Výprodej v Nextu, jak to chodí

bibie
22.3.13 19:48

vyprodej v Nextu, jak to chodi

Ahoj holky, dneska jsem byla poprve zkusit kupovat v Nextu ve vyprodeji, docela mela, zajimalo by me jake mate zkusenosti s doplnovynim dalsiho zlevneneho zbozi. Jestli i ostatni dny doplnuji dalsi a dalsi, a chodite se kouknout treba kazdy den jestli neni neco noveho? Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
653
22.3.13 19:54

@bibie No, moje zkušenost je taková, že začnou vyprodávat, už ten den je téměř všechno pryč a oni už dál nic nedoplňují, takže druhý den ani nemá cenu se obtěžovat tam chodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
22.3.13 19:58

Nedoplnuju a v zaujmu zachovania svojho zdravia na tie vypredaje nechodim, ale obcas tam ostane nieco dlhsie, mam asi iny vkus, takze take co sa mi paci a este za par dni po vypredaji si tam nakupim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
22.3.13 20:00

No me prave pri placeni prislo, jak se prodavacky prezentuji, ze budou dale doplnovat, ze ve skladu maji jeste veci…v prubehu co jsem ale byla v obchode cca 2 hodiny nikdo nic nedoplnil…

• Citovat
  • Upravit
22.3.13 20:00

Dnes jsem tam byla, byla to opravdu mela - takže za mě poprvé a naposledy 8o Prodavačka říkala, že nedoplňují, jsou to poslední kusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.3.13 20:34

Jak kdy, jak kde :nevim:
To aby tam clovek fakt stal celou otviracku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
22.3.13 21:00

Jednou jsem se na takový výprodej nachomítla když jsem šla kolem. Hrůůůza. Milion ženských, před obchodem na ně čekali chlapy. Baby to rvali do pytlů na odpadky a pak na xhodbě zkoušeli děckám a co se jim nešiklo házeli ostatním pod nohy a tam se o to šklubali ostatní. Nevěřícně jsem zírala, co se jako děje. Jestli něco dávají zadarmo. Nekoupila jsem si nic, nejsem socka aby jsem se tam o to s někým prala. Navíc je to akce neakce, kdy ty ženský v tom boji koupí vše co jim přijde pod ruku a doma zjistí, že to vlastně ani nepotřebují.
Takže druhý den už tam vůbec nechoď, nezbydou na tebe ani fusekle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.3.13 22:34

Stejně jako všude zlevněné zboží nedoplňují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.13 14:02

Byla jsem tam včera na kontrole - opravdu nedoplňují… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat