Líbí se mi šéf! Co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5810
21.12.18 10:55

Bože, ten můj dělá taky šéfa, člověk aby se bál pouštět ty chlapy i do práce :roll: a jak jako ženatej? My taky nejsme svoji, ale jsme spolu X let a máme tři děti :lol:

Zakladatelko vykašli se na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
21.12.18 10:59
@Anonymní píše:
@divine woman prave ze nevim, prsten nenosi, ale to spousta muzu, ale myslim si ze zenaty je.. takovy uspesny pekny chlap nemuze byt sam :D

A ty máš zájem o vztah s gerontem? :mrgreen: Sorry, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka

Mela jsem to stejne a dneska jsme pres dva roky manzele a doma mame batole :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6862

Ono hodně chlapů kolem 50 vypadají dobře. Když se umí oblíct a dbá o sebe. Já bych si užívala ten hezký pocit,že se mu líbím,ale tím by to končilo. Není dobrý si začít se šéfem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
21.12.18 11:04
@Náměsíčná píše:
Ono hodně chlapů kolem 50 vypadají dobře. Když se umí oblíct a dbá o sebe. Já bych si užívala ten hezký pocit,že se mu líbím,ale tím by to končilo. Není dobrý si začít se šéfem.

Nejde ani tak o šéfa jako o věk. Šmrncovní padesátník bude za pár let v důchodovém věku a co pak s ženskou v plné síle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
21.12.18 11:07

Svrbi te co? To chce studenou sprchu a drsnou žínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.18 11:11

@divine woman neni to zadny starec :oops: ne vztah, spis me zajima co ma za lubem :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.18 11:12

@divine woman nejde mi o zadny vztah, jen spis nevim co si mam o jeho chovani myslet, libim se mu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.18 11:12

@karkarka a vy hodiny slusneho chovani :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.18 11:13

@Náměsíčná to mate urcite pravdu, urcite si s nim nechci nic zacit, kazdopadne v tech pohledech vidim nejakou chemii..

• Citovat
  • Upravit
15136
21.12.18 11:13
@Anonymní píše:
@karkarka a vy hodiny slusneho chovani :oops:

Slušný chovani je hlavne nechtit sbalit zenatyho chlapa. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.18 11:14

@Lainaire8 urcite bych si s nim neco nechtela zacit, hlavne ja ani nevim jestli nekoho ma :oops: spis me zajima proc on se tak chova

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.18 11:15

@karkarka vy vite ze je zenaty? :D ja ne a sbalit ho nechci, urcite ne pokud nekoho ma, coz ale nevim.. spis mezi nami citim nejakou chemii

• Citovat
  • Upravit
15136
21.12.18 11:16
@Anonymní píše:
@karkarka vy vite ze je zenaty? :D ja ne a sbalit ho nechci, urcite ne pokud nekoho ma, coz ale nevim.. spis mezi nami citim nejakou chemii

Sama si psala,ze zenaty nejspis je. Jestli ne,neni co resit a klidne se dejte dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.18 11:26

Anonym, protože se za to stydím :oops: .
Taky jsem si kdysi začala se šéfem, on o necelých 20 let starší (upozorňuju, v tu dobu už několik let rozveden), úsměvy, chemie, to co popisuješ. Taky jsem nechápala, jak takovej skvělej chlap může bejt k mání, ale po několika letech ztracených vztahem s ním jsem to pochopila - protože byl velmi úspěšný lhář a manipulátor a já zamilovaná až na půdu :zed:.
Odpověď na tvoji otázku, proč to dělá - protože mu to samozřejmě lichotí, když se kolem něj motá mladá kočka.
Takže moje rada - nechoď do toho anebo jo, ale ber to jako nezávazné zpestření a počítej s tím, že to pak v práci bude hodně divný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová