Líbí se mi šéf! Co teď?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2013
21.12.18 11:27
@Anonymní píše:
Ahoj,
mam jeste jednou dotaz, nevim co si o tom mam myslet. Jsem v praci relativne nova (3 mesice). Nas sef je moc mily, jen nevim co si mam myslet o jeho chovani. Zduraznuji ze je cca o 20-25 let starsi. Pokazde kdyz se rano poprve vidime vypada nadsene a je usmevavy a vita me, dale kdyz kolem sebe prochazime pokazde mame dlouhy ocni kontakt s usmevem, uz po nekolikate jsme si dali polibky na tvar (zacal vzdy on) at uz slo o prani k vanocum, svatku atd.. Ted jsem byla nemocna a nekolikrat se presvedcoval kdyz jsme po nemoci prisla jestli uz se citim dobre a jak mi je…take mi jednou rekl ze mi to moc slusi ale normalne pred kolegyni.. zni to asi tak normalne ale ja z toho jeho chovani proste neco citim nebo z tech pohledu nejakou chemii, problem je ze me se to take libi a zacinam se zamilovavat:D nebo si to jen namlouvam? Prosim pomozte mi na to prijit alespon takhle z vypraveni co si o tom myslite, porad mi to vrta hlavou…

Zeptal bych jestli případný sex po práci se počítá jako přesčas nebo aspoň zvedne osobní ohodnocení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.18 11:27

Nechala bych to byt…ze zkusenosti 2kamaradek, ktere resily podobny ,,vztah” to nedopadlo dobre. Zvlast jestli nekoho ma. Asi bych se stahla a pouze ve slusnosti odpovidala, ale moc pohledy neoplacela. Je to kratka doba na prokouknuti a navic by to mohlo nadelat vic skody nez uzitku ( obe kamaradky musely opustit praci a to jedna s tim svym sefem nic nemela, druha ano ).

• Citovat
  • Upravit
Twixinka
21.12.18 11:29
@Anonymní píše:
Anonym, protože se za to stydím :oops: .
Taky jsem si kdysi začala se šéfem, on o necelých 20 let starší (upozorňuju, v tu dobu už několik let rozveden), úsměvy, chemie, to co popisuješ. Taky jsem nechápala, jak takovej skvělej chlap může bejt k mání, ale po několika letech ztracených vztahem s ním jsem to pochopila - protože byl velmi úspěšný lhář a manipulátor a já zamilovaná až na půdu :zed:.
Odpověď na tvoji otázku, proč to dělá - protože mu to samozřejmě lichotí, když se kolem něj motá mladá kočka.
Takže moje rada - nechoď do toho anebo jo, ale ber to jako nezávazné zpestření a počítej s tím, že to pak v práci bude hodně divný.

Tak ne vzdycky to tak musi dopadnout :roll: ze ty jsi nemela stesti neznamena,ze zakladatelka ho mit taky nebude :zed: ja treba to stesti mela a ted jsem stastna jako nikdy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.18 11:33
@Anonymní píše:
Nechala bych to byt…ze zkusenosti 2kamaradek, ktere resily podobny ,,vztah” to nedopadlo dobre. Zvlast jestli nekoho ma. Asi bych se stahla a pouze ve slusnosti odpovidala, ale moc pohledy neoplacela. Je to kratka doba na prokouknuti a navic by to mohlo nadelat vic skody nez uzitku ( obe kamaradky musely opustit praci a to jedna s tim svym sefem nic nemela, druha ano ).

jak to myslite moc kratka doba na prokouknuti?

• Citovat
  • Upravit
4367
21.12.18 11:34

To je pokracovani diskuze „líbím se šéfovi?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.18 11:36

@Halamka ano

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.18 11:37

@Delaltctrl zadny sex urcite v planu nemam :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.18 11:41
@Anonymní píše:
Tak ne vzdycky to tak musi dopadnout :roll: ze ty jsi nemela stesti neznamena,ze zakladatelka ho mit taky nebude :zed: ja treba to stesti mela a ted jsem stastna jako nikdy :kytka:

Jasan, to nikdo neříká :kytka: - jen odpovídám i na otázku, jak takovej chlap může být nezadanej ;) . Jsem ráda, že u tebe to dopadlo dobře, u mě ve finále taky. Byla to od něj hodně dobrá škola a dost věcí jsem si srovnala v hlavě. No a teď mám toho nejúžasnějšího muže na světě a jsem šťastná jako nikdy :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
20987
21.12.18 12:04
@karkarka píše:
Svrbi te co? To chce studenou sprchu a drsnou žínku.
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
21.12.18 12:06

Tak mit cokoliv se sefem je jedna z nejvetsich blbosti, co zenska v praci muze udelat. Pokud v praci chce zustat. Osobne bych jakykoliv vetsi zajem ze strany sefa brala jako prus.r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
21.12.18 12:13
@Anonymní píše:
@1mila2 je velmi mily ke vsem, ale zase jsem si nevsimla ze by si s nekym prohazoval ocni kontakty a usmevy, tak vazne nevim:(

Tak ty pohledy a úsměvy neopětuj 8o budeš jen další v řadě, které blbne hlavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.12.18 12:14
@Anonymní píše:
@Delaltctrl zadny sex urcite v planu nemam :lol:

Ať jsou jeho pohledy chemické nebo nechemické, nech ho být. Můžeš si leda tak užívat té pozornosti, pokud není jeho chování vlezlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20987
21.12.18 12:15
@Lenka_Hal píše:
Tak mit cokoliv se sefem je jedna z nejvetsich blbosti, co zenska v praci muze udelat. Pokud v praci chce zustat. Osobne bych jakykoliv vetsi zajem ze strany sefa brala jako prus.r.

U chlapa je to taky blbost.

Co je v domě, není pro mně :mrgreen:

Ani mimo práci, já učil Karate a chodily mi tam holky z kolejí na Jarově - VŠE?? - a možná jsem byl za blba, ale s žádnou z těch kočiček jsem si nic nezačal. Nadřízená pozice přidává sex appeal, však jsem byl taky svýho času zamilovanej do svý třídní učitelky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.12.18 12:18
@KalamityJohn píše:
U chlapa je to taky blbost.

Co je v domě, není pro mně :mrgreen:

Ani mimo práci, já učil Karate a chodily mi tam holky z kolejí na Jarově - VŠE?? - a možná jsem byl za blba, ale s žádnou z těch kočiček jsem si nic nezačal. Nadřízená pozice přidává sex appeal, však jsem byl taky svýho času zamilovanej do svý třídní učitelky :oops:

Jako v Ústí, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20987
21.12.18 12:26
@Russet píše:
Jako v Ústí, jo?

Kdepak, Jarov je - nebo byla - kolej na Praze 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová