Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky, můžete mi tady napsat Váš názor na ceny zboží v bazárkách na internetu? Mě se tedy přijde směšné, když někdo za použité bodýčko, které má údajně malinkou dirku a flíčky chce někdo více jak 60kč…stejně tak ceny zboží, kde někdo napíše původní cena 1000kč, já prodám jen za 500 - a to samé nové stojí na internetu 550. Občas si myslím, že si lidé už dělají srandu. Ráda si tu přečtu vaše názory a příklady „trapných“ inzerátů…
Me na tom neprijde nic trapnyho…proste bud to nekdo koupi nebo nekoupi..jsoujen dve moznosti ![]()
Kdo chce, může koupit; kdo nechce, nemusí. Nikdo nikoho nenutí.
A pro info: já třeba použité dětské oblečení neprodávám, ale rozdávám. Ušetřím čas za dohadování…
Máš o něco konkrétního zájem?
A proč anonym? Já kupuju jen u nás v kamenném bazárku, tričko je za 29, pak za 15 a pak za 10..
Internet je veliký, když chce někdo vydělávat, tak prosím, ať nakoupí pogumovaný soupravy v Lidlu a pak je prodává daleko dráž.. Je to hnusný, ale co naděláš
Já jdu jen po levném ![]()
Mě to taky kolikrát trapné přijde. Koupí věc za 690, nabídne ji za 590. Vždyť poštovné vyjde na dalších 60 kaček, tak to si snad tu věc raději koupím novou ne?
EDIT: A ještě se pak diví, že mu obchody moc nejedou..
Příspěvek upraven 19.03.13 v 13:44
To víš, každý chce vytřískat co nejvíc
jinak nevím co ti k tomu mám říct
@PetiteFillette píše:
Mě to taky kolikrát trapné přijde. Koupí věc za 690, nabídne ji za 590. Vždyť poštovné vyjde na dalších 60 kaček, tak to si snad tu věc raději koupím novou ne?
no tak ty treba jo…jinej asi ne..jinak by se to neprodavalo ![]()
No mě jediné co mi přijde takové - neřekla bych trapné, ale divné, když někdo prodává použité prádlo.. ¨vím, že se to opere ale i tak mi to přijde divné…Málo nosemé podprsenka-co je málo.. Když někdo chce kupovat hodně levně, tak se dá koupit za 50 Kč klidně někde vy výprodeji, nějakou zmetkovější, ale novou
Příspěvek upraven 19.03.13 v 13:47
Ahojky
, no lidi to každopádně zkouší, a věř mi, že se najdou maminky, které na to naletí (jendu takovou znám osobně)
Taky mi to přijde jako nějaký trapný vtip. Já se teda nechytám, mám max. cenu za obnošené věci, dál už nejdu. Ale jak říkám, najdou se naivky, které tyhle věci kupují. ![]()
Já se přidávám. Př projíždění různých bazárků taky občas nechápu
Já jsem třeba alergická na oblečení, které už obešlo minimálně 4 rodiny, je sto let staré, škaredé, nemoderní, mnohdy i špinavé a děravé, ale protože je tam nápis NEXT, GAP apod., tak se to pořád prodává za cenu nového neznačkového oblečení ![]()
Ale jak píšou holky výše: kup nebo nech být. Já třeba nechávám být ![]()
Za některé dětské oblečky se nevyplatí ani poštovné, natož když majitelka „přemrští“ cenu.
Ale jak se říká: „Každé zboží má svého kupce.“ a pokud se nenajde tak majitelka prostě neprodá… hotovka.
Inzeráty typu PC 1000,–, já prodám za 500,– (když to pak najdu na zboží. cz kolikrát i levněji než zatěch 500,–) byly, jsou a budou. Lidé zkrátka zkoušejí. A někteří kupci se na ceny na netu zkrátka nepodívají a nesrovnávají. Ti to pak za tu vyší cenu koupí. Mno, je to tak… a vždycky to tak bude. ![]()
Jo, ještě jsem si vzpomněla, že nedávno jsem natrefila na inzerát 290 ks luxusního použitého prádla za 4500,– Kč
i kdyby to prádlo bylo bůhví jak luxusní, tak použité se snad nekupuje, ne? ![]()
Onehda jsem nad tim taky premyslela, kdyz jsem nahanela katata/rifliky pro maleho, vel.98.u spousty kalhhot treba prosouple kolinka a i tak cena 200-300,jen proto, ze to je hm, nebo lindex nebo next nebo..prislo mi to srandovne-rekneme nesoudne.ale jasne, ber nebo nech byt..
Tak je bodýčko a bodýčko - pokud má body po Quentinovi od Diora dírečku a je za šede, je to furt dobrý, než když je za šedesát nějaká vytahaná hadrřička z kiku (například)…
Myslím, že když nechceš kupovat, tak nekupuj, vždyť máš možnost volby a svobodnýho rozhodnutí ![]()
EDIT: Nejlepší inzerát co jsem kdy viděla byla použitá huggies plína (posr…) na aukru ![]()
Příspěvek upraven 19.03.13 v 13:50