Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Taktinevím píše:
Přesně! A to jsem pořád online a pořád tam čumím
Bohužel. Jak jsou zavřený krámy s hadrama, lidi asi nakupujou na Lidlu, protože to má levný, celkem kvalitní a vracení jim funguje bez problémů
Nedá se sehnat nic, kdomě shitům, které nikdo nechce.
@Taktinevím píše:
Přesně! A to jsem pořád online a pořád tam čumím
A když už neco je, musíš rychle nakupovat, nebo ti to zmizí z košíku ![]()
@Bábrdl píše:
A když už neco je, musíš rychle nakupovat, nebo ti to zmizí z košíku
Samý malý velikosti jim zbývají. Jako teda 32/34 nebo XS fakt neobleču.
S tím košíkem jsem to zkoušela jako na Aliexpressu, tam si toho vždycky nahážu a klidně po pár měsících si to teprve jdu objednat
. Kdepak u Lidlu to takhle blokovat
… ![]()
@Taktinevím píše:
Samý malý velikosti jim zbývají. Jako teda 32/34 nebo XS fakt neobleču.
S tím košíkem jsem to zkoušela jako na Aliexpressu, tam si toho vždycky nahážu a klidně po pár měsících si to teprve jdu objednat. Kdepak u Lidlu to takhle blokovat
…
Kdyby p měsíci. Stačilo by deset minut. U Lidlu to hodíš, aktualizuješ a za 30 sekund ti to někdo vytáhne ven. ![]()
@Bábrdl píše:
Kdyby p měsíci. Stačilo by deset minut. U Lidlu to hodíš, aktualizuješ a za 30 sekund ti to někdo vytáhne ven.
Fakt až takhle? Tak to jsem ještě nezažila. To je nefér trochu teda ![]()
@janickaIII
Prijde mi, ze u PPL zalezi velmi na ridici. U nas jezdi uz nekolik let jeden mlady kluk a je to super. Zavola nebo napise. Vse jak ma. Bohuzel jsme mensi mesto a system CP kdy dopisy a baliky z depa vozi jina auta (tridi to podle druhu a ne cilove adresy) je sileny ![]()
@Janiky2 píše:
@janickaIII
Prijde mi, ze u PPL zalezi velmi na ridici. U nas jezdi uz nekolik let jeden mlady kluk a je to super. Zavola nebo napise. Vse jak ma. Bohuzel jsme mensi mesto a system CP kdy dopisy a baliky z depa vozi jina auta (tridi to podle druhu a ne cilove adresy) je sileny
Asi jo a nebo záleží na vedoucím v depu. Jednu dobu k nám jezdilo PPL a při každém balíku nebyla možnost platby kartou -pry rozbity terminál (každý den???). Po měsíci, kdy mi chodily balíky ob den jsem se naštvala napsala jsem stížnost na ppl, tam to bylo bez reakce, pak jsem napsala na Lidl a do půl roku zavedli poplatek za dobírku. Ppl je fakt děs.
@Taktinevím píše:
Fakt až takhle? Tak to jsem ještě nezažila. To je nefér trochu teda
Jo, stalo se mi to včera.
Hodila jsem to do košíku a než jsem stihla obejdnat, už to bylo pryč ![]()
V pondělí naskočí nové zboží pro příští týden a většinou to co se líbí, tak už není.
@topazio píše:
V pondělí naskočí nové zboží pro příští týden a většinou to co se líbí, tak už není.
JJ. Dřív to bylo tak, že si člověk mohl normálně vybrat a nakoupit. Teď aktuální věci „již brzy skladem“, což je u lidlu nikdy. ![]()
Nechápu, že těch věcí, které lidi dlouhodobě kupují, prostě neobjednají víc ![]()
@Bábrdl píše:
JJ. Dřív to bylo tak, že si člověk mohl normálně vybrat a nakoupit. Teď aktuální věci „již brzy skladem“, což je u lidlu nikdy.Nechápu, že těch věcí, které lidi dlouhodobě kupují, prostě neobjednají víc
Většinou je tam napsáno vyprodáno,
. už v pondělí ráno. Asi toho zboží vozí z Německa do českého skladu Lidlu málo.
@topazio píše:
Většinou je tam napsáno vyprodáno,. už v pondělí ráno. Asi toho zboží vozí z Německa do českého skladu Lidlu málo.
„Již brzy skladem“ je u nich to samé, co vyprodáno. ![]()
Spíš jde o to, že člověk nemá možnost jít do obchoďaku a vlézt do 3 kšeftu vybrat a jít. Lidl je dost levný, protože např. tepláky z Lindexu za 300kč a z Lidlu za 100 kč pro tříletého kluka je trochu rozdíl. Obvzlášť, když jich člověk potřebuje několik.
@Bábrdl @topazio No já třeba čekala, že budou doobjednávat. Především ted´, když je všechno jinak zavřeno. A nedávno měli službu, něco jako že chceš počkat, až to zboží zase bude, tak si tam zadáš e-mail a oni že ti dají vědět. Tak já „hurá“, počkám si na ty jejich legíny. A ejhle, už psali, že to nějak nejde nebo co. No prostě asi zájem fakt enormní a čekatelů na mail „opět skladem“ MNÓGO a MNÓGO
(hajzlíci
)
@mamina2017 píše:
Spíš jde o to, že člověk nemá možnost jít do obchoďaku a vlézt do 3 kšeftu vybrat a jít. Lidl je dost levný, protože např. tepláky z Lindexu za 300kč a z Lidlu za 100 kč pro tříletého kluka je trochu rozdíl. Obvzlášť, když jich člověk potřebuje několik.
my teda máme Lidl ve městě, ale já tam moc nechodím, ale nedávno jsem tam byla a z non foodu tam i pár věcí měli, ale spíš asi takový zbytky a hlavně nářadí. ![]()