Liberec a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7270
23.11.09 10:53

dobré ránko lanci

tak máme rozbitý kotel tak snad zítra nám ho opraví :-(
ještě že nemrzne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.11.09 11:03

Dobré ránko,

my už máme po ranní túře do města a zpět, tajně doufám, že jsem Adama dostatečně utahala a že bude spát ty tři hodiny jako minule, abych se dobře prospinkala před noční :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
23.11.09 11:17

týnko přeji klidnou noční.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.11.09 11:50

Abruš, díky, snad bude, mám ji se svojí oblíbenkyní :roll: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
23.11.09 17:38

je na nocni, to ti nezavidim, doufam ze ses dobre vyspala
tady to nejak vazne
dneska cely den lezim-neni mi dobre a boli me hlava a mala celou dobu furt zvatla, dneska snad celej den, takze docela sranda
abro:tak to mate stesti, ze pocasi jeste jde, akorat ten vitr je tadyy docela silny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
23.11.09 18:27

Ahojky,můžu se k vám ještě přivtírnout nebo už nikoho neberete? :-D Jinak sem z Lbc-Doubí…

• Citovat
  • Upravit
16247
23.11.09 18:56

ahoj holky

lanci: taky mi není dobře, mám křeče do břicha, snad jsem to od malé nechytla :(

Christi: jasně, přidej se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
23.11.09 19:39

Hmmm tak koukám,že něco pěkně řádí :-( Naše malá má taky obrovskou rýmu,přes víkend teploty,začíná pěkně chrchlat,a do toho jí rostou 3zoubky najednou 8-o 8-o ,takže nic nejí jen kňourá,chudinka je to pěknej mazec :roll: .Tak to snad od ní taky nechytnu :-?

• Citovat
  • Upravit
7270
23.11.09 19:49

lanci jj naštěstí počasí jde no u nás vítr ani moc nefučel..tak zítra snad dorazí topenář tak nám holky držte palce..

saxano teda křeče do břicha ti nezávidím to je pěknej hnus :-( a co malá je to lepší?

christy zdravím klidně se přidej přibíráme všechny z liberce a okolí :lol:

jj zoubky to je taky pěkný neřádstvo co dokáže prcka pěkně potrápit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
23.11.09 19:50

christy kolik je malé?nevidím metřík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
23.11.09 20:17

No jo sem hrozná ještě sem nebyla schopná metřík nastavit :-) Karolínce je 9měsíců,a teď teda máme krizový období,pěkně mě prohání a zkouší co vydržím :roll: jojo a do toho ještě ty zuby :-( .Jinak Abro budu držet palce,protože nám zas budou snad konečně měnit topení,čekáme na to už asi rok :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
15883
23.11.09 20:45

Ahoj holky,

zdravím vás z rachoty :mrgreen:

Lanci, vyspala jsem se docela dobře, dopoledne jsem malého utahala, tak spal po obědě jako kotě :lol: :lol:

U nás bylo hezky, teda dopoledne, odpoledne jsme byli celý den zalezlí, ale venku muselo fičet docela obstojně, hlavně teda když jsem jela do Liberce :-?

Christy, ahoj :mavam: , Adam měl taky tak od 3/4 roku (v lednu) tak do červa období, že zkoušel, co vydržím, teďka už je to lepší,i když teda občas je to taky … :mrgreen:

marůdkům ať je brzy líp!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
23.11.09 21:21

christy a ty bydlíš v domku?…že čekáš na nové topení ?Nebo vám ho mění v paneláku? :think:

jinak já jsem z horního růžodolu…vápenka :-D

týnko tak hezky pracuj at jsou pacoši nad míru spokojení :lol: a hlavně je moc nezlob :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.11.09 22:46

Abruš, jasně rozdávám noční nadstandartní služby :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
23.11.09 22:57

Abro já bydlím v paneláku v Doubí,a snad nám už to topení vyměněj,po roce je docela na čase,ne? 8-o Týnko,tak ať ti to v práci rychle uteče,taky sem dělala před rodičákem dvanáctky,někdy je to mazec co?? :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová