Liberec a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3194
24.11.09 16:26

christy je to hruza, jeste ze my mame svuj barak a clovek si topi jak jemu se chce, no ja bydlim kousek od doubi, sice je to dost do kopce, ale neni to tak daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.11.09 16:27

Christy, tak třeba přítel nepříjde po novém roce o práci a pak by jste mohli jít do lepšího :-D :wink: :wink:
S prací je to na prd, manžel teďka taky hledá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.11.09 16:30

Holky, já jsem ráda, že bydlíme taky v domečku, ale teda lepší by bylo, kdyby jsme bydleli v domečku v Liberci :mrgreen: Ale to by bylo o jiných pracách, že :think: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
24.11.09 17:02

tak prave s ajou poslouchme chnapik malinky krokodyl, mnam ,mnam bobik, vecernicek song, karel černoch slunce seno A to nejhezci Smolik-rikej mi tato, od ty doby co mame Aju, tak neposloucham nic jinyho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
24.11.09 17:33

jé týnko tak to je blbý…achjo :-(

christy tak ten byt opravte co??penízky za prodej se vám rychle rozkutálí byla by to škoda…jak je ten byt veliký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.11.09 17:33

Lancisko, u nás vede Lady Gaga Poker Face 8-) :lol: :lol: Ale Chňapík taky dobrý :mrgreen:

Jinak Adam už spí, šel spát skoro se 39°C, doufám, že z toho nebude druhá noční… hlavně aby jemu bylo ráno líp! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
24.11.09 17:36

holky my posloucháme taky bobíka a bety se líbí lucka vondráčková písen tenkej led :mrgreen:

týnko chudák to má teda dost..tak at je ráno líp :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.11.09 17:40

U nás my Adam dělá, že jakmile si sednu běhen dne k PC, tak hned ke mě a „TANYNY“ a musím mu pustit něco na YouTube :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
24.11.09 17:47

týnko přesně já jak zapnu PC tak řve že chce tenkej led :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.11.09 17:52

:lol: :lol: Ty dítka to s náma pěkně umí, co? 8-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
24.11.09 19:32

lanci:jo baráček je baráček,ale huuráá snad nám to topení opravěj,v brzký době,tak doufám,že tím nemyslely jaro :lol: .joo a kdeže to teda bydlíš??Týnko:no snad to nebude tak krutý,a budem moc něco podniknout a rychle pryč odsaď.Chudák adámek,Kája právě minulej víkend taky horečkovala k zubům a asi nějaký viróze k tomu,a od tý doby nejí a nejí chjo…Abruš:máme „jen“1+1,a nejsem si jistá jestli se vyplatí investovat do opravy,to bych nechala na kupci.Já bych stejně časem chtěla ještě jedno :-D a tady je to pro 4členou rodinu dost malý,tak sem zvědavá jak to vykoumáme :-)

• Citovat
  • Upravit
7270
24.11.09 19:59

christy tak to jooo jedna jedna je maličký to chápu že chcete prodat :wink:

my taky bydlíme v baráčku,ale ve starším a pomalu ho opravujeme a renovujeme..no ale jde to fakt pomalu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
24.11.09 21:07

christy ja bydlim na rasovce,
abro my mame taky stary barak, , a ten predelavame je to teda fuska.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
24.11.09 22:10

Lanci to mi povídej náš barák je po němcích tak si to dovedeš představit jat to tu vypadá navíc tu dřív bydlel děda s babičkou čili tu nebylo vůbec nic…ale už máme okna topení dětský pokoj a kuchyn..ještě nás čeká obyvák koupelna a ložnice to je jen udělané tak aby se dalo žít :roll: no jde to pomalu no ale jednou to bude hotové :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
24.11.09 23:01

Jo mamka taky bydlí kousek za Libercem v baráku po němcích,a než jsme to tam taky daly dohromady to bylo něco :roll: .lanci:na Rašovce :think: to je kterým směrem od Doubí??Já tady znám akorát cestu busem do města,pak když jdu s Kájou na procházku na ten veseckej Skiareál,anebo na Tajch,ale jinak.. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová