Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
u nás v loni bety ty vánoce moc neprožívala nějak jí to nic moc neříkalo letos si myslím že to bude o hodně lepší…vloni jsem jí koupila ten hrnec od fisher price…a hraje si s ním do ted…tak snad pejsek udělá malé taky radost..
už čekám až se malá vzbudí a jdeme do toho lesa…
Lanci: no oni to vítání lidé berou různě, pro některé je to místo křtin, my jsme tam byli jak Hujerovi
a k vánocům zatim nic moc nemám, malá hračky už nedostane, bysme se nevešli do baráku
Dostane nové capáčky, župánek, stan na zahradu, má slíbené boby, no bude toho dost. Objednala jsem ji i nějaké oblečení, tak jí to asi taky zabalím, stejně ji bude nejvíc bavit trhat papíry ![]()
Albi: vítej mezi námi, proč bychom tě měli ukamenovat?
koukej psát ![]()
No nevím,nějak mi příjde divný,proč je tady tolik diskuzí na liberec + 1 uzavřená ,přitom se tam baví pořád ti stejní lidé
No asi jsem jiná ale připadá mi to trošku nesmyslné
No jo asi nám hold 1 diskuze nestačí.Ne holky omlouvám se je to trošku blbá otázka,ale já jsem prostě takový nechápavec puntíčkář
![]()
albinko já ti to vysvětlím neboj liberec jsme tu rozjely ted tento a na jiný nechodíme…a ta naše uzamčená skupina…no jsme tam jaksi už taková jako rodina a říkáme si tam takové dost intimní věci prostě se už dobře známe a probíráme veškeré naše rodinné problémy a tak ..jsme na sebe zvyklé a nechce se nám už prostě nikoho dalšího přibírat…asi tak no ale není to nic tady proti vám ![]()
snad to neva ne..však tu pokecáme s váma taky tak snad o nic nejde ne?
Ahoj holky,
tak my jsme doma z návštěvy u kamarádky, moc jsem si to užili, já i Aďas, takhle se scházíme jednou týdně, jednou u nás, podruhé u nich… je to na celý den, takže mám jednou ža 14dní vařenou mňamku u kamarádky
![]()
My jsem teda to Vítání nějak neprožívali, teda já a manžel, ani naši nebyli táta byl v čudu, mamka na to nějak opomněla a pak jí mrzelo, že jsem jí neřekla a přitom jsem jí to říkala, takže nás fotila moje bývalá učitelka, akorát tu fotku společou nemůžu dát, jelikož tam mám ještě nechutný pupek po porodu
![]()
A Vánoce, tak já ještě nic nemám, úklid, napečíno, natož dárky (ty beztak budu kupovat až po výplatě v prosinci…)
A ani nevím, co letos dát tomu našemu dráčikovi, vloni dostal slušné hračkářství, které jsme tutově doplácali prvníma narozeninama
![]()
Lanci, to pěnové puzzle je dobré, Aďas ho měl taky, stejně tak ooobr hrací deku z Ikea ![]()
Albinko, Abruš to vysvětlila dobře, kdysi tady byl založena diskuze čistě Liberec, no ta se moc nechytla, pak diskuze Liberečandy a zvrat v té diskuzi jsem se víceméně uzamkly…a pak se založila tato diskuze, tak píšeme s holkama i sem ![]()
A není důvod k ukamenování ![]()
Albi: Abra to napsala dobře, možná je to divné, mě se to pak taky motá co kam píšu
ale prostě jsme se tak schodly, víš ono je to složité
A jak se máte, co děláte?
U nás dnes parádní den, dopo jsme dělali dlažbu v koupelně, odpoledne návštěvy, bylo to fajn ![]()
jasně holky,já nepotřebovala vysvětlovat ohledně té uzamčené diskuze ,ostatně můžem uzamknout i tuhle at někdo mimo liberecký něco neokoukne
Ně já to nemyslím špatně,už s tím dám pokoj,stejně nemám moc času na vysedávání u PC a asi bych nemohla přispívat každý den,což pro vás by asi byl problém a pak zbytečný dohady. ![]()
Albi, no já bych taky neměla vysedávat každý večer u PC, ale už si nemůžu pomoct, jsem normálně závislák hadr
![]()
A to bych se měla učit, něco vykoumat doma a tak ![]()
Jasně Ryntyntýnko
Já to myslím tak že já mám nemocnou dcerku,a vážím si každého dne,kdy jsme jenom doma,nelítáme někde po vyšetřeních a po nemocnicích atak ![]()
albinko no nevím proč uzamykat tuto diskuzi at se koukne kdo chce to jsem nepochopila..ale jinak je mi líto že máš takové starosti s malou…a chápu že nemáš čas trávit tady plkáním…a raději ho věnuješ svojí berušce
Albinko, to je pochopitelný, já být v tvé situaci, tak bych teda třeba ani nechodila studovat či si přivydělávat ve své původní práci… ![]()
koukám dneska nikde nikdo
tak holky kde se touláte…chtěly jste pokecat a ted nic ![]()
my se vrátili dneska od tchyně a doma je doma ![]()
ted jdem koukat na super star ![]()
tak my uz koukame na star, my byli venku, ja moc pres vikend k pc nechodim, mam doma manzu, tak si ho uzivam, a jak dnes je holky?
lanci taky koukám na star
a pak jdeme s manžou číhnout ještě na filmeček tak dobrou noc ![]()