Věrnostní karta Sphere card

Napsat příspěvek
Velikost písma:
744
24.4.16 13:15

Kde obnovit Sphere card mám ji propadlou. a platí se za to něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
24.4.16 14:06

@Jana.49 Neplatí, obnovovala jsem nedávno.
Mám ji ovšem vyřízenou přes Hudy…napsala jsem a do tuším 3 týdnů dorazila nová - zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
24.4.16 14:28

Je zdarma na zdarma kreditce (ta navic vraci 1% z utraty kdekoliv) raiffeisen, mam ji zdarma k uctu retencnimu (komplet zdarma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
24.4.16 14:32

@Roker Ale tady je dotaz na prodloužení, ne zřízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
24.4.16 14:36

Pak se asi ztam na www.sphere.cz ? :-) sorry nikda jsem to nepouzil, sbiram jen ty 1% a neresim ty slevy ze sphere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
24.1.18 11:55

Prosím při nákupu to musí být karta registrovaná na mě? chtěla bych využít slevu ale moje karta mi propadla :-/ chce to po mě kód ale eshop ho nebere…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.1.18 12:19

@reinkarnace určitě ne, používám tatkovu - uz nemáme ani stejne příjmení - a bez problému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.9.18 08:26

Ahoj,

omlouvám se za otevření staršího vlákna, ale byl by někdo tak ochotný a poskytl svůj kód (třeba přes SZ)? Jedná se o jednorázový nákup a nechci kvůli němu čekat na vyřízení karty atp.

Děkuji velice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimaNocta
16.10.23 12:58

Zdravím, trochu obnovím diskuzi, kartičku jsem si kupovala sama, bohužel jsem ji od nikoho nedostala. :( Ale teď ji mají za poměrně dobrou cenu a u předplatného za rok máte 4 karty, což mě přije dost fajn. Takže jsem dala kartičku i mamce a kámošce. :) Jako samozřejmě zadarmo by byla lepší že. :D Ale je pravda že to využívám docela hojně teda.

• Citovat
  • Upravit
Vejnarka88
20.10.23 15:53

@SimaNocta Takže se dá i koupit? Já jsem právě hledala kde bych se k té Sphere kartičce dostala, protože se mi moc líbí mít někde slevy. :D Navíc asi teda od roku 16 tam těch partnerů musí být o dost víc a já většinu nákupů dělám přes eshopy, protože mě nebaví lítat po obchodech. S dětma mi stačí potraviny a jsem hotová.

• Citovat
  • Upravit
SimaNocta
27.10.23 12:40

@Vejnarka88
Jasně akorát já jsem to teda nemohla najít na stránkách, zadávala jsem do googlu koupit Sphere a tam mě pak vyskočilo B2C a pod tím to jde koupit na měsíc nebo na rok ta karta. Hele mě se to teda mega vyplatilo, mají tam i dětské věci, oblečení, jídlo, knížky. Využívám to skoro každý měsíc. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák