Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Za mě je to hrozný jméno…ale samozřejmě je to tvoje dítě a můžeš mu dát jméno, jaké se líbí tobě. Ale v tomto případě bych se na to vyprdla teda ![]()
Tyhle počeštěný anglický jména jsou strašně nevkusný. U nás na hřišti v jednom kuse ječí nějaká alkoholička na svou deprivovanou dcerku „Džesiko“, vstávají mi z toho vlasy hrůzou:))).
Promiň, jen můj názor, ses ptala, no ![]()
Ve formě skarlet nebo skarleta jedině za trest, to je snad jedno z nejhorších jmen, co jsem slyšela. Když už, tak s C
Nelíbí, ale na mě prd záleží…není nevhodné pro češku, nebude chudák…dejte ho, jestli se vám líbí.
Holky, jste mě teda překvapily, že se Skarlet nikomu nelíbí. Pravda, varianta Scarlet nebo Scarlett i mě přijde pěknější, ale zase mě přijde ta česká podoba praktičtější, že se to píše stejně jako vyslovuje a nemusela by furt říkat s -c a dvěma -t. Všem moc děkuji za názory, asi nakonec dáme jiné jméno.
@Anonymní píše:
Holky, jste mě teda překvapily, že se Skarlet nikomu nelíbí. Pravda, varianta Scarlet nebo Scarlett i mě přijde pěknější, ale zase mě přijde ta česká podoba praktičtější, že se to píše stejně jako vyslovuje a nemusela by furt říkat s -c a dvěma -t. Všem moc děkuji za názory, asi nakonec dáme jiné jméno.
jo, přijde mi to rozumné, je tolik hezkých jmen… ta dvouhláska sk.. zní hodně tvrdě a je v „nesympaticky znějících“ slovech -skalára, skleróza, skandál, skafandr…
Souhlasim, to neni moc popularni jmeno ani v America, a uz vubec ne v Evrope. Cestina je Foneticka, takze takove jmena se neda uzivat. Neco jineho je napriklad jmeno jako Eve Anglicky, Eva Cesky, Nemecky, Ewa Polsky, atd.