Lidi proberte se!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35316
11.4.26 14:32
@Nairobi91 píše: Více

Ta kouzelna linka se jmenuje kamarad, znamy, ktereho znas osobne…a on tebe.

• načítám...
108

@Vodnář-u-Topolu Takže když se například zeptám v autobuse nějakého cestujícího kolik je hodin a on mě seřve, co jsem to za kravku, že nemám ani hodinky a že bych měla víc makat a míň si lakovat nehty (nevyžádané vulgárně podané rady mimo předmět dotazu), tak je ON v pořádku (normální průběh diskuze) a já jsem udělala chybu, že mi jeho chování vadí? Pochopila jsem to správně? Probíhají takhle normální správné diskuze? V mém reálném světě (díky bohu!) ne.

• načítám...
108

@mroe Ano, o tom jsem právě mluvila. Řada lidí nikoho takového nemá. Já také ne. A proto píšem třeba tady ;-)

• načítám...
2613
11.4.26 14:36

Jsou diskuse, kdy zůstává rozum stát ala čekám dítě s narkomanem, mám dát dítěti čepičku, nic nemám, mám holý zadek a čekám neplánované dítě s blbem - mám nárok na nějaké dávky? atd. To se pak zakladatelky nemohou divit, že odpovědi nejsou sluníčkové.

• načítám...
11.4.26 14:39
@Černá Madonna píše: Více

Je třeba si uvědomit, že diskuze jsou i úmyslným útočištěm různých skupin a emimino není žádnou výjimkou. Stačí se podívat, jak to tu vypadá třeba během nějakých prázdnin a mimo ně. Nebo když nějaká diskutující napíše nějaký emancipovanější příspěvek. Hned přiletí letka incelů a bombarduje to tu útokem. Takže pozor na to, i když to tu někdy vypadá v klidu, je to pod dohledem.

• načítám...
35316
11.4.26 14:41

A ty si takove jednani s nekym v busu budes brat osobne? Ci je to chyba? Asi si pomyslis, ze ma nejaky problem, ktery se te zjevne netyka…proc bys k internetovym diskusim mela pristupovat jinak? Neznas diskutujici…nevis, co resi, ani kdo ma pravdu…ale muzes se teda zamyslet, jestli tvuj zevnejsek nemuze byt ponekud provokativni… :mrgreen: :lol:

• načítám...
35316
11.4.26 14:42

A neni na miste se nad tim zamyslet? V diskusi nenajdes kamarady, kterym na tobe zalezi…fakt ne.

• načítám...
105466
11.4.26 14:43
@Bavea píše: Více

Odkaz na doskuzi, kde se toto děje?

• načítám...
11.4.26 14:43
… ale představte si, že by na vás neřval, ale řekl by vám to v naprostém klidu. Ono hodně záleží na tom, v jakém tónu si ty příspěvky čtete. A pokud se člověku všechno hroutí, pak je docela pravděpodobné, že čte v nevhodném tónu.
  • načítám...
76015
11.4.26 14:47

no tak to by byla potřeba se zamyslet, proč kolem sebe nemáš žádné živé kamarády anebo aspoň známé - jedovatá rada, že?

• načítám...
101477
11.4.26 14:51

No, mam pocit, ze asi chodis na jine diskuzni forum :nevim:

• načítám...
108
11.4.26 15:01

Možná tady trošku mícháme jabka s hruškama.
Jednání věc je nebrat si věci osobně a naučit se zpracovávat negativní reakce na naši osobu. Nasypat se hned z každého špatného projevu lidí kolem. Souhlasím, že tohle je super důležitá věc (a pro děti snad ještě víc než pro nas dospělé).
A druhá věc je tolerance negativního chování u jiných (verbální napadání, útoky, zesměšňování apod). Tak s tím nesouhlasím.

• načítám...
105466
11.4.26 15:05
@Fitsun píše: Více

Tak na FB se toto řeší jednoduše… Kdo si dovolí mít jiný názor je zablokován a už dál nenarusuje poklidnou, slunickovou diskuzi
Tady je to drsnější, protože to nejde

• načítám...
76015
11.4.26 15:06
@Venetia píše: Více

a to je dobře nebo špatně?

• načítám...
2725
11.4.26 15:07

Shrnula jsi to na jedničku s hvězdičkou,. :palec:

• načítám...