Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobré ránko lanci
tak máme rozbitý kotel tak snad zítra nám ho opraví ![]()
ještě že nemrzne ![]()
Dobré ránko,
my už máme po ranní túře do města a zpět, tajně doufám, že jsem Adama dostatečně utahala a že bude spát ty tři hodiny jako minule, abych se dobře prospinkala před noční ![]()
je na nocni, to ti nezavidim, doufam ze ses dobre vyspala
tady to nejak vazne
dneska cely den lezim-neni mi dobre a boli me hlava a mala celou dobu furt zvatla, dneska snad celej den, takze docela sranda
abro:tak to mate stesti, ze pocasi jeste jde, akorat ten vitr je tadyy docela silny
Ahojky,můžu se k vám ještě přivtírnout nebo už nikoho neberete?
Jinak sem z Lbc-Doubí…
ahoj holky
lanci: taky mi není dobře, mám křeče do břicha, snad jsem to od malé nechytla ![]()
Christi: jasně, přidej se ![]()
Hmmm tak koukám,že něco pěkně řádí
Naše malá má taky obrovskou rýmu,přes víkend teploty,začíná pěkně chrchlat,a do toho jí rostou 3zoubky najednou
,takže nic nejí jen kňourá,chudinka je to pěknej mazec
.Tak to snad od ní taky nechytnu ![]()
lanci jj naštěstí počasí jde no u nás vítr ani moc nefučel..tak zítra snad dorazí topenář tak nám holky držte palce..
saxano teda křeče do břicha ti nezávidím to je pěknej hnus
a co malá je to lepší?
christy zdravím klidně se přidej přibíráme všechny z liberce a okolí ![]()
jj zoubky to je taky pěkný neřádstvo co dokáže prcka pěkně potrápit ![]()
No jo sem hrozná ještě sem nebyla schopná metřík nastavit
Karolínce je 9měsíců,a teď teda máme krizový období,pěkně mě prohání a zkouší co vydržím
jojo a do toho ještě ty zuby
.Jinak Abro budu držet palce,protože nám zas budou snad konečně měnit topení,čekáme na to už asi rok
![]()
Ahoj holky,
zdravím vás z rachoty ![]()
Lanci, vyspala jsem se docela dobře, dopoledne jsem malého utahala, tak spal po obědě jako kotě
![]()
U nás bylo hezky, teda dopoledne, odpoledne jsme byli celý den zalezlí, ale venku muselo fičet docela obstojně, hlavně teda když jsem jela do Liberce ![]()
Christy, ahoj
, Adam měl taky tak od 3/4 roku (v lednu) tak do červa období, že zkoušel, co vydržím, teďka už je to lepší,i když teda občas je to taky … ![]()
marůdkům ať je brzy líp!!! ![]()
christy a ty bydlíš v domku?…že čekáš na nové topení ?Nebo vám ho mění v paneláku? ![]()
jinak já jsem z horního růžodolu…vápenka ![]()
týnko tak hezky pracuj at jsou pacoši nad míru spokojení
a hlavně je moc nezlob ![]()
Abro já bydlím v paneláku v Doubí,a snad nám už to topení vyměněj,po roce je docela na čase,ne?
Týnko,tak ať ti to v práci rychle uteče,taky sem dělala před rodičákem dvanáctky,někdy je to mazec co?? ![]()