Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@arinecka píše: Více
Třeba proto, že by mi někdo dal racionální radu. Ne radu typu pošli ho do háje, co s takovym chlapem?! Jsi úplně mimo, ženo
Možná na čase své psychické problémy řešit s odborníky tomu určenými a naučit se filtrovat informace z veřejných zdrojů. ![]()
Pokud si někdo bere k srdci a psychicky mu ubližuje veřejná diskuze na emiminu až tak, že ho vážně poškodí, měl by se nad sebou zamyslet a ideálně na takové stránky nechodit, pokud mu ty informace tak zásadně ubližují.
v jeho vlastním zájmu, protože tím ochrání hlavně sám sebe.
@Bavea Tvůj chlap je závislý na videu - obrázky, vide - rychlý dopamin. On si musí uvědomit co chce a že má problém a pak ho můžete spolu řešit.
Třeba alkoholika taky těžko budeš zachraňovat, když on nemá problém a nechce nic řešit.
A každý vztah má nějaké hranice. Kde a jaké máš ty musíš vědět ty.
„Piste si sem ted co chcete, nezajem! Ja tuto stranku opoustim. “
Ve Tvém vlastním zájmu to bude zřejmě nejlepší varianta…
Vždyť takové diskuse - výkřiky tu jsou nejmíň každý měsíc. Někdo tě nutí sem chodit?
Něco mi říká, že tady dlouho aktivní nebudeš. Tak rychle ještě všechny pourážej, dokud můžeš. ![]()
Jako, že když mi někdo anonymní na netu řekne abych opustila manžela tak to hned udělám? ![]()
Nevim co ty se zrovna vztekas, myslím že jsi třeba v té první diskuzi dostala užitečné rady když si byla zacyklena vztekem na kolegyni misto aby si řešila problém s manželem.
Opravdu ti doporučuji řešit svůj stav s odborníky.
@Bavea Kopeš, ale kopej hlavně za sebe v reálném životě / vašem vztahu. Tam je to víc potřeba. ![]()
Jinak nemám problém svůj názor (příspěvky co tu píšu) Ti klidně říct i v reálném životě.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Urážlivý příspěvek - smazán adminem