Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jen koukám, že tam není nabídka Basic 3 za 2. Což když tam kupuji jen tepláky a trika, tak vyjde nastejno jako se slevou 30% ![]()
@1024 nabídka 3 za 2 tam je.. na to se sleva 30% nevztahuje..
O zadne sleve jsem nevedela.Je to 30% na vse a do kdy? Da se i na dobirku?
Holky, když dnes objednám, musím i dnes zaplatit, aby sleva platila?
@Dorka_X Mě tam skočila jen obyč. nabídka, bez té jejich značky 3za2. Basic mám jen u dámské kolekce
. No jsem ráda, že to neplatí i na Basic, to by mě mrzelo
@1024 já jsem to včera při nakupování pochopila tak, že buďto si vezmeš jeden-dva kusy a máš slevu 30%, nebo si vezmeš tři a máš dva plus jeden zdarma.. ![]()
@Wennulka já Lindex miluju
jo ale důležitý je, že musíš mít na kartě dovolené on-line platby!
@Dorka_X Jo to bude tak, u té basic je to pak prašť jako uhoď
,jen o 3,33% výhodnější
@Dorka_X Tak to asi nemam
zitra jedu do intersparu tak vezmu neco na tu akci 2+1 zdarma jestli to jeste je.Ja miluju lindex a H&M. Teda ale nechavam tam hrozny penize ![]()
@Wennulka teď si nejsem jistá, ale to 3 za 2 dámský je myslím jen přes e-shop, v obchodě jsem viděla 3 za 2 jen dětský.. ale možná, že jsem blbě koukala..
Snad se pletu ![]()
@Wennulka no ono zítra už 30% nebude a když zaplatíš na netu - to si můžeš aktivovat hned přes linku na banku, já to taky neměla a paní mě nasměrovala během 3minut a hovor zdarma, sice tam měli i placenou linku ale proč že
@mamartina jj je to ta platba, kdy zadáváš číslo karty, typ karty, platnost karty… a oni si to stáhnou