Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, já ji mám jako součást zaměstnanecký kreditky. Co vím, tak jedině v Puntanele mi vždycky dávali slevu myslím 5%,jinak si toho nikdy nikdo nevšiml, ani já ne
. A ještě když občas nakupuji na lekarna.cz pro dcerku bezlepkové potr.,tak tam zadávám její číslo a jako VIP mám tuším také 5% slevu. Prostě klasický slevový program. Manžel měl na kartě exclusive program a tam se nasbírané body dali převést na penízky, před vánoci se vždy hodilo
.
Já měla Sphere na kreditce, využívala jsem třeba 10 % v knihkupectví Luxor, v Manufaktuře, v restauracích… Ted už kreditku nemám, ale taky tu kartičku od VZP, tak doufám, že to platí na vše a nejen na dětské věci.
Také ji mám k VZP, klukovi už je rok a ještě jsem ji nevyužila, popravdě vůbec nevím jak a kde to funguje a ani jsem to nijak neřešila. Takže tahle diskuze se hodí, třeba někdo poradí ![]()
Já využívám u nás v obchůdku s botičkama. Dávaj 8procent slevy. Jinak sem zatím nepoužila. Jo ještě ve Sparkysu ve Zlíně.
Holky, prosím… Jak funguje tahle karta? Moje sestra ji dostala, již dříve, ale nevyužívala ji. Jenže měla autonehodu a auto bylo na odpis, takže z rezervy, kterou měla, si koupila nové. K tomu ještě jí snížili v práci plat, takže teď se dostala do finančích potížích. Splácí teda všechno co má, ale na běžný život už ji nezbývá
Mám strach, aby se touto kartou nezadlužila, protože ji od minulého týdne začala používat.
Na tuto kartu se získává jen sleva ne? Peníze žádné tam nejsou. Není co vybrat a jak se stou kartou zadlužit ![]()
Já právě nevím, přišlo mi, že s ní vybírala z bankomatu a včera jsem s ní byla nakupovat a tou kartou platila ![]()
Tak to ale byla karta nějaký banky, která podporuje program sphere, dělá to třeba Česká spořitelna. Čistě kartou sphere card od VZP nezaplatíš ani ventilek u kola ![]()
@Blešík píše:
Tak to ale byla karta nějaký banky, která podporuje program sphere, dělá to třeba Česká spořitelna. Čistě kartou sphere card od VZP nezaplatíš ani ventilek u kola
Omlouvám se, opravdu je to karta od České spořitelny. Nevšimla jsem si v úvodu, že je řeč o kartě od VZP. ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se, opravdu je to karta od České spořitelny. Nevšimla jsem si v úvodu, že je řeč o kartě od VZP.
spořka to má i u kreditek, kde opravdu může do mínusu, těžko říct, nepamatuješ si jakou měla barvu/motiv? ale ve finále může mít kontokorent na účtu a zadlužovat se i s debetkou, takže se ničeho extra nedopátráme. Snad ségra ví co dělá ![]()