Věrnostní karta Sphere card

2969
20.3.13 20:40

Ahoj, já ji mám jako součást zaměstnanecký kreditky. Co vím, tak jedině v Puntanele mi vždycky dávali slevu myslím 5%,jinak si toho nikdy nikdo nevšiml, ani já ne :D. A ještě když občas nakupuji na lekarna.cz pro dcerku bezlepkové potr.,tak tam zadávám její číslo a jako VIP mám tuším také 5% slevu. Prostě klasický slevový program. Manžel měl na kartě exclusive program a tam se nasbírané body dali převést na penízky, před vánoci se vždy hodilo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
141
20.3.13 20:46

Já měla Sphere na kreditce, využívala jsem třeba 10 % v knihkupectví Luxor, v Manufaktuře, v restauracích… Ted už kreditku nemám, ale taky tu kartičku od VZP, tak doufám, že to platí na vše a nejen na dětské věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
20.3.13 20:53

Také ji mám k VZP, klukovi už je rok a ještě jsem ji nevyužila, popravdě vůbec nevím jak a kde to funguje a ani jsem to nijak neřešila. Takže tahle diskuze se hodí, třeba někdo poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.3.13 21:01

Nevyužila jsem ji ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.3.13 21:39

Ahoj, mám, využívám…seznam obchodů najdeš na netu  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy126
13.5.13 22:46

Tato karta je prakticky nepoužitelná.

• Citovat
  • Upravit
168
22.5.13 10:00

A co když já ji nedostala? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
22.5.13 10:04

Já využívám u nás v obchůdku s botičkama. Dávaj 8procent slevy. Jinak sem zatím nepoužila. Jo ještě ve Sparkysu ve Zlíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 14:40

Holky, prosím… Jak funguje tahle karta? Moje sestra ji dostala, již dříve, ale nevyužívala ji. Jenže měla autonehodu a auto bylo na odpis, takže z rezervy, kterou měla, si koupila nové. K tomu ještě jí snížili v práci plat, takže teď se dostala do finančích potížích. Splácí teda všechno co má, ale na běžný život už ji nezbývá :-( Mám strach, aby se touto kartou nezadlužila, protože ji od minulého týdne začala používat.

• Citovat
  • Upravit
3435
8.7.13 14:44

Na tuto kartu se získává jen sleva ne? Peníze žádné tam nejsou. Není co vybrat a jak se stou kartou zadlužit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 16:29

Já právě nevím, přišlo mi, že s ní vybírala z bankomatu a včera jsem s ní byla nakupovat a tou kartou platila :roll:

• Citovat
  • Upravit
12127
8.7.13 16:32

Tak to ale byla karta nějaký banky, která podporuje program sphere, dělá to třeba Česká spořitelna. Čistě kartou sphere card od VZP nezaplatíš ani ventilek u kola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.13 15:12
@Blešík píše:
Tak to ale byla karta nějaký banky, která podporuje program sphere, dělá to třeba Česká spořitelna. Čistě kartou sphere card od VZP nezaplatíš ani ventilek u kola :lol:

Omlouvám se, opravdu je to karta od České spořitelny. Nevšimla jsem si v úvodu, že je řeč o kartě od VZP. :roll:

• Citovat
  • Upravit
12127
10.7.13 19:40
@Anonymní píše:
Omlouvám se, opravdu je to karta od České spořitelny. Nevšimla jsem si v úvodu, že je řeč o kartě od VZP. :roll:

spořka to má i u kreditek, kde opravdu může do mínusu, těžko říct, nepamatuješ si jakou měla barvu/motiv? ale ve finále může mít kontokorent na účtu a zadlužovat se i s debetkou, takže se ničeho extra nedopátráme. Snad ségra ví co dělá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy126
6.8.13 22:33

O ničm

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat