Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Si delas srandu ne? 21.12 je pul hodiny. Zavery muzes delat tak v 10:00
@Šarlota4 nedělám
když nevím jak fungují příchozí platby tak se zeptám.
V noci ti to opravdu nepřijde. Platby se připisují během dne, nejdříve tuším v 8 ráno.
@lilithlilith banky takhle nefunguji, ze by uderem pulnoci prevedli penize. U nektere banky vim, ze mi chodi v 8 u nektere v 10 a pokud ma dotycny stejnou banku, tak klidne okamzite po zadani platby. Urcite muzou prijit behem dne.
Mně většinou chodí peníze kolem 10. dopoledne.
Ale nechápu, jak někdo může být bez koruny a spoléhat se na přeplatek. Vždyť výplata se vyplácí kolem 15. dne v měsíci… To jsi ji zvládla celou rozfofrovat za týden? ![]()
Dobře děkuji za uklidnění
půjdu v klidu spát. Jde o to že jsem prostě celkem nečekaně v blbé situaci a musela bych fofrem vymyslet náhradní řešení. Díky ![]()
@lilithlilith v půl jedné v noci píšeš že nic nepřišlo? Platby se připisují v průběhu dne. Většinou do 9
holka nechci tě strašit, ale to že ti řekli, že to bude 21. na účtě, ještě neznamená, že to tam bude. Spíš, že to bude odesláno. V práci výplaty firma posílá v určitý den. Ale zaměstnancům chodí podle toho, jakou mají banku oni. Těm co mají stejnou s podnikem, tak dřív. Těm co mají banku z jiné obchodní skupiny třeba za dva dny. Máme to odzkoušeno. A to samé je s přeplatky energií. Jinak banky ráno připisují mezi 8-10. A některé ještě odpoledne kolem 13 hod. Jinak spoléhat se na přeplatek je trochu krátkozraké. Tyto firmy částo přeplatky vyplácí až po zaplacení nedoplatku zákazníků co mají nedoplatek.
@lachtanice86 píše:
@lilithlilith v půl jedné v noci píšeš že nic nepřišlo? Platby se připisují v průběhu dne. Většinou do píše: Více
Mně běžně prichazeji i kolem poledne,i později. Často mam ale pohyb a účtu treba ve dvě ráno.
@alisekR No, jelikoz je banka povinna uskutenit prevod tak, aby platba byla nejpozdeji druhy den na ucte, tak tam tezko budou o 2 dny pozdeji. Pokud to samo neni poslano v patek, pak je to ve stejne bance hned a v jine az v pondeli.