Liberec a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7270
21.11.09 14:12

u nás v loni bety ty vánoce moc neprožívala nějak jí to nic moc neříkalo letos si myslím že to bude o hodně lepší…vloni jsem jí koupila ten hrnec od fisher price…a hraje si s ním do ted…tak snad pejsek udělá malé taky radost..

už čekám až se malá vzbudí a jdeme do toho lesa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
21.11.09 14:36

Lanci: no oni to vítání lidé berou různě, pro některé je to místo křtin, my jsme tam byli jak Hujerovi :lol: a k vánocům zatim nic moc nemám, malá hračky už nedostane, bysme se nevešli do baráku :) Dostane nové capáčky, župánek, stan na zahradu, má slíbené boby, no bude toho dost. Objednala jsem ji i nějaké oblečení, tak jí to asi taky zabalím, stejně ji bude nejvíc bavit trhat papíry :)

Albi: vítej mezi námi, proč bychom tě měli ukamenovat? :) koukej psát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.11.09 15:22

No nevím,nějak mi příjde divný,proč je tady tolik diskuzí na liberec + 1 uzavřená ,přitom se tam baví pořád ti stejní lidé :think: No asi jsem jiná ale připadá mi to trošku nesmyslné :lol: :lol: :lol: No jo asi nám hold 1 diskuze nestačí.Ne holky omlouvám se je to trošku blbá otázka,ale já jsem prostě takový nechápavec puntíčkář :lol: :lol: :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
21.11.09 16:17

albinko já ti to vysvětlím neboj liberec jsme tu rozjely ted tento a na jiný nechodíme…a ta naše uzamčená skupina…no jsme tam jaksi už taková jako rodina a říkáme si tam takové dost intimní věci prostě se už dobře známe a probíráme veškeré naše rodinné problémy a tak ..jsme na sebe zvyklé a nechce se nám už prostě nikoho dalšího přibírat…asi tak no ale není to nic tady proti vám :wink:
snad to neva ne..však tu pokecáme s váma taky tak snad o nic nejde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.11.09 17:40

Ahoj holky,

tak my jsme doma z návštěvy u kamarádky, moc jsem si to užili, já i Aďas, takhle se scházíme jednou týdně, jednou u nás, podruhé u nich… je to na celý den, takže mám jednou ža 14dní vařenou mňamku u kamarádky :mrgreen: :lol:

My jsem teda to Vítání nějak neprožívali, teda já a manžel, ani naši nebyli táta byl v čudu, mamka na to nějak opomněla a pak jí mrzelo, že jsem jí neřekla a přitom jsem jí to říkala, takže nás fotila moje bývalá učitelka, akorát tu fotku společou nemůžu dát, jelikož tam mám ještě nechutný pupek po porodu :oops: :lol: :lol:

A Vánoce, tak já ještě nic nemám, úklid, napečíno, natož dárky (ty beztak budu kupovat až po výplatě v prosinci…)
A ani nevím, co letos dát tomu našemu dráčikovi, vloni dostal slušné hračkářství, které jsme tutově doplácali prvníma narozeninama :mrgreen: :lol:

Lanci, to pěnové puzzle je dobré, Aďas ho měl taky, stejně tak ooobr hrací deku z Ikea 8-)

Albinko, Abruš to vysvětlila dobře, kdysi tady byl založena diskuze čistě Liberec, no ta se moc nechytla, pak diskuze Liberečandy a zvrat v té diskuzi jsem se víceméně uzamkly…a pak se založila tato diskuze, tak píšeme s holkama i sem :wink:
A není důvod k ukamenování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
21.11.09 20:27

Albi: Abra to napsala dobře, možná je to divné, mě se to pak taky motá co kam píšu :) ale prostě jsme se tak schodly, víš ono je to složité :) A jak se máte, co děláte?

U nás dnes parádní den, dopo jsme dělali dlažbu v koupelně, odpoledne návštěvy, bylo to fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.11.09 21:33

jasně holky,já nepotřebovala vysvětlovat ohledně té uzamčené diskuze ,ostatně můžem uzamknout i tuhle at někdo mimo liberecký něco neokoukne :lol: :lol: :lol: Ně já to nemyslím špatně,už s tím dám pokoj,stejně nemám moc času na vysedávání u PC a asi bych nemohla přispívat každý den,což pro vás by asi byl problém a pak zbytečný dohady. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.11.09 21:35

Albi, no já bych taky neměla vysedávat každý večer u PC, ale už si nemůžu pomoct, jsem normálně závislák hadr :mrgreen: :think: :lol: :lol:
A to bych se měla učit, něco vykoumat doma a tak 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.11.09 21:39

Jasně Ryntyntýnko :palec: Já to myslím tak že já mám nemocnou dcerku,a vážím si každého dne,kdy jsme jenom doma,nelítáme někde po vyšetřeních a po nemocnicích atak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
21.11.09 21:42

albinko no nevím proč uzamykat tuto diskuzi at se koukne kdo chce to jsem nepochopila..ale jinak je mi líto že máš takové starosti s malou…a chápu že nemáš čas trávit tady plkáním…a raději ho věnuješ svojí berušce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.11.09 21:51

Albinko, to je pochopitelný, já být v tvé situaci, tak bych teda třeba ani nechodila studovat či si přivydělávat ve své původní práci… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
22.11.09 20:17

koukám dneska nikde nikdo :nevim: tak holky kde se touláte…chtěly jste pokecat a ted nic :nevim:

my se vrátili dneska od tchyně a doma je doma :potlesk:
ted jdem koukat na super star :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
22.11.09 20:44

tak my uz koukame na star, my byli venku, ja moc pres vikend k pc nechodim, mam doma manzu, tak si ho uzivam, a jak dnes je holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
22.11.09 21:44

lanci taky koukám na star :mrgreen: a pak jdeme s manžou číhnout ještě na filmeček tak dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
23.11.09 09:54

dobre ranko holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie