Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kde obnovit Sphere card mám ji propadlou. a platí se za to něco?
@Jana.49 Neplatí, obnovovala jsem nedávno.
Mám ji ovšem vyřízenou přes Hudy…napsala jsem a do tuším 3 týdnů dorazila nová - zdarma.
Je zdarma na zdarma kreditce (ta navic vraci 1% z utraty kdekoliv) raiffeisen, mam ji zdarma k uctu retencnimu (komplet zdarma).
Pak se asi ztam na www.sphere.cz ?
sorry nikda jsem to nepouzil, sbiram jen ty 1% a neresim ty slevy ze sphere ![]()
Prosím při nákupu to musí být karta registrovaná na mě? chtěla bych využít slevu ale moje karta mi propadla :-/ chce to po mě kód ale eshop ho nebere…díky
@reinkarnace určitě ne, používám tatkovu - uz nemáme ani stejne příjmení - a bez problému
Ahoj,
omlouvám se za otevření staršího vlákna, ale byl by někdo tak ochotný a poskytl svůj kód (třeba přes SZ)? Jedná se o jednorázový nákup a nechci kvůli němu čekat na vyřízení karty atp.
Děkuji velice.
Zdravím, trochu obnovím diskuzi, kartičku jsem si kupovala sama, bohužel jsem ji od nikoho nedostala.
Ale teď ji mají za poměrně dobrou cenu a u předplatného za rok máte 4 karty, což mě přije dost fajn. Takže jsem dala kartičku i mamce a kámošce.
Jako samozřejmě zadarmo by byla lepší že.
Ale je pravda že to využívám docela hojně teda.
@SimaNocta Takže se dá i koupit? Já jsem právě hledala kde bych se k té Sphere kartičce dostala, protože se mi moc líbí mít někde slevy.
Navíc asi teda od roku 16 tam těch partnerů musí být o dost víc a já většinu nákupů dělám přes eshopy, protože mě nebaví lítat po obchodech. S dětma mi stačí potraviny a jsem hotová.
@Vejnarka88
Jasně akorát já jsem to teda nemohla najít na stránkách, zadávala jsem do googlu koupit Sphere a tam mě pak vyskočilo B2C a pod tím to jde koupit na měsíc nebo na rok ta karta. Hele mě se to teda mega vyplatilo, mají tam i dětské věci, oblečení, jídlo, knížky. Využívám to skoro každý měsíc. ![]()