Lidi proberte se!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11.4.26 15:10
@Nairobi91 píše: Více

A přece nic jiného, než tolerance negativního chování nezbude. Na internetu s tím nic neuděláte, naživo se bránit můžete. Tací lidé totiž byly, jsou a budou. Ani žádný totalitní režim je neumlčí.

• načítám...
35323
11.4.26 15:15
@stinga píše: Více

Jedovata je jen trochu…vyrazit ven mezi zive lidi je lepsi nez se hroutit z internetove diskuse. Venku je krasne, asi je docela zdrava, co ji brani vyrazit aspon na hriste s detmi? Jestli nema momentalne silu, cas, moc nebo prostredky resit vztah s manzelem, je na miste najit neco smysluplneho pro sebe…novy konicek, zazitek, neco co udela radost, nove lidi…pak se najdou i znami a kamaradi…vsechno se pak resi lip.

• načítám...
TRG
5362
11.4.26 15:18
@Nairobi91 píše: Více

Založ si soukromou skupinu a pozvi do ní lidi, co ti tu jsou sympatičtí a tam otevři svůj problém. :palec:

• načítám...
105598
11.4.26 15:19
@stinga píše: Více

No podle mne špatně… Zvykla odsud jsem na to čuměla jako puk
A stačí málo a jdeš do blokace

• načítám...
3684
11.4.26 15:27

Heh, znovu jsem si projela začátek diskuze a musím znovu říct, že nejvíc hysterická, labilní a nepříjemná byla právě sama zakladatelka :lol: A rady v tom původním vlákně byly úplně v klidu, žádný drama. Takže tady platí poučka o zametení před vlastním prahem ukázkově :lol:

• načítám...
20785
13.4.26 10:15

Dobrý den,

vyslyšela jsem Vaše naléhání a obnovuji diskuzi, jelikož ale porušuje od základu pravidla. Již prvním příspěvkem, který jsem odstranila, rovnou ji zamykám. Zakladatelka, i když se smazala sama, byla zároveň blokována, nemůže se vrátit.

Děkuji za pochopení, omlouvám se znovu za chybu, kterou jsem udělala a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
20785
13.4.26 10:15

Dobrý den,

vyslyšela jsem Vaše naléhání a obnovuji diskuzi, jelikož ale porušuje od základu pravidla. Již prvním příspěvkem, který jsem odstranila, rovnou ji zamykám. Zakladatelka, i když se smazala sama, byla zároveň blokována, nemůže se vrátit.

Děkuji za pochopení, omlouvám se znovu za chybu, kterou jsem udělala a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová