu vypadá navíc tu dřív bydlel děda s babičkou čili tu nebylo vůbec nic…ale už máme okna topení dětský pokoj a kuchyn..ještě nás čeká obyvák koupelna a ložnice to je jen udělané tak aby se dalo žít
no jde to pomalu no ale jednou to bude hotové ![]()
Jo mamka taky bydlí kousek za Libercem v baráku po němcích,a než jsme to tam taky daly dohromady to bylo něco
.lanci:na Rašovce
to je kterým směrem od Doubí??Já tady znám akorát cestu busem do města,pak když jdu s Kájou na procházku na ten veseckej Skiareál,anebo na Tajch,ale jinak.. ![]()