Přemrštěné ceny v bazárkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.3.13 13:59

Tak tady ho máte, dokonce za 500 e :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
19.3.13 14:00

@Bublana :lol: :lol: tomu říkám inzerát :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.13 14:01

@Ikente a kdoví, jestli mu bylo trapně, když ho vkládal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
19.3.13 14:01

Nevim co resis ja prodavala bez direcek za 5kc a neprodala jsem, tak rozdavam. Sama jsem to sice kupovala, ale je to mene prace a dobry pocit jako bonus :D

• Citovat
  • Upravit
5037
19.3.13 14:02

@Bublana já myslim, že ne, že se spíš dobře bavil (no ono to pomyšlení na to, až to někdo bude nevěřícně číst) :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
19.3.13 14:04
@Anonymní píše:
Maminky, můžete mi tady napsat Váš názor na ceny zboží v bazárkách na internetu? Mě se tedy přijde směšné, když někdo za použité bodýčko, které má údajně malinkou dirku a flíčky chce někdo více jak 60kč…stejně tak ceny zboží, kde někdo napíše původní cena 1000kč, já prodám jen za 500 - a to samé nové stojí na internetu 550. Občas si myslím, že si lidé už dělají srandu. Ráda si tu přečtu vaše názory a příklady „trapných“ inzerátů…

No, někdy je to fakt síla. Kalhoty mají mají zašitou díru a flíčky, ale je to next, tak za to chce pořád 200,–Kč, no, taky si říkám kolikrát, že bych to nechtěla ani zadarmo, natož za to ještě platit, ale spíš se tomu směju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
19.3.13 14:05

EDIT: Nejlepší inzerát co jsem kdy viděla byla použitá huggies plína (posr…) na aukru :)

Příspěvek upraven 19.03.13 v 13:50

Taky dobrý, těch tady mám, tak až mi dojdou peníze… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
19.3.13 14:06

Mě tady jednou dostalo, když jedna maminka prosila jestli někdo nemá botičky zadarmo, že je na tom finančně špatně a jedna jí napsala že já dá okopaný hnusný balerýny za 60 korun za poštu.

• Citovat
  • Upravit
46867
19.3.13 14:07

Kdyz koupim jednu vec za 1000 Kc, tak ji nebudu prodavat za 30 Kc? Nejaky penize jsem za to dala a kdyz nekdo chce tu danou vec ( znacku ), tak musi pocitat s tim, ze ji dotycny nebude prodavat za par korun, ale za pulku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
19.3.13 14:11
@ohýnek píše:
Mě tady jednou dostalo, když jedna maminka prosila jestli někdo nemá botičky zadarmo, že je na tom finančně špatně a jedna jí napsala že já dá okopaný hnusný balerýny za 60 korun za poštu.

Omyl Ohýnku, chtěla za ně osmdesát korun, údajně jen za poštu, taky jsem jí napsala, že bych je nechtěla ani zadarmo, natož za osmdesát korun a ona mi odepsala, že je nikomu nenutí, že chtěla jen pomoci.Boty byly opravdu pořádně okopané a bylo vidět, že jsou to jen takové lehké fórové boty, tam by poštovné bylo max 43 korun, takže i takovéhle maminečky se najdou, ale naštěstí se tam ozvalo plno ženských, které opravdu nabízely botky zadarmo a v pěkném stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.3.13 14:11

Hele, to oblečení není až taková tragédie. Když jsem prodávala svýho patnáct let starýho volkswagena, tak jsem hledala na netu průměrné ceny. A co jsem našla, nad tím mi zůstal rozum stát. Renault z 93. roku, samej rez, děravej interiér, bez STK, za dvacet tisíc 8o 8o 8o Já si své auto, ač staré, hýčkala, když se umyl, vypadal nádherně, motor tichej, všechno šlapalo jak hodinky… přesto bych si za něj víc jak desítku nevzala.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
19.3.13 14:12
:)
  • Citovat
  • Upravit
ohýnek
19.3.13 14:14

@carola no ještě dokonce

• Citovat
  • Upravit
8037
19.3.13 14:14
@ohýnek píše: :)
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
19.3.13 14:15
@ohýnek píše:
@carola no ještě dokonce

Jo, fakt mě to naštvalo, ptž nechápu, že se někdo snaží ještě vydělat na člověku, který je na tom blbě. Buď nabídnu, chci li, nebo na to s…Fakt mě to vytočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák