Výkup oblečení dětského Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
268
18.3.13 16:41

Výkup oblečení dětského Brno

Ahojte, chtěla jsem se zeptat, jestli neexistuje v Brně nějaký bazar nebo obchod, kam bych donesla dětaké oblečení a oni by to odkoupili? Mám toho mraky a hodně to jsou i hezké věci, ale nechce se mi s tím fotit a řešit to po aukcích.

Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
379
18.3.13 17:29

Ahoj nevím jestli něco takovéhojako obchod v Brně je, ale třeba v naší městské části bývají 2× do roka burzy dětského obleční, a tam maminky prodají a nakoupí co potřebují. Pořádá to tuším mateřské centrum, prodávají si to maminky sami - není nějaký výkup a pak si přijdeš pro vyučtování…Asi bych si zjistila tohle to. Zdraví Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
18.3.13 17:52

U nas v kurimy je ted o vikendu bazar, zkus se mrknou na Kurimata jestli jeste berou veci. Jjak jemto popany vys, tak to je i u nas, das oznacene obleceni, na papire popsany oblecky, a co se proda to ti vyuctuji a co ne, to ti vrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
18.3.13 18:03
@Žanysek píše:
U nas v kurimy je ted o vikendu bazar, zkus se mrknou na Kurimata jestli jeste berou veci. Jjak jemto popany vys, tak to je i u nas, das oznacene obleceni, na papire popsany oblecky, a co se proda to ti vyuctuji a co ne, to ti vrati.

Ne, prihlasky e-mailem byly do 16.3.

@Žanysek : mas dobrou zkusenost s burzou v Kurimi? Ja mam strasne moc hader a zkousela jsem to nafotit a dat na mmb a jako nic…ceny mivam uplne trapne maly, ale nic neprodam. Tak nevim, zda burza ma sanci vetsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
18.3.13 18:15

Ja tam jen nakupuji, ale vzdy kdyz jsem tam tak je tam dost preplneno, sotva se tam da hejbat, takze prodat se tam asi da. ja se k tomu nedstala, mam znamy s prckama, tak to spis rozdavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák