Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bože, ten můj dělá taky šéfa, člověk aby se bál pouštět ty chlapy i do práce
a jak jako ženatej? My taky nejsme svoji, ale jsme spolu X let a máme tři děti ![]()
Zakladatelko vykašli se na to ![]()
@Anonymní píše:
@divine woman prave ze nevim, prsten nenosi, ale to spousta muzu, ale myslim si ze zenaty je.. takovy uspesny pekny chlap nemuze byt sam
A ty máš zájem o vztah s gerontem?
Sorry, ale je to tak.
Mela jsem to stejne a dneska jsme pres dva roky manzele a doma mame batole ![]()
Ono hodně chlapů kolem 50 vypadají dobře. Když se umí oblíct a dbá o sebe. Já bych si užívala ten hezký pocit,že se mu líbím,ale tím by to končilo. Není dobrý si začít se šéfem.
@Náměsíčná píše:
Ono hodně chlapů kolem 50 vypadají dobře. Když se umí oblíct a dbá o sebe. Já bych si užívala ten hezký pocit,že se mu líbím,ale tím by to končilo. Není dobrý si začít se šéfem.
Nejde ani tak o šéfa jako o věk. Šmrncovní padesátník bude za pár let v důchodovém věku a co pak s ženskou v plné síle?
@divine woman neni to zadny starec
ne vztah, spis me zajima co ma za lubem ![]()
@divine woman nejde mi o zadny vztah, jen spis nevim co si mam o jeho chovani myslet, libim se mu? ![]()
@Náměsíčná to mate urcite pravdu, urcite si s nim nechci nic zacit, kazdopadne v tech pohledech vidim nejakou chemii..
@Anonymní píše:
@karkarka a vy hodiny slusneho chovani
Slušný chovani je hlavne nechtit sbalit zenatyho chlapa. ![]()
@Lainaire8 urcite bych si s nim neco nechtela zacit, hlavne ja ani nevim jestli nekoho ma
spis me zajima proc on se tak chova
@karkarka vy vite ze je zenaty?
ja ne a sbalit ho nechci, urcite ne pokud nekoho ma, coz ale nevim.. spis mezi nami citim nejakou chemii
@Anonymní píše:
@karkarka vy vite ze je zenaty?ja ne a sbalit ho nechci, urcite ne pokud nekoho ma, coz ale nevim.. spis mezi nami citim nejakou chemii
Sama si psala,ze zenaty nejspis je. Jestli ne,neni co resit a klidne se dejte dohromady.
Anonym, protože se za to stydím
.
Taky jsem si kdysi začala se šéfem, on o necelých 20 let starší (upozorňuju, v tu dobu už několik let rozveden), úsměvy, chemie, to co popisuješ. Taky jsem nechápala, jak takovej skvělej chlap může bejt k mání, ale po několika letech ztracených vztahem s ním jsem to pochopila - protože byl velmi úspěšný lhář a manipulátor a já zamilovaná až na půdu
.
Odpověď na tvoji otázku, proč to dělá - protože mu to samozřejmě lichotí, když se kolem něj motá mladá kočka.
Takže moje rada - nechoď do toho anebo jo, ale ber to jako nezávazné zpestření a počítej s tím, že to pak v práci bude hodně divný.