Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníKadrnožková jo jo. Ja si uz nestezuju. Jednou jsem tako podala stiznost na kuryra PPL. Melo to byt doruceni k domovym dverim, pan na mne zkousel, jestli bych neprisla za nim na parkoviste. Ja doma s kojencem, v pyzamu, neucesana, neoblecena. Bylo to v zime. Otravene jsem rekla, ze doruceni ma byt za domovni dvere, ne na parkovisti. Ono to totiz nebylo poprve, kdy jsem musela dojit na opacnou stranu ulice, kde kuryr parkoval a uz mi dochazela trpelivost. No, doslo k vymene nazoru, kdy pan me nazval arogantni picou. Doslova.
Koukala jsem jako blazen. Rekla jsem si, ze tohle teda neeee, napsala jsem stiznost na kuryra. Po asi 3 dnech mi prisla odpoved, ze kuryra se stiznosti konfrontovali a prej:
1. mi NIKDY nerekl, ze jsem arogantni pica, to jsem si pry vymyslela
2. udajne jsem byla ja arogantni na nej… implikace byla, ze tim padem on ma pravo byt na me sprosty.
Kdyz jsem se zeptala, zda to teda hodlaji nejak resit, tak ne nehodlaji.
Pristup PPL me ted znacne zklamal a rikam si, ze asi ani nema smysl si stezovat. Obzvlaste ne na zamestnance, kteri byvaji pod dost velkym tlakem. Ja myslim, ze vzhledem k tomu povolani jsou firmy asi rady, ze jim nekdo je ochotny za tech par supu tuhle praci vykonavat a tudiz neresi chovani svych zamestnancu. Podle mne to je dost kratkozrake. Ja se od te doby snazim PPL vyhybat, pokud to jde. Kdyz mam na vyber mezi Geis, DPD, DHL, PPL a ceskou postou, beru nejakou jinou moznost a ne PPL.
@Anonymní píše:
Kde píšu, že jsem ji shodila ze schodů? Bránila jsem svoje dítě.. jen jsem do ní strčila…ona byla tak ožralá, že to neustálá… Ze schodů spadla pak sama a potom
já jsem to pochopila, jak to bylo, ale kdyby byla vychytralá, tak tě udá spojí tyto dvě události do jedné a dle našich soudů se slušný občan moc bránit nemůže,
já to nemyslím proti tobě, ale že jsi měla štěstí, protože bezdomovci bývají i tak vychytralí
@Premek_Orac jsou tu i normální ![]()
Bohužel tesco už ochranku nemá…i proto tam nerada chodím…
Před obchodem bordel, bezdomovci…hnus
@Verusse93 píše:
Proč hned tolik sarkasmu? Stala se mi tato příhoda, zajímá mne jestli s tím má také někdo zkušenost. Myslím si, že se ve zdejších diskuzích se řeší všelicos, tak nechápu proč bych si na toto téma také nezaložila diskuzi, nepřijde mi to úplně mimo mísu. Protože nakoupily v akci
, připomínka opravdu na místě.
no protože se tě jiná diskutující zeptala, proč jste HNED neodešly
a zakřičet na pokladní nebo vytočit 155 zvládne i těhotná a tvoje mamka by to určitě zvládla taky
@Petra Z Tak my jsme tam byly cca kolem 16:00. Tak to bude asi místní známá firma koukám.
@Verusse93 no hele, právě, že neni…vůbec ho neznám, nikdy jsem ho tam ještě neviděla…
@Petra Z Ale jo, vím, ale přeci jen, koncetrace divnolidí je tam trochu větší…
Měj se hezky!
Me se nelibi, kdyz nekdo potrebuje pomoci (cili od druheho laskavost, sluzbu), nerekne si a pak si stezuje.
@welovefashion píše:
Tenhle chlap byl asi trochu opilej, ale nevypadal jako bezbomovec, navíc ze začátku nereagoval a měl rozbitou hlavu… To fakt nevíš jestli to není jen starší chlap, co se mu udělalo špatně… jo ze mě asi mají radost, volala jsem už párkrát, na lavičkach me nejak netankujou, ty jsou v poradku…já ani toho bezdaka nebo ožralu nechci mít na svědomí, první pomoc mu nedávám, ale když nereaguje, ani když do něj stouchnes nohou a třeba v nula stupních leží na trávě, nebo ještě lépe na sněhu, tak prostě tu záchranku nebo policajty zavolám… Od toho tu snad jsou ne? Oni je pak aspoň odvezou na zachytku… Fakt si nechci přečíst v novinách že mi před barákem umrznul bezdomovec…i oni jsou lidi…
Vidim to stejne.