Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@stinga píše: Více
Jedovata je jen trochu…vyrazit ven mezi zive lidi je lepsi nez se hroutit z internetove diskuse. Venku je krasne, asi je docela zdrava, co ji brani vyrazit aspon na hriste s detmi? Jestli nema momentalne silu, cas, moc nebo prostredky resit vztah s manzelem, je na miste najit neco smysluplneho pro sebe…novy konicek, zazitek, neco co udela radost, nove lidi…pak se najdou i znami a kamaradi…vsechno se pak resi lip.
@Nairobi91 píše: Více
Založ si soukromou skupinu a pozvi do ní lidi, co ti tu jsou sympatičtí a tam otevři svůj problém. ![]()
@stinga píše: Více
No podle mne špatně… Zvykla odsud jsem na to čuměla jako puk
A stačí málo a jdeš do blokace
Heh, znovu jsem si projela začátek diskuze a musím znovu říct, že nejvíc hysterická, labilní a nepříjemná byla právě sama zakladatelka
A rady v tom původním vlákně byly úplně v klidu, žádný drama. Takže tady platí poučka o zametení před vlastním prahem ukázkově ![]()
Dobrý den,
vyslyšela jsem Vaše naléhání a obnovuji diskuzi, jelikož ale porušuje od základu pravidla. Již prvním příspěvkem, který jsem odstranila, rovnou ji zamykám. Zakladatelka, i když se smazala sama, byla zároveň blokována, nemůže se vrátit.
Děkuji za pochopení, omlouvám se znovu za chybu, kterou jsem udělala a přeji krásný den
Diana ![]()
Dobrý den,
vyslyšela jsem Vaše naléhání a obnovuji diskuzi, jelikož ale porušuje od základu pravidla. Již prvním příspěvkem, který jsem odstranila, rovnou ji zamykám. Zakladatelka, i když se smazala sama, byla zároveň blokována, nemůže se vrátit.
Děkuji za pochopení, omlouvám se znovu za chybu, kterou jsem udělala a přeji krásný den
Diana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A přece nic jiného, než tolerance negativního chování nezbude. Na internetu s tím nic neuděláte, naživo se bránit můžete. Tací lidé totiž byly, jsou a budou. Ani žádný totalitní režim je neumlčí.