Lidl eshop problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4215
17.3.21 16:47

Já zase čekám, až budou mít boxerky pro kluka, má od nich velikost 98/104, už se mu sypou, ale krásně mu seděly, má je už třetí rok, v podstatě od doby, co je zcela bez plen. Teď už by potřeboval větší, tak bych chtěla koupit 110/116, ale asi bez šance. Zase nechci zkoušet jinou značku, která je dražší a nevím, jak by mu sedla, třeba Next, nebo HM, tam mají taky balíčky po pěti kusech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.3.21 17:03
@PapeJ píše:
Já zase čekám, až budou mít boxerky pro kluka, má od nich velikost 98/104, už se mu sypou, ale krásně mu seděly, má je už třetí rok, v podstatě od doby, co je zcela bez plen. Teď už by potřeboval větší, tak bych chtěla koupit 110/116, ale asi bez šance. Zase nechci zkoušet jinou značku, která je dražší a nevím, jak by mu sedla, třeba Next, nebo HM, tam mají taky balíčky po pěti kusech.

Možný je i to, že mají problémy s výrobou kvůli koronavirus.
Ale všude člověk čte, jak si řetězce rvou vlasy, že všechno zůstává na skladech, že lidi nekupují hadry a v Lidlu pusto prázdno vymeteno. Inzerují trička od pondělí a v pondělí ráno vymeteno… Maximálně XS a XXL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.3.21 17:18
@Taktinevím píše:
@Bábrdl @topazio No já třeba čekala, že budou doobjednávat. Především ted´, když je všechno jinak zavřeno. A nedávno měli službu, něco jako že chceš počkat, až to zboží zase bude, tak si tam zadáš e-mail a oni že ti dají vědět. Tak já „hurá“, počkám si na ty jejich legíny. A ejhle, už psali, že to nějak nejde nebo co. No prostě asi zájem fakt enormní a čekatelů na mail „opět skladem“ MNÓGO a MNÓGO :cert: (hajzlíci :jazyk: :lol: )

V této době by měli být lépe zásobováni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
17.3.21 17:30
@Taktinevím píše:
my teda máme Lidl ve městě, ale já tam moc nechodím, ale nedávno jsem tam byla a z non foodu tam i pár věcí měli, ale spíš asi takový zbytky a hlavně nářadí. :nevim:

mně teda vyhovuje, že si to můžu koupit v obchodě, tak úplně eshop nevyužívám. Naposledy měli v lednu výprodej pro děcka zimní bundy, oteplovačky. Přiznám se, že v tom obchodě jsem vybrala asi 3 velikosti, tak máme na 4 roky vystaráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
17.3.21 19:40
@mamina2017 píše:
mně teda vyhovuje, že si to můžu koupit v obchodě, tak úplně eshop nevyužívám. Naposledy měli v lednu výprodej pro děcka zimní bundy, oteplovačky. Přiznám se, že v tom obchodě jsem vybrala asi 3 velikosti, tak máme na 4 roky vystaráno :mrgreen:

Jo, taky jsem chytla zimní bundu pro syna, je mu akorát, ale jemu se moc líbí, takže ji tahá a tahá, takže za ty prachy ji stokrát unosí. Byla dokonce ve slevě, za dvě stovky :mrgreen: Kdybych chytla na krámě ty boxerky, byla bych nadšená, ale už nejsou ani na e-shopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
17.3.21 20:00

Já objednávám poměrně často a vždycky ve přišlo v pořádku, případně rozdělili balík na 2×, na jejich náklady, aby něco došlo dříve. S vrácením mám také jen výborné zkušenosti.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
17.3.21 20:03
@PapeJ píše:
Jo, taky jsem chytla zimní bundu pro syna, je mu akorát, ale jemu se moc líbí, takže ji tahá a tahá, takže za ty prachy ji stokrát unosí. Byla dokonce ve slevě, za dvě stovky :mrgreen: Kdybych chytla na krámě ty boxerky, byla bych nadšená, ale už nejsou ani na e-shopu.

Já právě to taky chytla po 200 kč :mrgreen: Takže jsem tam nechala asi 1500 kč a velkou tašku jsem pomalu nemohla unést :mrgreen: Ještě oni v obchodech mají, že když mají třeba poslední 2 kusy, tak to dávají do slevy za 50%. Akorát teď člověk tam prd koupí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
18.3.21 13:43

Pardon, že mimo téma ;)
Já bych třeba brala, kdyby měl e-shop i Kik. Tam bych si vybrala legíny i obyčejný trička apod. A i pro ty děcka by si tam maminy vybraly prádlo. ted´ jsou obchody skoro už všude, tak klidně i výdejní místa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.3.21 10:31

A zase komplet vybráno. Na Lidlu. V pondělí to tam dají a dopoledne ty žádané věci nejsou. :,( Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
29.3.21 12:10
@Bábrdl píše:
A zase komplet vybráno. Na Lidlu. V pondělí to tam dají a dopoledne ty žádané věci nejsou. :,( Ach jo.

Já dneska koukala, ale zdá se mi, že nemají nic nového :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.3.21 12:30
@Taktinevím píše:
Já dneska koukala, ale zdá se mi, že nemají nic nového :roll:

No, oni dají jakože novou nabídku, ale u půlky věcí mají „již brzy skladem“, což v řeči Lidlu zanamená „vyprodáno“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák