Liberec a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
20.11.09 09:15

Jo tááák :oops: A ty „cancoury“ nejdou někam zastrčit?? Asi ne to bys je měla určo zastrčený :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
20.11.09 09:47

Týnko: no jako nejdou, potřebuješ s tím šátkem pracovat a je holt dlouhý, tak se válí po zemi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.11.09 11:18

Saxi, a nejde třeba koupit kratší?? Ale ty máš ty dva, že? (nebo možná tři?), tak je aspoň můžeš střídat a průběžně prát v tomhle počasí :-? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
20.11.09 11:52

Jé holky tak mi taky šátkovali,a mám stejnou zkušenost jako saxi ,ale já to dělala tak jak radÍ Ryntyntyna měla jsem dva na střídačku.
Jinak Rynty koukala jsem že jsi začala chodit na 12ctky,to je hrůza co?Před mateřskou jsem taky dělala 12ctky a dost dlouho jsem si na ně zvykala,ale ty to máš jako přivýdělek ne?nebo už zase pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
20.11.09 11:54

Týnko: už mám jenom 2 a jeden a houpací síť a s kratším bych zase neuvázala kapsu na záda :) je to složité, ale teď používám nosítko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
20.11.09 12:15

Oluschka: 2 jsou málo, když fakt šátkujete, v našem plném šátkařském období jich doma bylo 5 :) A co jsi vázala na záda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.11.09 12:41

Saxy a co máš za nosítko? To mi nějak uniklo 8-) A kolika metrový máš ty šátky?? Já jsem teda ze začátku měla půjčený od ségry, ale kolika metrový byl to si nepamatuju, teda navíc jsem vázala dopředu kapsu s křížem, myslím :?: :think: :lol: Ta byla fajn, ale pak jsem si stejnak radši koupila manducu, tu si každopádně nechám, prodávat ji nebudu, to není jak s kočárkem, že vyjde za pár let z mody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
20.11.09 13:20

Týnko: mám teď 4,7 a 4,2 metru, Ninuška už je velká a mám radši vrstvené úvazy… A nosítko mám Liliputi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.11.09 13:22

Jo, už si vzpomínám, název mě nakopl :oops: :lol: , že jsi na něj dávala i odkaz, viď? To víš, jsem děsná skleroza, co si nenapíšu, to nevím :lol: :lol: :lol:

Lancisko, a jak je u vás? Malé už je líp??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
20.11.09 14:26

Saxi nene už nešátkujeme , šátkovali jsme do 4 měsíců , zezačátku jenom na doma,malej potřeboval být pořád u mě a pak když jsem potřebovala dojít do krámu a nechtěla jsem tahat kočár,nebo když se jelo na výlet a melej nechtěl být v kočárku ,ted už by asi Honzík nebyl nadšenej v šátku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
20.11.09 15:51

Oluska: a kolik je malému? No moc jste toho nenašátkovali… a v jakém úvazu jsi nosila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
20.11.09 16:53

ahoj holky koukám tady se šátkuje :lol: já tak max. uvázala šátek malý na hlavu tohle je pro mě španělská vesnice asi bych se do toho pěkně zamotala…ale když jsem to u saxany viděla tak je to fakt praktické a umět to tak bych to brala taky no ale ted už je bety veliká a třetí u nás nehrozí :lol:

lanci a co malá jak jí je??Byly jste u dr??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
20.11.09 17:21

Abra: ale nezamotala :) ale začátky byly fakt sranda, jsem se učila na medvědovi :) ale je to každopádně super věc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
20.11.09 19:57

My jsme vázali tzv.kolébku, nic jiného jsme nedokázali uvázat ,ještě když jsme Honzíka čekali , tak jsme ani nemysleli na to ,že ho budem nosit v šátku,jenže když jsme přišli z porodnice a zjistili jaký máme doma uzlíček nervů ,kterému se dobře spinká jenom u někoho v náručí,tak sme si šátek půjčili od švagrový , no dost nám to ulehčilo život.Ale než sme dostali ten správný grif na vázání to trvalo :roll: Ale zase jsem milovala ten pocit že mám malého tak moc blízko u sebe, že na něj vidím,a taky že mám prázdné ruce a můžu přitom dát třeba prádlo do pračky ,nebo jít vyvenčit psa a nemuset brát kočárek,jako určitě když budu mít někdy druhý miminko , tak už ze mě bude vášnivější šátkařka.
Jinak Honzíkovi bude za pár dní 10 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
20.11.09 20:51

tak koukám lanci se neukázala..tak snad je malá ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie