Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Amys píše:
Tak ne všude to mají, dokonce ani ne v každém teskuAle u nás stačí jen ohlásit při vstupu, případně odchytit prodavačku, pokud tam bezpečnostní služba zrovna není. Ale s taškou bych se nepárala, buď bych jí podepsala a nebo bych natvrdo řekla, že jsem si ji koupila už minule
Myslím, že nebudeš jediná, takže to nebudou nijak řešit.
já tuhle tašku nemám, mám ty levnější - teď už je na nich znát, že nejsou nové. Ale buď bych si jí podepsala anebo to co jsem dělal vždy já: řeknu, že ta taška není nová.
@lokidottir
Buď si jí podepište fixou anebo jim rovnou řekněte, až budete platit, že ta taška není nová (já to tak dělám u těch levnějších tašek) - po pár nákupech už to na ní stejně bude znát a nikdo se ptát už nebude
@Dundee2 Ano, představte si, byla jsem i v Lidlu
u nás se dá vejít do prodejny a hned na pokladny. Nebo je za dveřma ostraha či prodavačka na prodejně. Kdybych ale byla nucena projít celým krámem a na pokladně se paní se mnou hádala, že tu tašku jsem si nepřinesla, pořád tam mají kamerový záznam, kde securiťák vidí, že jsem vcházela do krámu a taška už ležela na dně košíku ![]()
Nedělejme z komára velblouda a nehledejme potíže tam, kde nejsou.
@Jazz27 píše:
@Dundee2 Ano, představte si, byla jsem i v Lidluu nás se dá vejít do prodejny a hned na pokladny. Nebo je za dveřma ostraha či prodavačka na prodejně. Kdybych ale byla nucena projít celým krámem a na pokladně se paní se mnou hádala, že tu tašku jsem si nepřinesla, pořád tam mají kamerový záznam, kde securiťák vidí, že jsem vcházela do krámu a taška už ležela na dně košíku
Nedělejme z komára velblouda a nehledejme potíže tam, kde nejsou.
Já nedělám z komára velblouda - někomu může přijít nepříjemné o tom diskutovat na pokladně (notabene s Ukrajinkou - nic proti nim, ale když se s nimi pořádně nedomluvíš ani na tom, jakou, že jsi to koupila zeleninu, tak jak s nimi má člověk řešit něco jiného.)
tak např. u nás ve městě máme Lidly dva (Kladno), a u jednoho z nich (toho více navštěvovaného) se k pokladním nedostaneš - jsou tam dvoje dveře, jak jsme psal. Když chceš k pokladním nebo na reklamaci (třeba vrácení zboží), musíš projít vlastním obchodem. Nevím, jakou ochranku máte u vás, ale já mám z místních někdy pocit, že se snad nedokážou ani podepsat ![]()
Ono nestačí škrtnout doma permanentním fixem ten čárový kód na tašce?
@Knihomyš píše:
Ono nestačí škrtnout doma permanentním fixem ten čárový kód na tašce?
děláš z komára velblouda
by se taky mohla dozvědět
![]()