Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,
mam jeste jednou dotaz, nevim co si o tom mam myslet. Jsem v praci relativne nova (3 mesice). Nas sef je moc mily, jen nevim co si mam myslet o jeho chovani. Zduraznuji ze je cca o 20-25 let starsi. Pokazde kdyz se rano poprve vidime vypada nadsene a je usmevavy a vita me, dale kdyz kolem sebe prochazime pokazde mame dlouhy ocni kontakt s usmevem, uz po nekolikate jsme si dali polibky na tvar (zacal vzdy on) at uz slo o prani k vanocum, svatku atd.. Ted jsem byla nemocna a nekolikrat se presvedcoval kdyz jsme po nemoci prisla jestli uz se citim dobre a jak mi je…take mi jednou rekl ze mi to moc slusi ale normalne pred kolegyni.. zni to asi tak normalne ale ja z toho jeho chovani proste neco citim nebo z tech pohledu nejakou chemii, problem je ze me se to take libi a zacinam se zamilovavat:D nebo si to jen namlouvam? Prosim pomozte mi na to prijit alespon takhle z vypraveni co si o tom myslite, porad mi to vrta hlavou…
Zeptal bych jestli případný sex po práci se počítá jako přesčas nebo aspoň zvedne osobní ohodnocení…
Nechala bych to byt…ze zkusenosti 2kamaradek, ktere resily podobny ,,vztah” to nedopadlo dobre. Zvlast jestli nekoho ma. Asi bych se stahla a pouze ve slusnosti odpovidala, ale moc pohledy neoplacela. Je to kratka doba na prokouknuti a navic by to mohlo nadelat vic skody nez uzitku ( obe kamaradky musely opustit praci a to jedna s tim svym sefem nic nemela, druha ano ).
@Anonymní píše:
Anonym, protože se za to stydím.
Taky jsem si kdysi začala se šéfem, on o necelých 20 let starší (upozorňuju, v tu dobu už několik let rozveden), úsměvy, chemie, to co popisuješ. Taky jsem nechápala, jak takovej skvělej chlap může bejt k mání, ale po několika letech ztracených vztahem s ním jsem to pochopila - protože byl velmi úspěšný lhář a manipulátor a já zamilovaná až na půdu.
Odpověď na tvoji otázku, proč to dělá - protože mu to samozřejmě lichotí, když se kolem něj motá mladá kočka.
Takže moje rada - nechoď do toho anebo jo, ale ber to jako nezávazné zpestření a počítej s tím, že to pak v práci bude hodně divný.
Tak ne vzdycky to tak musi dopadnout
ze ty jsi nemela stesti neznamena,ze zakladatelka ho mit taky nebude
ja treba to stesti mela a ted jsem stastna jako nikdy ![]()
@Anonymní píše:
Nechala bych to byt…ze zkusenosti 2kamaradek, ktere resily podobny ,,vztah” to nedopadlo dobre. Zvlast jestli nekoho ma. Asi bych se stahla a pouze ve slusnosti odpovidala, ale moc pohledy neoplacela. Je to kratka doba na prokouknuti a navic by to mohlo nadelat vic skody nez uzitku ( obe kamaradky musely opustit praci a to jedna s tim svym sefem nic nemela, druha ano ).
jak to myslite moc kratka doba na prokouknuti?
@Anonymní píše:
Tak ne vzdycky to tak musi dopadnoutze ty jsi nemela stesti neznamena,ze zakladatelka ho mit taky nebude
ja treba to stesti mela a ted jsem stastna jako nikdy
Jasan, to nikdo neříká
- jen odpovídám i na otázku, jak takovej chlap může být nezadanej
. Jsem ráda, že u tebe to dopadlo dobře, u mě ve finále taky. Byla to od něj hodně dobrá škola a dost věcí jsem si srovnala v hlavě. No a teď mám toho nejúžasnějšího muže na světě a jsem šťastná jako nikdy
.
@karkarka píše:
Svrbi te co? To chce studenou sprchu a drsnou žínku.
Tak mit cokoliv se sefem je jedna z nejvetsich blbosti, co zenska v praci muze udelat. Pokud v praci chce zustat. Osobne bych jakykoliv vetsi zajem ze strany sefa brala jako prus.r.
@Anonymní píše:
@1mila2 je velmi mily ke vsem, ale zase jsem si nevsimla ze by si s nekym prohazoval ocni kontakty a usmevy, tak vazne nevim:(
Tak ty pohledy a úsměvy neopětuj
budeš jen další v řadě, které blbne hlavu ![]()
@Anonymní píše:
@Delaltctrl zadny sex urcite v planu nemam
Ať jsou jeho pohledy chemické nebo nechemické, nech ho být. Můžeš si leda tak užívat té pozornosti, pokud není jeho chování vlezlé.
@Lenka_Hal píše:
Tak mit cokoliv se sefem je jedna z nejvetsich blbosti, co zenska v praci muze udelat. Pokud v praci chce zustat. Osobne bych jakykoliv vetsi zajem ze strany sefa brala jako prus.r.
U chlapa je to taky blbost.
Co je v domě, není pro mně ![]()
Ani mimo práci, já učil Karate a chodily mi tam holky z kolejí na Jarově - VŠE?? - a možná jsem byl za blba, ale s žádnou z těch kočiček jsem si nic nezačal. Nadřízená pozice přidává sex appeal, však jsem byl taky svýho času zamilovanej do svý třídní učitelky ![]()
@KalamityJohn píše:
U chlapa je to taky blbost.Co je v domě, není pro mně
Ani mimo práci, já učil Karate a chodily mi tam holky z kolejí na Jarově - VŠE?? - a možná jsem byl za blba, ale s žádnou z těch kočiček jsem si nic nezačal. Nadřízená pozice přidává sex appeal, však jsem byl taky svýho času zamilovanej do svý třídní učitelky
Jako v Ústí, jo?
@Russet píše:
Jako v Ústí, jo?
Kdepak, Jarov je - nebo byla - kolej na Praze 3.